Jump to content

Un Passat ALB

Lucian189

Postare recomandată

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lucian189

33

• F l o r i n

8

• Mihai.Nechifor

5

• Radu_Alecs

4

Pai vad si alte jante par a fi phoenix sau nu e a ta cea din ultima poza.Astept o poza daca ai cu intercoolerul montat si fara spoiler, imi plac mult astfel de poze

Link către comentariu

Da....cum are si Madalin. I-am adus acum, si capota portbagaj - e berlina a lui - de B5,5 de SUA. Imi caut si eu, hayon de B5,5 de SUA....dar nu am gasit pana acum.

Link către comentariu

Este exemplu sa vedem ce parere aveti ,pt ca am gasit si eu chestile alea undeva pe net,dar dupa cum vedeti sunt bandouri fara crom ,deci asa ar venii si la mine ..

Link către comentariu

Am si eu o intrebare ..la unele masini sau topic-uri apare HOT ..am vazut si la mine acum ,(ms ms)dar dupa ce criteriu se da acest HOT?

Link către comentariu

cred ca in functie de numarul de vizite....sau posturi....dar cred ca vizite....

Link către comentariu

Am montat Fmic-ul,exista cateva lucruri care intarzie montarea traseului din pacate..Ceva poze pt moment

post-81666-0-98309500-1316096921_thumb.j

post-81666-0-97481800-1316096937_thumb.j

Link către comentariu

Eu lam adus din germania.Aceleasi dimensiuni la cineva care face custom cu exact aceleasi intrari si forme ...1000 lei fara tva ,Dar daca cauti un pic pe 4 tuning gasesti o persoana care trimite bune si accesibile.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Bling bling..ceva poze e gata de ceva vreme ,este facut de mine,dar va fi refacut cat de curand ..sa facut si un soft ,am vrut sa schimb iarasi turbo,dar am gasit un interior frumos la 350 e si nu stiu ce sa fac ..sal iau sa nul iau ....habar nu am

post-81666-0-01786500-1318533808_thumb.j

post-81666-0-87116200-1318533814_thumb.j

LOG-01-xxx-011-020hhkkk.zip

Modificat de Lucian189
Link către comentariu

Ia-l ca e prea frumos. Lasa ca ai destui cai

Baga pielea in masina "sa moara dusmanii" :))

Link către comentariu

Daca e piele, merita.... arata altfel masina, cu piele in interior. Restul e CAN CAN :lol:

Link către comentariu

Thats how we roll ..daor 1.4 ..1.5 bar :icon_redface: si aprox 170 175 caluti ..va mai venii un soft mai puternic putin in curand ,e gata facut trebuie daor scris pe masina ..

Link către comentariu

Si care e diferenta fata de al meu ?>??plus jante cu anvelope mari la mine ..eu nu va nimic ..ce ca plecat nervos cu 1-a sau cum??eu nu pot sa plec asa ca nu am tractiune deloc daca as vrea sai dau asa..se va misca ..dar nici al meu nu sta pe loc cu siguranta ..:))eu stiu ca sunt motoare 1,9 tdi de 131 cai stock chipuite si nu merg asa..dar na in fine ..astea sunt lucruri spuse de persoane care au 131 cai chipuit..la 404 nm .dar na in fine mie sa-mi placa

Link către comentariu

e diferenta......

Oricum, tu sa te simti bine, ca eu si asa cred ca ai modificat deja prea multe la motorul asta.....ai investit deja mult.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

In cel mai bun caz....trag cam la fel ,cu precizarea ca ala pleaca mai tare de pe loc si opreste si esp..si dupa cum pare e avf are cutia mai sportiva,dar putere mai mica.

Modificat de Lucian189
Link către comentariu

Luciane...... tu nu vezi cum ii urca vitezometrul aluia ? Trage identic sau mai slab..... :lol: da, sigur, mai slab,,,,ca doar scrie 121kw.

Link către comentariu

Lasa Luci ca am facut si eu cip ieri la un vecin si mi l-a dus la 420 Nm. Spunea ca putea sa-l duca si mai sus dar am vreut eu s fie safe. Cai nici nu stiu cati are, da multi tare :))

Cum naiba frate, REVO, care se stie ca e printre cei mai tari, ofera 380 Nm pentru AWX si un tunner no name, de la coltul blocului ii ofera lui bahus 400. Asta sa o creada cotea. Da lasa-i sa viseze Luci. Tu baga pielea aia

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Revo & others iti modifica si ei in anumite tolerante cat de cat mai safe...un noname trece peste acele limite oferite de mai toti tunerii , incercand sa scoata un maxim de putere din configuratia pe care o are masina, turbina, injectoare,ic,pompa,etc.

Un ex. e masina mea: 1.9tdi 105 cp 250 nm stock

-dimsport softul de top ( race) era la 150 cp 320nm..l-am facut am mers vreo 2 luni si apoi l-am schimbat

-soft noname 145 cp 320 nm (se simtea ca trage mai tare decat primul)

-soft noname 150 cp 350nm

Link către comentariu

Si care e diferenta fata de al meu ?

Diferenta e de 2sec la acceleratie,ceea ce e imens: 10sec tu, 8sec cel din filmulet;judecand dupa filmuletul pus de tine,masina ta trage ca un 131stock( 9,9sec 0-100km/h date de producator).

Link către comentariu

Iarasi altu cu 10 secunde tu te-ai uitat la filmu ala si ai vazut ca eu plecat NORMAL cu masina de pe loc..Dar na in fine,eu vreu sa vad 131 cai stock care trage la fel ca al meu :icon_bounce: :icon_cheesygrin: :beer: 2,5 tdi 163 cp nu paote macar sa sta langa mine.Doar un 1,8 t pe octavia rs am fost la egal pana la 120,pe urma a trebuit sa franam eram in oras :icon_redface: ,dar probabil pe urma se distanta,masina mai usoara jante mai mici ..

Cornele te astept cand vi in tara sa ajungi tu mai repede decat mine la suta daca poti cu tot ce ai modificat pe masina ....eu sunt aici ,daca al tau de 200 cai e asa puternic,te astept cu placere..si de acum stai deoparte de topcicurile mele si aici si dincolo ,esti prea inteligent si cu experietna la modificat si nu vreau sa ma inabusesti iarasi cu atatea informatii si comentarii ...

Modificat de Lucian189
Link către comentariu

Cornele sa nu exageram totusi. Am si eu AWX stock si nu trage asa. Doar daca nu cumva mi-au murit mie mai multi cai :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!