Jump to content

Un Passat ALB

Lucian189

Postare recomandată

va salut baieti ....desi sunt membru de ceva timp pe forum si am masina din decembrie 2010 am decis sa o prezint doar acum ..

cum zice si titlul e un passat variant alb ca frigiderul ..este din 2002 la origine basis cu 101 cai 1.9 tdi avb

deoarece sunt tanar am vrut o masina puternica ..diesel sub 2000 cm .dupa multe umblari prin tara si dezamagiri am gasito la mine in oras ..masina cumparata de noua din tara foarte ingrijita cam saraca la dotari dar asta e pe mine ma interesa motorul ..avea 135.000 atunci ..mi-a placut am luato cu gandul "ce diferente pot fi intre asta si una de 131 cai ..doar softul " acum stiu difere multe foarte multe si multi bani a investit sai maresc puterea si inca nu am obtinut un rezultat satisfacator

in afara de marirea puterii motorului iam adaugat :computer bord frane Ate Powerdisk cotiera b5,5 un debitmetru.presuri originale din cauza g62 am schimbat cam 4 termostate .jante aliaj 17" vopsirea unor elemente turbo vnt20 deoarece cel original lam rupt ..ups .acum masina are 410 nm constant de la 250 original e ceva dar ceva nu este bine inca ..ieri ma lasat n18-le si ciudat nici un cod de eroare nu are si vacum nu este deloc . E acum dupa ce vam tinut de vorba adaug si ceva poze ..prima va fi asa cum arata masina cand am luato p141210150802.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us acum poze de cand am miscat pe la ea p2904112025.th.jpg

Uploaded with ImageShack.usp3004111353.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us ceva diferente minore p1305111719.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us acum o intanire locala p210511134201.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

iar aceasta e poza mea preferata .... p1905111422.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link către comentariu
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lucian189

33

• F l o r i n

8

• Mihai.Nechifor

5

• Radu_Alecs

4

Foarte frumoasa masina. Arata chiar binepe alb cu jantele acele. Sa te bucuri de ea.

Ce putere ai acuma? Si cat te-a costat toata distractia?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

nu stiu daca pot spune aici cat ma costat din cauza regurilor ....undeva la 170 180 cai dar din pacate injectoarele stock nu fac fata sa compenseze presiunea de aer furnizata de turbo ..sunt prea mici trebuie sa la schimb sa ma pot bucura de aceasta putere ..acum ea pune pe asfalt un pic mai mult decat un 2.0 tdi 140 caluti ..ca sa ajung aici am investit ceva si mai trebuie ..inca . cutia de avb e faorte proasta in sensul ca e scurta in ture tureaza motorul ..daca continui va trebuii sa intervina o schimbare si aici

Modificat de Lucian189
Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Foarte frumos ''frigiderul''. :icon_thumright: Sa l rulezi cu placere si km cat incape.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos ,e frumoasa si ii sta bine rau cu jantele alea.

Link către comentariu

Foarte frumoasa, vopseaua e impecabila si jantele criminale. Sa te poarte fara probleme!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

gata am rezolvat .bine ca mi-ai atras atentia ...ms pt aprecieri ..am rezolvat si cu n18-le defect ..care de fapt nu era defect dar eu nu aveam vacum nicaieri masina foarte puturoasa...iar vinovatul un furtun de vacum spart .....

Modificat de Lucian189
Link către comentariu

Mno, vorba ceea, "din lac in put" :) wollskwagen? :huh: Esti sigur?

Nu vrei sa dai un telefon, sa intrebi fraierii din sat, 50-50? :) Cauta pe Wikipedia sau Google da' repede, ca te-or da astia afara de-aici si o sa te intrebi de ce :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos :Driver: , app cum se numesc jantele ? ca si eu caut sa le schimb pe ale mele si astea arata f bine

Link către comentariu

original siena ..7,5X17 et 47 originale passat b6

Link către comentariu
Publicat (modificat)

pana la urma am pus un n18 nou ....sa schimbat mersul masinii ..mai silentios fara vibratii ..e calumea si trage acum ..rupe scaunele daca apas un pic mai mult acceleratia .. :Driver: bag si un mic log asa de lauda ... :icon_thumright: :blah_: dar inca nu e destul ..parca imi tot sopteste cineva la ureche ..mai mult mai mult :somnmare: si am uitat sa mentionez ..logul e facut pe cand masina avea micile bube sa zicem asa :vaidecapulmeu:

avb logg.zip

Modificat de Lucian189
Link către comentariu

am nevoie de un sfat.....vreau alt brat stergator spate..dar nu sunt decis de care ..de golf 5 sau fabia ?? :icon_thumright: va rog ceva pareri care ar fi mai frumos cel de pe audii e de golf

post-81666-0-72191000-1306339624_thumb.j

post-81666-0-58055100-1306339638_thumb.j

Link către comentariu

frumoasa masina, albu prinde bine passatul , si multi km fara probleme!!!...acum am si eu o mica nedumerire (cred eu si a unor colegi), de unde sti ca ai intre 170-180 cai? cum ai ajuns la calutii astia (daca asa este), detalii despre updateuri, cum sti ca ai 410 nm fata 250?

Modificat de schumy19
Link către comentariu
Publicat (modificat)

uite acolo este un log . in care e masurat cuplul ..dar din cate stiu eu ..sau poate stiu gresit ..calc de injectie mai ales de avb .doar atat stie sa masoare..410 nm ..deci poate sa fie si mai mult..iar 170 ..180 cai e o estimare si a celor care au vazut dila sau softul masinii si la o presiune de 1.6 bari in turbo cam acolo e ...si oricum sunt si aici pe forum ceva relatii de calcul dupa care se calculeaza caii putere ai masinii dupa cuplu . :blah_: ms de urari..ieri prin oras am gasit un frate american ...si nu mam putut abtine sa nu fac o poza :blah: stergatorul ala al meu la luneta strica toata masina ..o sa iau unul de golf 5 e mai subtil .. :)

post-81666-0-29025100-1306387772_thumb.j

Modificat de Lucian189
Link către comentariu

Da sa sti ca merita un stergator de golf v ,sa-mi dai si mie un pm cand o sa il iei si la ce bani ca vreau si eu,apropo foarte frumoasa masina ,mai ales jantele.

Link către comentariu

o sa postez aici ... de fapt uite pun acum codurile pt ce trebuie luat Golf MK.5 rear wiper 6Q6 955 707 C Cap:6Q6 955 435 B

Wiper Blade:6Q6 955 425 A pana in 100 de lei trebuie sa fie tot :huh: ramane de vazut ...

Link către comentariu
Publicat (modificat)

am comandat kitul stergator golf 5 si tampoane haion de golf 5 plus ..pretul pt stergator a trecut 100 lei cu totul ... :icon_thumright: dar poftele costa..a si am schimbar ieri 2 brate cele inferioare din spate ..singur le-am facut ..e prima data in viata ei cand sufera o operatie de genu :vaidecapulmeu: pana acum toate au fost originale si sigilate :huh:

Modificat de Lucian189
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

e de cand nu am maidat pe aici ...au aparut ceva schimbari ..a avut loc o schimbare de injectoare dar nu leam pastrat .nu mergea bine la relanti cu ele ..dar cum tragea.....pur si simplu iti undea sufletul ...am schimbat telescoape spate..am pus bilsteain mult mai ferme decat cele oem .am scapat degreierasi cei aveam in interior ..am montat si tampoane haion de golf 5 plus ..parbriz nou ..siiiii stergator spate de golf 5 :icon_thumright: a si am schimbat si distributia ..

si o mica poza ...cu "ma boy " :) :icon_thumright: :icon_thumright: aici ma refer la motor ..si cam tot ce ams chimbat la masina sa facut cu mana mea ,,,,doar distributia sa montat fara mine ..dar masina sa desfacut si montat la loc totul de mine .... :blah_:

post-81666-0-04592200-1307781458_thumb.j

post-81666-0-50495500-1307781472_thumb.j

post-81666-0-58306700-1307781483_thumb.j

post-81666-0-04798500-1307781502_thumb.j

post-81666-0-70710300-1307781519_thumb.j

post-81666-0-44125800-1307781822_thumb.j

Modificat de Lucian189
Link către comentariu

salut. Acelasi tip de amortizoare il am si eu pe spate de ~ 3000km si ma declar multumit de ele. Ii sta fain cu stergatorul de golf 5 . Lasa-mi un pm cu codul pieselor ca poate in schimb si eu. Bafta

Link către comentariu

am mai scris aici ....codul pieselor dar iti trimit...

Link către comentariu
  • 3 months later...

De cand nu am mai dat pe aici la masina sau schimbat si injectoarele :icon_bounce: sa cumparat un fmic,plus alte lucruri marunte.. :RO flag:` un soft moale de aprox 180 caluti

post-81666-0-87750400-1315857743_thumb.j

post-81666-0-69080500-1315857757_thumb.j

post-81666-0-91946900-1315857807_thumb.j

Modificat de Lucian189
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!