Jump to content

ce inseamana cadouri primite de la dealer?

dentistu'
 Share

Postare recomandată

Eu am comandat o masina de la un dealer din bucuresti. Dupa ce am semnat comanda si am facut actele, evident termenul de livrare al masini a crescut fata de cel care imi fusese comunicat initial. La a treia vizita la dealer pt . explicatii , la sfarsitul discutiei am primit cadou alarma si presuri originale seat. Presuri originale se pot achizitiona contracost de la dealer.

La ridicarea masinii cand au fost facute facturile am primit factura pt mp3 , pt alarma si pt spalat ,toate stornate deoarece erau cadouri. Lipsea factura de la covorase.......

Eu am luat ibiza 1.4 "all inclusive" . Are mp3 sony care este in oferta ( montat in tara) si aer conditionat. Insa fata de dotarile standard din pachet a mea mai are ABS si ESP deci un nivel de echipare superior . Oare de ce nu are si cd original?Oare masina nu vine echipata cu presuri in functie de dotari?............pareri !!!!!

:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu, nici o masina nu vine cu presuri din fabrica (cel putin masinile "normale" nu au, poate alea considerate de lux... cine stie). Presurile sunt doar o metoda de a mai stoarce ultimii bani de la tine sau de a-ti scoate ochii cu darnicia dealerului.

Link către comentariu

Salutare dentistule, bine ai venit si sa o stapanesti sanatos.

La ce dealer ai fost ... suntem curiosi.

Cat despre nivelul de echipare, ibiza nu are in standard ABS decat pe cupra sau FR. ESP-ul e valabil de la echiparea sport in sus (adica pe sport, cupra si FR), iar radio-cd-ul de la stylance in sus (stylance, sport, cupra si FR).

Tu probabil ai optat pentru ABS si ESP ca otionale pentru un model mai slabut decat Stylance, deci nu ai avut radio-cd.

Iar oferta la noi e cu pachetul gratuit ce include si mp3-ul...

Treaba cu presurile si alarma e un "cadou" foarte bun, avand in vedere costul acestora (presurile undeva la 1 milion si alarma nu are cum sa fie mai putin de 100euro)...

Oricum, felicitari de achizitie, masina e super.

Modificat de F l p
Link către comentariu

Oare masina nu vine echipata cu presuri in functie de dotari?............pareri !!!!!

:D

<{POST_SNAPBACK}>

Masina nu vine cu presuri indiferent de dotare; Poti sa comanzi sa vina cu presuri din fabrica (mai scumpe (90 euro) si mai proaste - ca o mocheta si nu sunt impermeabile);

De casetofoane cadou am tot auzit; si de presuri

Link către comentariu

• 3 months later...
Insa fata de dotarile standard din pachet a mea mai are ABS si ESP deci un nivel de echipare superior .

ESP pentru motorul de 75CP ? Eu am inteles ca se monteaza doar pe motoarele de 100CP si mai puternice. Am inteles gresit ?

Link către comentariu

Din cate stiu eu, nici o masina nu vine cu presuri din fabrica (cel putin masinile "normale" nu au, poate alea considerate de lux... cine stie). Presurile sunt doar o metoda de a mai stoarce ultimii bani de la tine sau de a-ti scoate ochii cu darnicia dealerului.

Exista masini care vin in dotare cu presuri , de exemplu fostul meu golf care este comforline a venit cu presuri asa era scris si in oferta - presuri din material textil fata spate - dar exista si dealeri care scot aceasta obtiune din oferta si vand presurile separat cu toate ca masina soseste cu ele...trist dar adevarat :D

Link către comentariu

ESP pentru motorul de 75CP ? Eu am inteles ca se monteaza doar pe motoarele de 100CP si mai puternice. Am inteles gresit ?

Ibiza mea are 75 de cai si are ESP (e intr-adevar Ibiza sport).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!