Jump to content

Montare tempomat Octavia 2

Al Bundy
 Share

Postare recomandată

Buna ziua. Am cumparat pt o octavia 2011 piesa sh cu codul 5K0953502M (masina are volan comenzi si stergator luneta). Am fost la un atelier a zis ca a activat pilotul din tester dupa care a montat blocul de manete (luat de pe un touran). La testare cu vag-com da eroare pe semnalizare desi ea fizic functioneaza si mi.a spus baiatul cu testerul ca da un plus continuu si nu ar primi comanda de pe butoanele de pilot. La maneta veche la fel apare un plus continuu dupa activarea pilotului. Sa fie problema de calculator sau e piesa cu un cod gresit? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Continuarea: masina are calculator volan 5k0 953 569 D asa ca Al Bundy m.a luminat spunandu.mi ca nu suporta tempomat. Multumesc pt informatii!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Buna. Ar putea sa-mi spuna cineva daca masina din dotare suporta tempomat sau nu, daca da ce cod are maneta ?

Link către comentariu

Seria masini este TMBHE61ZX62217850

Masina din 2006

Link către comentariu

e posibil sa fie nevoie si de firul suplimentar.

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

nu, nu are nevoie de el - este 2006 masina, doar maneta si activare.

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Salutare

Pe Octavia 2 MY2005 cu calculator de coloana:

Address 16: Steering wheel        Labels: 1K0-953-549-MY8.lbl
   Part No SW: 1K0 953 549 F    HW: 1K0 953 549 F
   Component: Lenksäulenmodul 021 0050 
   Coding: 0000012
   Shop #: WSC 73430 790 00000
   VCID: 3567578F5CC3A4B678B-8060

merge maneta cu tempomat cu codul: 1K0 953 513 A.

Daca nu dupa ce cod ar trebui sa ma uit?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

merge si cea cu A, este cod vechi.

va fi nevoie si de firul suplimentar intre calculator de coloana si ECU

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Cu G.

merge si cea cu A, este cod vechi.

va fi nevoie si de firul suplimentar intre calculator de coloana si ECU

corect - merge si cea cu F.... merg toate, nu-i bai.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Va salut cu respect. Am si eu o intrebare. Am o Skoda Rapid Smart 1.2 TSI 90 cp si mi s-a livrat acum doua saptamani insa la data comenzii am omis sa adaug si tempomat(cruise control). Eu cred ca se poate adauga ulterior.. de aceea vin la dumneavoastra cu intrebarea: sa apelez tot la distribuitor sa mi-l monteze sau sa cautceva pe la magazinele de piese auto. Daca cineva are o solutie o astept cu mare placere! Va multumesc frumos!

Modificat de danieled
Link către comentariu

Trebuie o scanare a masinii, sa vedem codul centralei electrice - BCM-ul - daca acesta nu suporta, trebuie sa-l inlocuiesti, dupa care se face montajul manetelor, etc.

Link către comentariu

• 1 month later...

Buna ziua. Revin cu intrebare. Masina octavia 2 2011 1.4 tsi comenzi pe volan. Caculator coloana directie 5k0953569d. Pentru adaugare tempomat trebuie inlocuit numai cu 5k0953569h? Sau mai exista si alt calculator care sa stie comenzi si tempomat? Multumesc.

Link către comentariu

Buna ziua. Revin cu intrebare. Masina octavia 2 2011 1.4 tsi comenzi pe volan. Caculator coloana directie 5k0953569d. Pentru adaugare tempomat trebuie inlocuit numai cu 5k0953569h? Sau mai exista si alt calculator care sa stie comenzi si tempomat? Multumesc.

aici ai lista calculatoarelor de coloana precum si optiunile care le suporta http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions

Link către comentariu

Revin cu o intrebare. Am schimbat computerul. Avea cu 5k0953569D si am pus cu L. Dupa montaj desi in mfd e selectat auto lock si auto unlock functioneaza numai autolock. Are legatura cu calculatorul coloanei de directie? Sau de unde i se trage. Multumesc

Link către comentariu

vezi codarea la contact, pe long coding la 16.

Link către comentariu

Multumesc florin. Sunt la atelier sa activeze pilotul incercam acum si codarea contactului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!