Jump to content

Montare tempomat Octavia 2

Al Bundy
 Share

Postare recomandată

Andrei, nu-s comod din fire. Am citit ptr. treia oara toate cele 15 pagini. La pagina 13 am vazut o postare cu aceeasi eroare ca a mea, spune un anume Bogdan, ca si ceilalti, ca trebuie activat pe 01 engine si 16 steering wheel, dar nu zice detaliat cum a rezolvat-o acolo in "16". In fine, imi pare rau ca am deranjat, nu mai intreb nimic, sa nu mai provoc iritari. Toate cele bune!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu provoci iritari, daca asta ai inteles.

ai citit ca se activeaza pe motor si pe calc de coloana - asta e tot ce trebuie sa stii. 

mai departe este problema de folosire a Vcds.. lucru care nu mai intra in subiectul acestui topic.

Cauta sa vezi cum lucreaza Vcds si cd inseamna codari si adaptari. Codarea e specifica masinii / dotari , nu e fixa. 

Link către comentariu

Atunci daca nu irit, mai scriu ceva. Aici e problema, ca masina mea e simpla , doar cu BC, pe Youtube am vazut un filmulet cu codarea in "16", nu stiu ce cod sa pun!? Ptr "01" mi-e clar. Ma "sap" , ca nu vreau sa stric ceva. 

Link către comentariu

Când o sa intrii pe coding, iti da balon de help

Link către comentariu

On 7/11/2018 at 10:23 PM, andrei_221 said:

pt maxidot trebuie alte ceasuri. la FL nu mai exista display mic si mare.. exista doar display si maxidot. 

5K0953502N

Din ce am gasit eu, codul acesta de piesa are si functie de curatare luneta, iar eu nu am stergator pe luneta. Este un alt cod pentru o piesa fara curatare luneta?

Link către comentariu

nu,  din ce stiu eu 

Link către comentariu

Este..cu siguranta.

Nu am acces la etka ..dar exista.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut, am o Skoda Octavia 2 din 2007, din păcate nu a venit cu tempomat din fabrică, am de la un prieten o maneta dar aceasta este de golf 5, se potrivește, aveți idee?Am maxi dot, cred ca doar de maneta și codare am nevoie. Mulțumesc frumos. 

Link către comentariu

• 2 months later...

Am o Skoda Octavia 2FL 2012 cu calculator de coloana 5K0 953 569 , am avut manete cu cod 1K5 953 521 AE  1k5 953 502J si am schimbat cu 1K5 953 521 BL

1k5 953 502N. Am activat in 1 si in 16 dar in 16 vad tot 1K5 953 521 AE iar tempomatul nu merge. Nu stiu unde am gresit (scuze sunt incepator).

Link către comentariu

Sigur ti-a acceptat codarea pe engine si steering whell? E ok grupul de manete..trebuia sa mearga.Verifica si firul din T20 pin 5 negru/alb daca exista..ar trebui sa fie la FL.In conectorul mare al spirei..

Link către comentariu

Firul exista.

Vezi sa nu fie probleme cu maneta - verifica starea switch-urilor, cu vcds-ul.

Mai dezactiveaza CC ul si activeaza iar.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut ce cod ar trebui la tempomat pentru codul asta 1k0 953 549 bc  multumesc. Masina este o skoda octavia 2 1.9 tdi cod motor bxe din 2008

Link către comentariu

fa o scanare intai sa vedem exact ce versiune de SW are - sunt unele care nu suporta tempomat.

coduri maneta - ai citit pe pag anterioare ?? e postat de N ori

Link către comentariu

Part No SW: 1K0 953 549 BC    HW: 1K0 953 549 BC
   Component: Lenksäulenmodul 636 0070 

HW este aceelasi cu SW la acest model. La component ne intereseaza, sa vedem ce are.

Link către comentariu

Unde anume ar trebui sa fac scanarea nu prea ma pricep cu vcds ul

Link către comentariu

intra pe adresa 16 - Steering wheel 

Link către comentariu

Am reusit sa fac scanarea sper ca asta trebuia sa scanez sa vedeti acele coduri.

20181114_114027.jpg

Link către comentariu

oricare maneta o cumperi de Golf 5, Octavia 2, Leon 2, va merge.

codurile sunt postate de f, multe ori, trebuie doar sa citesti

cumpara 1k0953513G

vb cu @D@ny, el are de vanzare asa ceva

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Ok multumesc. Am citit tot topicul dar am zis sa intreb totusi sa nu cumpar ceva gresit. Multumesc inca o data. 

Link către comentariu

Ma scuzați dacă a mai fost pusă această întrebare și dacă am postat unde nu trebuie. Dețin o Skoda Octavia II , an 2010 , motor 1.6 benzină. As vrea sa îi instalez pilot automat. Aveți idee dacă este posibil ? Cine ma poate ajuta ? Si cam cât costă? Eu sunt din Constanța, dar sunt dispus să merg unde este nevoie. Multumesc

Link către comentariu

Excelenta, pare ca a fost deosebit de greu sa cautati 5 topic-uri mai jos dar am mutat eu unde trebuie. Luati si cititi aici toate informatiile cu atentie sporita. NU discutam prestari de servicii in aria tehnica. Pentru asta si pentru deschidere de topic aiurea-n tramvai ai un avertisment.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!