Jump to content

Schimbare placute si saboti.

daniel80
 Share

Postare recomandată

TMBX41U632727783

Pe saboti... Pagid PA 557

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa verific, probabil eram obosit.... :icon_redface:

Link către comentariu

Codul de original al sabotilor este 1J0 698 525 B Set saboti frana cu garnituri 230X32,codul de Pagid echivalenta lui este H8985.Eu de cand am vazut sabotii tai am stiut ca nu o sa mearga pt ca sunt prea butuncanosi,dar am vrut sa ma conving.Cam asa trebuie sa arate sabotii de pe masina ta:

post-64586-0-31846000-1334315628_thumb.j

Link către comentariu

Ok, multumesc frumos pentru timpul acordat... Ideea e ca ai am de la un unchi da nu mai stia exact daca is de pe un Opel sau un Volkswagen...

Multam de coduri :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

• 11 months later...

A folosit cineva placute Mintex ? Ce parere aveti de aceasta marca ?

Link către comentariu

Mai concret, care-i problema cu ele ? Am vazut ca e o firma cu traditie de peste 100 ani in domeniu...

Dar despre EBC ce spui ?

Link către comentariu

Toate firmele se bat cu pumnul in piept ca au traditie si ca sunt in domenui inainte sa apara Ford T in 1907 :lol:.

EBC-urile sunt alta mancare de peste.

Alege si tu ceva mai bunicel pt ca nu e mare diferenta de pret..Ate,Trw,Textar,Pagid,Brembo...merge si un Rh Spania.

Link către comentariu

Ce sa zic acum, treaba e discutabila: uite, de ex. alea originale de pe spate sunt Textar si sincer nu sunt deloc multumit de ele, arata destul de rau suprafata discului, cu multe santuri superficiale, asta in conditiile in care conduc lejer, nu sportiv, cu franari bruste etc. Materialul acestor placute e prea dur pentru discuri, deci eu n-as mai pune placute OE. As vrea unele mai moi, chiar daca tin mai putin, nu sunt asa abrazive fata de disc.

Am gasit niste Mintex (Made in UK), la un pret foarte bun. Oare cum e materialul lor, mai dur sau sunt mai moi ?

Link către comentariu

Mintex face parte din Tmd,impreuna cu Textar si Pagid.Nici eu nu sunt multumit de placutele Textar de pe spate pt ca azi am vazut ca sunt uzate destul de prematur la 20.000km.Din ce stiu mintex este produsul cel mai prost calitativ si cel mai ieftin din toate produsele Tmd.Eu personal voi monta numai Ate pt ca mi-am facut o parere din propria experienta pe masina mea cu:Trw,Brembo,Textar.Placutelor Textar nu am ce sa le reprosez doar faptul ca sunt uzate destul de prematur si am ramas destul de surprins de lucrul asta.

Link către comentariu

parca mai moi sunt placutele SL de la Ferodo

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!