Jump to content

Golf 6 - Incuietoare

xpert
 Share

Postare recomandată

Ati remarcat ca Golf VI nu are incuietoare. Deci daca se strica telecomenzile nu mai ai cum sa deschizi/inchizi masina. Nu ai decat sa apelezi la dealer. Este ciudat ca in manual (nu am in romana, am in engleza si olandeza), scrie (p. 44 in eng.): The doors and the tailgate can be locked and unlocked manually if the vehicle key or central locking system fails. In traducere asta inseamna: Usile si haionul pot fi descuiate si incuiate manual daca cheia vehiculului sau sistemul de inchidere centralizata nu functioneaza. Este ciudat pentru ca singurul mod manual in care poti descuia/incuia masina este apasand pe butoanele cheilor sau respectiv pe butoanele de pe usa soferului.

Nu stiu daca Golful V are incuietoare (inainte am avut Octavia 2 care este cam aceeasi tehnologie cu G5) si avea incuietoare la usa soferului. Daca G5 are, inseamna ca incepand cu G6 incuietoarea ajunge de domeniul trecutului. Sunt curios daca celelalte modele VW actuale (Passat, Polo, etc) impartasesc aceeasi abordare. Chiar astazi ma duc in showroom pentru alta problema si ma voi interesa.

Nu am gasit un topic adecvat si de aceea am deschis unul nou. Rog moderatorii sa mute intrebarea daca se gaseste un alt loc unde ar fi trebuit pusa. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu exact cum este la golf 6 insa golf 5 sigur are butuc iar passat b6 are capac peste butuc la portiera soferului care se scoate si se vede butucul. ai verificat aspectul asta la portiera soferului? nu cumva se scoate capacul?

Link către comentariu

Golf V are loc de cheie pe manerul exterior. Tin sa cred ca si Golf VI are... La Passat cred ca este acelasi principiu ca si la Golf VI. Acolo unde este locul pentru incuietoare vezi ca are un capac ;) Il dai jos si o sa observi ca ai si incuietoare :D Corectati-ma daca gresesc. Bafta

Link către comentariu

salut, scrie si in manual ca are incuietoare manuala ascunsa sub un capac de plastic, plasticul se scoate folosind partea metalica a cheii si apoi poti sa deschizi usa manual folosind incuietoarea mecanica.

Link către comentariu

Cum au spus si antevorbitorii, descuierea manuala se face scotand capacul de la manerul usii cu ajutorul cheii. Studiaza mai bine manerul si ai sa observi cum se face, spor!

Link către comentariu

In urma posturilor voastre, am descoperit si eu incuietoarea. Insa in manual nu am gasit nimic. Nu l-am terminat de citit, dar in capitolul referitor la chei si inchidere nu am gasit absolut nimic despre capacul magic (adica portiunea de maner care ramane fixa in momentul deschiderii usii). Este cumva vreo incuietoare si pentru portbagaj?

In privinta topicului, se poate inchide sau muta dupa cum moderatorii vor gasi de cuviinta.

Multumesc celor care m-au ajutat cu informatii!

Link către comentariu

• 7 months later...

Este descrisa in manual si procedura pentru portiera de la sofer si cea pentru portbagaj, cu tot cu desen/poza. La portbagaj intri din masina in portbagaj dupa ce pliezi bancheta si e un loc in dreptul incuietorii, pe usa de portbagaj, unde se baga cheia si se trage lateral.

Cauta locul ala cu portbagajul deschis, e mai simplu de gasit.

Link către comentariu

UIte ca pe asta cu portbagajul n-o stiam, probabil am citit printre randuri in manual, o sa-mi pun un "reminder" sa reiau ace sectiune ;)

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut,

Poate suna aiurea dar am avut si eu aceasta problema ,de a nu sti unde se afla incuietoarea ,acum ca m-am lamurit :cheers: bv topic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!