Jump to content

Passat 2004

Pris

Postare recomandată

Salutare !

Am achizitionat recent un Passat B 5.5 , an de fabricatie 2004 , cod motor BAU , 2500 cmc , v6 , 180 cp , 4 motion , motor legat la o cutie automata tiptronic.

Dintre optiuni as putea sa mentionez ce nu are si mi-as fi dorit sa aiba :

- bixenon + sistem de spalare faruri , proiectoare

- un sistem audio / navigatie mai performant

- tempomat

- magazie de CD-uri

In schimb este dotata cu :

- scaune incalzite

- senzori ploaie

- oglinda retrovizoare heliomata ( extraordinar de utila aceasta optiune )

In acest moment are 82.000 km , neverificati , tind sa cred ca sunt reali la cum se prezinta optic/tehnic .

Urmeaza sa ii fac revizia , moment in care voi schimba si distributia ( daca ma poate ajuta cineva cu o oferta de pret pentru piesele necesare distributiei + filtre , ulei , prin PM , ar fi super ).

de asemenea intentionez sa-i montez un kit xenon aftermarket.

Daca aveti alte propuneri , idei , pareri , as fi onorat sa le "ascult" citescpost-42500-0-71783200-1305458490_thumb.jimi place cum este mascata evacuarea si clean look-ul de pe spatele masinii.

.... si ultimile poze.

post-42500-0-30045500-1305458436_thumb.j

post-42500-0-62443900-1305458442_thumb.j

post-42500-0-62271300-1305458447_thumb.j

post-42500-0-06814100-1305458459_thumb.j

post-42500-0-28880400-1305458465_thumb.j

post-42500-0-94992100-1305458470_thumb.j

post-42500-0-61390000-1305458477_thumb.j

post-42500-0-44798500-1305458483_thumb.j

post-42500-0-93447000-1305458786_thumb.j

post-42500-0-04998300-1305458791_thumb.j

post-42500-0-52049900-1305458801_thumb.j

post-42500-0-30387100-1305458806_thumb.j

Modificat de Pris
Link către comentariu

Masinuta e foarte frumoasa si motorul in combinatie cu 4Motion este geniial..totusi fa-i o diagnoza cu VAG COM inainte sa-i faci revizia poate mai trebuie schimbat ceva la ea si verifica-i si kilometrii..in rest ii trebuie un xenon cum ai spus si tu si niste leduri albe la numar.Drum bun si sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Multi km fara incidente iti doresc. Foarte faina masina dar de curiozitate ce consum are motoru asta asa la mers frumos? Dar la unul sportiv? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

- thx B_U_T , ii voi face o scanare inainte de revizie

-thx B0gdy- , am facut doar 2000 km , 1000 km in oras , 1000 km exterior , media fiind undeva la 9.4 l / 100 km . Bucuresti-Pitesti , mers constant 140 km/ ora , 6.5 l / 100 km , Constanta - Craiova 8.8 l / 100 km ( am luat-o prin Bucuresti in ora de varf ).

Pe masura ce va trece timpul si nr de kilometri , voi face o analiza mai "profunda" a consumului . Din fericire , consumul nu este o problema majora .

Modificat de Pris
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina iar interiorul de nota 10 :icon_thumright:

Link către comentariu

Passat + 2.5tdi + 4motion= combinatia perfecta

Modificat de Extreme
Link către comentariu

Foarte frumoasa, impecabila chiar! Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
vw golf 2001

Tu ai achizitionat masina fara sa-i faci o scanare Vag-Com? Eu cand am luat un golf acum 5 ani tot asa am zis .. la cum merge nici nu ma mai obosesc sa fac o scanare ca sigur are km reali si mai tarziu am aflat ca avea cu fix 100.000 mai mult. Nu ca ar fi o mare problema asta dar daca ai sti ca are mai multi km puteai sa mai negociezi ceva..

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie si cat mai multi km fara incidente.:Driver:

Link către comentariu

Multumesc pentru urari !

@-VW GOLF 2001- idem si aici , insa maine ii voi face o scanare .

Sper sa am cat mai putine erori iar km sa fie cei reali.

Revin cu update's maine.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Dupa cum arata scaunul soferului par reali saunu multi peste. Pentru scnare sa nu te duci la dealer ca te rupe a bani

In rest magnifica icon_thumright.gif

Link către comentariu

simpatica masina,km par reali la prima vedere,multa bafta

Link către comentariu

WOW!! Super masina, visul oricarui passatist :)

Link către comentariu

Pot sa zic ca masina este geniala! Sa o alergi mult si sa te duca cat mai repede si cat mai in siguranta.

Este o bombita pe roti! Mai ales 4 motionul care face deliciul oricarui sofer! :Driver:

Link către comentariu

super masina...sa o stapanesti sanatos..multi km fara incidente si sa te bucuri de ea ca este o bijuterie pe 4 roti..asa cum au spus si colegii mai sus, 2.5 tdi+4motion = placerea de a conduce:)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos

Ai jante Vancouver, cele mai faine pt passat :icon_thumright:

p.s. Cat a costat?

Modificat de zlatan005
Link către comentariu
F l o r i n

masina este superba - mancatoare de autostrazi. Tempomatul se monteaza - o sa fie o placere la tine, fiind automata.

Kit xenon - mai bine mai strange ceva bani si cumperi un set de faruri bixenon oem sh. O sa arate super, pe o masina ca a ta.

In rest, cauta pe la noi - posesorii de b5 si b5,5 si vezi ce modificari poti face.

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Foarte tare masinuta, s-o stapanesti sanatos. Tot ce iti lipseste la ea, si iti doresti, iti poti pune fara probleme, si fara costuri mari (sistem audio mai performant, tempomat, magazie CD-uri, pe toate le poti gasi chiar aici pe forum, la vanzari). Sunt de acord cu Florin in ceea ce priveste farurile bixenon. Cu putin noroc gasesti si faruruile originale bi-xenon sh, la preturi rezonabile.

Link către comentariu
C o s m i n

Superba masina. Iar jantele Vancouver o raritate. :)

Ma tot intrebam daca s-au montat si motoare de 180 de CP pe B5.5. Acum am gasit si raspunsul.

Sa te poarte sanatos si sa ai mare grija de ea! :icon_thumright:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

:) Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Masina a costat 7600 eur , a avut 2 propietari , il cunosc pe primul insa am cumparat-o de la al 2-lea :) care a tinut-o aproximativ 1 an .

Astazi ii voi face revizia si scanarea cu VAG-COM , urmand ca maine sa incep demersurile pentru inmatriculare.

Urmeaza distributia ( probabil voi comanda on-line kit-ul ) impreuna cu ce mai este necesar din eventualele erori provenite din scanare.

Am o nelamurire daca sa schimb sau nu uleiul + filtrul din cutie , pana acum nu am aflat nimic concret.Daca ma poate ajuta cineva cun raspuns clar documentat in aceasta privinta , as ramane profund recunoscator.

@ Florin & dbk - aveti mare dreptate , voi cauta faruri SH bixenon OEM .

de asemenea as avea nevoie de propuneri privind sistemul audio care as vrea sa cuprinda

DVD , MP3 , Navigatie si totodata sa se integreze perfect in consola :) .

Daca nu gasesc nimic compatibil , voi ramane pe sistemul actual + o magazie de CD-uri OEM + boxe mai performante .

@ Cosmin - intradevar jantele dau super bine pe masina , modelul fiind in viziunea mea cel mai reusit pentru Passat.

Modificat de Pris
Link către comentariu

Multumesc , am parcurs tot thread-ul.

Odata cu distributia voi face schimbul de ulei si filtru pentru cutie.

Link către comentariu

Am facut revizia , 6 litri ulei Castrol 5w40 + filtrele necesare .

Urmeaza inscrierea saptamana asta , iar la inceputul lunii iunie voi face distributia ( 1000 ron kitul + 600 ron manopera ) si voi schimba uleiul si filtrul din cutie ( 850 ron , 9 litri ulei + filtru + manopera ).

Am o intrebare daca aveti informatii cu privire la pompa de apa produsa de Graf . Este buna ? Au fost probleme cu acest tip de pompa ?

Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Link către comentariu

Superba masina. Iar ca si motorizare + 4Motion+ Tiptronic...king of the road. Intotdeauna mi-au placut cel mai mult aceste passaturi. Consider ca sunt cele mai reusite cu cele mai putine probleme mari. De fapt zic ca sunt ultimele in care VW a bagat calitate foarte foarte buna....deja cu seriile urmatoare de passat (desi sunt foarte faine) au venit si problemele, unele dintre ele foarte costisitoare si suparatoare....

Insa te intreb: ai facut pana lurma testul VAG.COM??? Mie mi se pare ca are km ireal de putini, desi interiorul arata ca si noua. Oricum sa o stapanesti cu fericire si multe drumuri frumoase.

Link către comentariu

Salut!

Multumesc pentru aprecieri , am facut testul VAG.COM , insa "testantul" nu a putut identifica foarte clar aceasta problema si mi-a transmis ca nu are softul complet pt aceasta operatiune .

Tind sa cred ca sunt reali pentru ca primul proprietar a fost o firma al carei administrator de parc auto este un bun prieten de-al meu ~60.000 km au fost "revizuiti" de catre el personal in reprezentanta.Dupa expirarea leasingului masina a fost vanduta persoanei care a folosit-o , persoana care a tinut-o ca a 2 a masina , primind a alta noua , aceasta fiind politica comerciala a companiei respective ( companie farmaceutica ).

PS-nu stiu daca m-am facut bine inteles , insa voi repeta testarea VAG COM cu o persoana care poate depista acest lucru , apropo daca sunt colegi in CT care ma pot ajuta ....

Mutumesc !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!