Jump to content

Noua Octavia Tour 2011

arson

Postare recomandată

asa este. dar fordul e ford (si in plus, bagasera initial pachetul anniversary la oferta cu 200 de euro, fata de pretul de catalog de aprox 1000, ceea ce il facea atragator, dar au scos oferta la benzina si a ramas doar la tdci-uri), iar astra este cu 1200 euro mai scumpa decat NOT.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Mi se pare masina pefecta pentru familie!

N-ai mai scris de ceva timp.Cum se comporta?

Poate reusesti sa-i mai faci si niste poze :)

Link către comentariu

arata foarte bine masina, si da, este diferenta intre octavia tour si octavia 2, sa nu se confunde, apropo daca nu e cu suparare as vrea sa stiu cat te-a costat?

Link către comentariu

Pana cand ne raspunde arson, voi raspunde eu. Sunt in cunostinta de cauza - NOT a mea imi va sosi la inceputul lui octombrie. Varianta de 1.6 (102CP), tot alba ca si a lui, cu optionale cheie briceag, tempomat si proiectoare - 11.130 euro, atat trebuie sa scot din buzunar. Cat de bun e raportul calitate/pret la 1.6MPI doar arson ne poate spune. Eu abia prin noiembrie-decembrie ... Nu stiu cat de utila ar fi cotiera, inca mai pot sa o cer.

Link către comentariu

Eu am comandat NOT cu COtiera si este extrem de utila.

Recomand 10000% sa o fie comandata masina cu cotiera.

de asemenea o optiune ieftina de 50 si ceva de euro sunt cele 4 difuzoare suplimentare la sistemul audio.

Ele nu sunt neaparat de putere cat de fidelitate si se aud de 10 ori mai bine cu 8 difuzoare decat cu 4. (spun asta deoarece am condus Octavia cu 4 dif doar in usile din fata si am observat diferenta)

Modificat de razraz
Link către comentariu
  • 9 months later...

Va salut din nou, posesori de NOT2 si nu numai!

Am doua chestiuni pentru voi, poate voi afla raspunsurile de la cineva, raspunsuri care pot interesa si pe altii. Anume:

1.Nu pot defel sa sting odata luminile alea! La 38 de grade afara si un soare orbitor merg prin oras cu farurile aprinse si habar n-am cum sa le sting. La pagina 41 din Manual se povesteste ceva despre luminile de drum. Scrie chiar asa:

"

Stingerea luminilor (in afara de lumina de zi)

- Rotiti intrerupatorul in pozitia 0.

"

De aici am concluzionat ca aceasta functie nu ma lasa sa sting luminile. Dar ...

Am aplicat si indicatiile de la pagina 42 in ce priveste "Dezactivarea functiei Lumina de zi" dar tot nimic.

Nedumerirea mea: nu am aplicat bine procedura descrisa la pagina 42 cu dezactivarea sau trebuie neaparat sa merg la reprezentanta (timp, bani etc)?

2.Imediat dupa procesul de spalare a parbrizului, stergatoarele actioneaza de 4 ori (conform paginii 47 din Manual). Ei bine, cum le putem convinge sa actioneze doar de doua ori. Mi se pare suficient. Daca chiar ar mai ramane apa, se pot comanda manual stergatoarele. De fiecare data, ultimele doua curse merg pe "uscat" si parca imi pare rau de ele.

S-auzim numai de bine!

Link către comentariu

Am reusit sa rezolv prima chestiune, repetand procdeul descris la pagina 41 din Manual. Greseala mea a constat in faptul ca nu tineam suficient de mult maneta semnalizatorului in pozitia trasa spre volan si si apoi in jos (minim 3 secunde). Ea trebuie tinuta pana cand se aude un bip. Atunci avem dovada ca functia s-a dezactivat.

Ramane in suspensie chestiunea #2, cea cu numarul de curse al stergatoarelor. Vreo idee, ceva?

Link către comentariu

vezi ca postezi aiurea si nu iti va raspunde nimeni.cauta in sectiunea Octavia si iti vei gasi singur raspunsul la problemele tale.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!