Jump to content

Noua Octavia Tour 2011

arson

Postare recomandată

La cererea ascultatorilor, dati-mi voie sa prezint ultima achizitie: NOT 2011, 1.6 MPI (BSE)

standard plus cotiera, cheie tip briceag si tempomat.

la alegerea masinii am mizat pe fiabilitatea motorului si pe imaginea de masina de familie.

am luat in seama si sfaturile colegilor forumisti privitoare la optionale si motor. multumesc inca odata!

post-14156-0-47827000-1305396323_thumb.j

post-14156-0-00620300-1305396341_thumb.j

post-14156-0-15622000-1305396367_thumb.j

post-14156-0-88223100-1305396386_thumb.j

post-14156-0-20120600-1305396409_thumb.j

Modificat de arson
Link către comentariu

Chiar eram curios cum e la interior noua Octavia tour, imi place panoul de comanda de la climatizare , bandouri pe usi nu te bate gandul sa ii montezi? fara ele am impresia ca stai mereru cu grija ca le atingi de diverse obiecte.

Multi km fara probleme !

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Chiar, cum se vinde fara bandouri? Arata de parca le-ar fi dat jos...

In rest masina e foarte frumoasa, stiu ca sunt si foarte fiabile, imi place si mie interiorul clasic, fara fantezii gen Citroen sau Honda civic, sa te bucuri de ea din plin!

Link către comentariu
barcea_mare

faina masinutza :icon_thumright: sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara nicio reparatie ;)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos

arata indentic cu a mea in afara de culoare si motorizare

eu deja mi-am pus bandourile originale (140 lei la skoda) si arata ceva mai bine

saptamana viitoare vopsesc in culoarea caroseriei si capacele oglinzilor exterioare

sa o stapanesti sanatos iti urez inca o data si fara accidente!

Link către comentariu
Guadalcanal

Asta mi-a placut intotdeauna, simplu, clasic si cu gust nu chestii futuriste gen peaugeut, toyota, etc.

Nu se mai pune inscriptionarea "TOUR" sau tu ai ales sa nu o pui?

Pacat ca nu e disponibil si un diesel pentru aceasta masina, cred ca un 1,6TDI sau 2TDI 110 CP ar fi mers pe aceasta masina dar ma rog , asta-i politica de market.

S-o stapanesti sanatos si muuulti km. fara incidente.

Link către comentariu

Mie imi place partea din fata a masinii, este peste precedentul model.NOT(Noua Octavia Tour) este mai finuta ca design decat vechea, seamana cu Octavia 2 inainte de facelift.Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, ii sta excelent pe alb pacat ca nu ti-au vopsit si oglinzile tot in alb. Multi km fara incidente.

Daca te rugam nu o sa-i tragi cateva poze noaptea la interior sa vedem ce culoare are bordul, ceasurile de bord, te rugam :D

Link către comentariu

Mie imi place partea din fata a masinii, este peste precedentul model.NOT(Noua Octavia Tour) este mai finuta ca design decat vechea, seamana cu Octavia 2 inainte de facelift.Sa o stapanesti sanatos!

NOT este vechea O2 fabricata intre 2004 si 2008.

Link către comentariu

....si cu electronica de O FL

Link către comentariu

desi multa lume considera ca noua Tour este octavia 2 exista diferente: interior+electronica+oglinzi exterioare

Link către comentariu

Frumoasa, dar de ce nu ai ales un ?TSI :icon_thumright:

imi permit eu sa-ti raspund:

Ptr ca nu se poate comanda decat cu motoare aspirate pe benzina, si anume 1.4 80 cp si 1.6 102 cp

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

O politica cam stransa, dar motorul de 102 cai e suficient si cine si-ar lua o altfel de masina nu face atat de multi km pentru a necesita un diesel.

Arata bine masinuta, pacat de lipsa manerelor cromate de pe usi, dar fiecare cu ce il intereseaza :blah_:

Multi km fara nici o problema. Un motor si o masinuta fiabila!

Link către comentariu

Foarte inspirata alegerea cotierei, cheii briceag si a tempomatului :icon_thumright: Felicitari!! Prin urmare are si guri de ventilatie in spate :icon_cool:

Neaparat sa iti montezi bandourile laterale!! Protejeaza masina si ii schimba si lookul. Si sunt foarte ieftine cele originale. Mi-am cumparat si eu bandouri de Superb cromate la 240 lei. Astea de octavia 2 trebuie sa fie mult mai ieftine. Si nu iti recomand sa le vopsesti...

Totusi am si eu o curiozitate: cat ai economisit luan NOT in loc de O2 Facelift Drive?

Link către comentariu

multumesc pentru urari tuturor!

sa le luam pe rand: masina este standard, deci fata bandouri, fara inscriptionari TOUR sau altceva. a venit exact cum o vedeti.

bandourile din uzina vin perforate pe usa, din cate stiu, deci sa ma apuc sa le lipesc cu maclavais - mai bine nu.

diferenta intre MPI si TSI pe O2 FL era de vreo 2500 de euro. mai bine bag benzina de banii astia. mai ales ca pe forum aici sunt cateva zeci de pagini cu problemele TSI-urilor. un TSI as fi ales 1.4 de 122CP, dar diferenta era si mai mare. macar despre MPI se stie cam tot ce se poate strica.

diesel nu era disponibil, si oricum nu ma interesa. sunt satul de vibratii, turbo lag si tzacanit (am avut duster dci timp de aproape 3 luni)

ceasurile de bord sunt luminate in alb, iar consola cu comenzile climatizare si radioul in verde.

Link către comentariu

Bandourile laterale sunt lipite cu banda dublu adeziva special pentru asa ceva, gen Bison sau alte marci

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

La Superb bandourile originale au venit cu tot cu banda dublu adeziva.

Banuiesc ca si la Octavia e la fel.

Link către comentariu

eu mi-am cumparat tot octavia tour si la reprezentanta cand am luat-o mi-au montat pe loc bandouri originale 140 de lei

chiar la masinile cu bandouri gen octavia 2 inainte de facelift acestea nu erau aplicate prin perforare de tabla si tot cu banda erau prinse

eu mi-am cumparat tot octavia tour si la reprezentanta cand am luat-o mi-au montat pe loc bandouri originale 140 de lei

chiar la masinile cu bandouri gen octavia 2 inainte de facelift acestea nu erau aplicate prin perforare de tabla si tot cu banda erau prinse

Link către comentariu

La ce dealer?

Eu am luat de la PBA si nu s-a oferit nimeni sa mi le monteze... M-am chinuuit singur.

Link către comentariu

in cazul asta voi da si eu comanda de bandouri laterale (150 lei cu TVA). parca ii lipseste intr-adevar ceva fara ele... multam de sfaturi! aaa, si de tavita portbagaj. ce recomandati?

Link către comentariu

Multi km fara incidente :) Sunt curios daca NOT va avea acelasi succes pe care l-a avut Octavia Tour 1 :)

Link către comentariu

multumesc pentru urare. dealerul spune ca este diferenta foarte mica (cateva unitati doar) intre comenzile date pana acum pentru NOT si O2 FL.

Link către comentariu

Proiectoare de ceata ar mai merge puse dar nu stiu cat costa aftermarket. In rest cred ca ai tot ce iti trebuie pe masina.

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Multi km fara incidente :) Sunt curios daca NOT va avea acelasi succes pe care l-a avut Octavia Tour 1 :)

In lipsa unui diesel e evident ca nu va avea acelasi succes.

Benzinare la oferta au si Ford si Opel (pe Focus si Astra).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!