Jump to content

Schimbare ceasuri bord

pitbulltm
 Share

Postare recomandată

Cred ca dai mai mult pe display si manopera decat pe un set de ceasuri maxidot. Plus ca am mari indoieli ca merge ce zici tu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

marius golf mk4

eram curios daca se poate modifica,ai dreptate mai bine il cumperi cu totul

Link către comentariu

NU se poate pune afisaj mare in locul celui mic.

Link către comentariu

inca o intrebare,se poate schimba doar displeiul mimi dot cu maxi dot pe ceasuri cu imo3?

sunt diferente hardware la placile de baza, precum si diferente software - daca acestea se pot rezolva, cele legate de hardware, nu se pot depasii usor.... deci solutia - ceasuri maxidot.

atentie la achizitionare - probare - deoarece afisajul poate sa fie praf.... iar inlocuirea lui cu altul nou, te costa in jurul la 400 lei.

Link către comentariu

Salut Hadrian

Acesta este codding helper-ul

Toate cele bune

Pune la service plan: without service intervals si nu mai tiuie senzorul ;)

Link către comentariu

marius golf mk4

si unele gata facute cu maxidot mare si scala in km nu in mile,cat ma costa?

Link către comentariu

Salut la toata lumea, am un golf 4 alh codul ceasurilor actuale este: 1j0919881d

vreau sa stiu daca se pot inlocui cu unele 1j0920846c si daca se ocupa cineva cu asa ceva in zona Tg. Mures?

Multumesc.

Link către comentariu

Nu cred ca poti primele ceasuri sunt noncan iar tu vrei ceasuri cu can

Link către comentariu

Nu merge sigur.

Nu merge... cu componentele actuale banuiesc.

Nu merge... daca mai schimb alte componente? As in modul confort etc?

Link către comentariu

Daca mai schimbi si alte componente merge. Trebuie doar sa schimbi : modul comfort+toate motorasele de geamuri, calculator injectie, pompa abs, calculator airbag-uri si eventual comanda climatronic. Plus sa modifici instalatia electrica in conformitate cu noile componente. Deci toata electronica de pe masina. Un fleac.

Ei, ce zici ? merge ? Asculta ce-ti spune lumea. Nu merge cu costuri rezonabile. Mai pe scurt, NU merge.

Link către comentariu

Strange... la modele fara bc se poate la asta ce are cica bc nu se poate :)

Exista vreo posibilitate sa pun orice alt bord cu can fara sa schimb 90% din masina?

Link către comentariu

La modelele fara display "se poate" aplicand manarelile deja traditionale ca ruptul led-urilor sau banda izolatoare peste led-uri. La clusterele cu display mic sau mare, maiestriile de felul ala nu mai ajuta. La fel "se poate" la ambele, cu sau fara display doar ca la cel fara display nu stii tu ca nu-s ok lucrurile.

Rostul ceasurilor de bord este sa afiseze valoarea diverselor marimi si sa semnalizeze diverse probleme. Pastrand treaba asta, nu se poate ce vrei tu. Daca vrei tu neaparat sa ai alte ceasuri ori vei avea un pom de craciun ori vei avea noapte totala.

Link către comentariu

el vrea immo 3 cu BC mare, iti spun, daca tot vrei BC, ia immo2 si BC mic.

ale mele originale erau 1J0 919 881 B, iar acum am 1J5 920 825 C si merg fara probleme.

Link către comentariu

"Merg fara probleme" -chiar asa sa fie oare ? Ia fa un experiment. Decupleaza un airbag. Si vezi daca-ti indica in bord ceva.

Modificat de ady2006
Link către comentariu

multumesc la toata lumea pt sfaturi.

momentan aman operatiunea din lipsa de fonduri (si sens), asa ca vand ceasuri maxidot immo3 :p

Link către comentariu

sau cumpara un maxidot fara CAN gateway..... se gasesc mai greu, dar nu e imposibil - cauta pe Ebay.

altfel, sa functioneze 100% pe masina ta, nu se poate - din cauza faptului ca masina ta, nu are can gateway - iar cele care le-ai cumparat, lucreaza cu anumite info, furnizate pe can gateway.

P.S. = nu, nu ii indica nimic, deoarece a codat clusterul, fara airbag-uri... ca alfel nu scapa de eroare - asta la diesel - la benzinare, nu functioneaza nici turometrul

Link către comentariu

1j0919890D - pentru benzina, de Europa.

pentru diesel 1j0919840, 890, 991, 941 - literele de la sf pot sa difere - fiind de diesel/benzina sau scalarea vitezometrului - nu te intereseaza asta, ca se rezolva

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Urmatorul cluster merge pus pe Golful din semnatura? 

post-56805-0-65036800-1388932311_thumb.p

Am pe el folii de Anglia, cu 100km/h la "ora 10" ... se pot schimba foliile cu cele cu 100km/h la "ora 12" astfel incat sa arate si corect viteza?

Link către comentariu

merg. am montat eu la un passat break an 1999. ceasurile vechi erau 1j0 919 ...... trebuie doar firele can h si can l trase la toate modulele enumerate mai sus. apropo florin, folii de europa ai? daca ai trimite un mesaj la barlad lui remus.

Link către comentariu

Si dump-ul se poate modifica a.i. sa-mi arate bine viteza? Ca am inteles ca sunt ceva diferente intre Passat si Golf...

Modificat de MRC
Link către comentariu

da, se poate modifica. Ceasurile puse de tine, se pot monta, fara probleme....

Mattey.... tu esti, bestie mica.... bine ca te-ai mai linistit acum. :D  Ne auzim prin Remusache....

Link către comentariu

Salut , vin cu o intrebare la un g4 din 2000 aveam ceasuri immo2 si le-am schimbat cu unele de passat immo 3 iar buzzerul nu mai functioneaza (nu ma luati cu switch-uri ca functioneaza toate ) iar la un prieten s-a facut aceeasi schimbare de la immo 2 la immo 3 si functioneaza buzzerul 

Modificat de 1.9 TDI 131cp
Link către comentariu

in functie de bord, masina - an de fabricatie.

daca masina este immo2 si se monteaza immo3 - se pierde avertizarea la usa deschisa - la montarea BC-ul, cand pui immo3 , castigi - Range (la VDO si RB8), consum instant in l/h, ace iluminate pe contact (VDO), etc...

la prietenul tau, il avertizeaza doar la usa soferului deschisa.

se pot face ceva modificari hardware la ceasurile tale, sa iti arate si tie usa deschisa la sofer - sa iti mearga buzzerul - sau optezi pentru un buzzer aftermarket, dedicat avertizarii de usa deschisa - care il adaugi la schema masinii.

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!