Jump to content

Schimbare ceasuri bord

pitbulltm
 Share

Postare recomandată

Nu,... daca ii pui ceasuri immo 3... atunci ai ceasuri immo3, masina ramane tot immo2. Daca schimbi si ECU, atunci masina devine immo3.

daca pui modul confort generatie mai noua plus calculatoare de usi - atunci treci de la modul 1J0 959 799 xx la 1C0 959 799x.... si atat.

instalatia electrica, trebuie modificata in consecinta, comunicatia intre calculatoarele de usi/modul confort/ceasuri, se face pe can.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intentia mea este sa folosesc ceasurile immo 3 la maxim cat pot ele sa faca, nu ma intereseaza sa am neaparat masina immo 3.

Si sa pot avea info de la navi pe ceasurile immo 3 chiar daca navigatia mea este prima generatie 1Mo 035 191 A...

Ms pentru info  Florin..

Link către comentariu

Multumesc Florin am sa mai incerc oare in cluj pe Iulian il recomanzi? 

Link către comentariu

• 3 weeks later...

pot monta rb8 bosch pe masina din semnatura cu toate functiile

Link către comentariu

Intentia mea este sa folosesc ceasurile immo 3 la maxim cat pot ele sa faca, nu ma intereseaza sa am neaparat masina immo 3.

Si sa pot avea info de la navi pe ceasurile immo 3 chiar daca navigatia mea este prima generatie 1Mo 035 191 A...

Ms pentru info  Florin..

ceasurile merg sigur - am pus pe Seat immo2.

Multumesc Florin am sa mai incerc oare in cluj pe Iulian il recomanzi? 

da, vb cu Tzaga

pot monta rb8 bosch pe masina din semnatura cu toate functiile

da, se poate monta.

Link către comentariu

am gasit ceasuri1j5920826c vdo imi vor merge toate functiile.multumesc

Link către comentariu

Da, sunt immo3, VDO - toate functiile merg si se pot activa Range, Ace iluminate pe contact, etc.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

problema s-a rezolvat de la sine ceasurile s-au reparat singure probabil un contact imperfect mi-a mai facut o data figura si acum merg bine de vreo doua saptamani. nu stiu oare unde sa ma uit sa vad ce e in neregula cu contactele. vreo idee are cineva?

Link către comentariu

las-o in pace, pana cand mai face.

Link către comentariu

Salut Am montat pe masina ceasuri immo 2 cu maxidot nr de km e 0 nu pot cu vag tacho 2.5 sa-i modific Poate cineva sa editeze dumpu sa imi puna 337000 km si sa il rescriu pe urma cu acesti km? Schimbati extensia din .txt in .rar toate cele bune

Later Edit. Am rezolvat km. Nu facusem adaptarea bordului.fiind cu 0 km trebuia facuta.am introdus valoarea dorita la km si e ok. Totusi daca poate cineva edita dumpu sa dezactiveze avertizarea de nivel ulei fiindca e dus senzoru si ma innebuneste de cat tot piuie. Ms mult.

maxidot.txt

Modificat de joky
Link către comentariu

Salut.

Asta e chestia ca nu gasesc la codare optiunea.nu imi arata ca ar fi cu senzor de nivel.

Sent from my Nivo using Tapatalk 2

Link către comentariu

La service inteval nu apare ? Ia pune un printscreen cu codding helper-ul de la clusterul tau.

Link către comentariu

Salut Hadrian

Acesta este codding helper-ul

Toate cele bune

post-9400-0-69847100-1386095638_thumb.jp

Link către comentariu

Vezi daca nu-ti accepta la penultima cifra valori sub 4 (0-1-2-3). Altfel, eu chiar nu stiu cum poti dezactiva senzorul de ulei de pe baie.

Link către comentariu

Salutare! As vrea sa pun la masina din semnatura cluster de edition cu codul cod:1J5920826A si nu stiu daca se potriveste. Din ce am inteles de la o cunostina ca sa mi se potriveasca, la cele de anglia ar trebui sa se termine cu 827 sau 927 dar la cel de Europa nu stiu.Acum am minidot Motometer, montat ulterior, masina neavand din fabrica BC!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am reusit si eu sa cablez maneta de bc si sa montez ceasurile cu display mic dar nu mai am comunicare pe comfort, respectiv geamurile electrice nu se ilumineaza nici comenzi nu dau iar plafoniera e moarta

Imi poate spune cineva si mie ce gresesc...

Link către comentariu

in primul rand, trebuie sa stim despre ce masina este vorba, ce an fabricatie precum si codul ceasurilor originale si a celor care le-ai pus acum pe masina,

Link către comentariu

Ceasurile despre care vorbea Tunner cu display mic au fost luate de pe un golf 4 1.9 tdi AJM an 2000 de 131 cp , si le-a montat pe un golf 4 1.9 tdi AXR din 2003  de 101 cp .  Ceasurile de pe AXR au Imo la turometru si este RB8, ca si cele cu display de pe AJM ce este un VDO . Geamurile electrice nu mai functioneaza , si nici iluminarea pe ele dupa ce punem ceasurile cu diplay . We are kind of stuck . 

Link către comentariu

Am pus mana pe ceasurile cu display si sunt immo 2 adica au terminatia 5 e cam clara problema .... Ramane sa desfacem iar masina sa vedem ce este montat 2 sau 3

Link către comentariu

Ceasurile despre care vorbea Tunner cu display mic au fost luate de pe un golf 4 1.9 tdi AJM an 2000 de 131 cp , si le-a montat pe un golf 4 1.9 tdi AXR din 2003  de 101 cp .  Ceasurile de pe AXR au Imo la turometru si este RB8, ca si cele cu display de pe AJM ce este un VDO . Geamurile electrice nu mai functioneaza , si nici iluminarea pe ele dupa ce punem ceasurile cu diplay . We are kind of stuck . 

Am pus mana pe ceasurile cu display si sunt immo 2 adica au terminatia 5 e cam clara problema .... Ramane sa desfacem iar masina sa vedem ce este montat 2 sau 3

normal ca nu-ti mai merge nimic pe ea, intrucat difera generatia CAN-ului (integrat in cluster). Nu-ti mai comunica modulele intre ele, de asta nu lucreaza.

Masina de care vb este immo3.... banuiesc ca sunt puse cu immo off... sau nu le-ati adaptat pe masina - adaptarea normala nu va merge.

deci, cautati ceasuri immo3.

Link către comentariu

marius golf mk4

Salut, cine ma poate ajuta si pe mine la un schimb de ceasuri imo2 la imo3 in Bucuresti Marius 0744364541

Modificat de marius golf mk4
Link către comentariu

Eu, turbocip, florin.....

Eu doar pe 28 sau 30..

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

marius golf mk4

mersi ,te voi cauta pe 28

Modificat de marius golf mk4
Link către comentariu

marius golf mk4

inca o intrebare,se poate schimba doar displeiul mimi dot cu maxi dot pe ceasuri cu imo3?

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!