Jump to content

Schimbare ceasuri bord

pitbulltm
 Share

Postare recomandată

Da. La mine la golf 2003 nu-l aprinde, dar parca am vazut unele mai noi (2006) si parca se aprindea. Oricum , nu e un cap de tara daca nu-l aprinde...

Modificat de hremus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sigur ca nu.... doar am corectat un pic ce ai zis tu....

Link către comentariu

salut .acestea sunt ceasurile pe care le-am cumparat.am cumparat si manete dar nu stiu daca pot fi demontate , imi trebuie numai maneta cu functia de bc.

post-108758-0-16995000-1374162173_thumb.

post-108758-0-65986200-1374162193_thumb.

Link către comentariu

Florin, sau cei mai priceputi, va rog sa ma ajutati cu niste informatii...

As vrea sa stiu diferentele intre immo2 si immo3. pe langa faptul ca martorul de imobilizator e in celalalt cadran, immo3 are functia range si l/h la stationare fata de immo2.

Dar functia de buzz cand deschizi o usa si ai farurile aprinse sau martorul in bord de usi deschise se regasesc doar la immo3 ?

Alte diferente ar mai fi ??

Multumesc.

Link către comentariu

No... daca masina este immo2, se poate monta cluster immo 3.... invers nu.

Acum, sa revenim.

Plusuri immo 3 montat pe masina immo2

- un calculator - BC - mai destept, mai rapid

- consum instantaneu cu l/h

- range - daca bordul suporta - BOO nu suporta

- iluminare ace, cadrane - la punerea contactului - B00 nu.

dezavantaj

- buzerul pt usa deschisa nu mai merge - se poate rezolva.

Link către comentariu

Florin, momentan eu am immo2 si buzzerul tot nu merge.

pe vag-com am eroare de switch la 1 usa, celelalte sunt ok, buzzerul este functional (am incercat cu frana de mana)

nici pe ceasuri nu se aprinde martorul de usi deschise indiferent daca le deschid sau inchid pe toate...

de aia ma gandeam ca poate aceste 2 optiuni sunt specifice doar la immo3...

Link către comentariu

pai verifica daca iti merge switch-ul din usa......

la immo 2 nu se aprinde martorul de pe bord, la usa deschisa - doar la portbagaj.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare pentru golful 4 al meu.Martorul imobilizator imi apare in turometru in partea dreapta iar cineva mi-a spus ca acolo ar fi trebuit sa fie martorul epc.Golful e din 2001/2002 .... si inca ceva in vag-com parca unde ma uitasem eu aparea si temperatura exterioara si am, si maneta cu butoane pentru computer de bord dar eu nu am asa ceva.

Cum pot afla daca am bordul original sau nu si daca am avut cu computer sau nu ?

Link către comentariu

Daca tot citeam si eu probleme de-ale colegilor, am zis sa vad cum se poate rezolva urmatoarea problema :

-schimbat ceasuri de la immo2 fara cb la immo3 cu minidot.

De la aceasta schimbare buzerul se aude atunci cand deschid hayonul, cand se aprinde becul la benzina , dar cand las farurile aprinse nu zice nimic. ...Multumesc

Link către comentariu

trebuie modificat clusterul - adaugate cateva piese pe placa, ca sa poate face galagie, la deschiderea usii soferului

Link către comentariu

Salut...o intrebare daca stiti pe cineva mai aproape de mine care se pricepe la aceasta operatiune...vreau sa schimb bordul din cel pe care il am, se poate vedea in poza in unul tot de edition dar cu minidot sau chiar maxidot...precizez ca am cutie automata si de aceea am ecranul mic pe care imi arata doar PRND432. Ms.

post-114308-0-64502600-1374787111_thumb.

Modificat de BCoZmin
Link către comentariu

Da, am pe cineva in Botosani.... asa ca ne auzim la telefon sa-ti dau nr lui.

In rest, iti trebuie un cluster normal - alegi tu minidot sau maxidot - care se codeaza pe masina ta si o sa afiseze PRND...

Link către comentariu

Salut...o intrebare daca stiti pe cineva mai aproape de mine care se pricepe la aceasta operatiune...vreau sa schimb bordul din cel pe care il am, se poate vedea in poza in unul tot de edition dar cu minidot sau chiar maxidot...precizez ca am cutie automata si de aceea am ecranul mic pe care imi arata doar PRND432. Ms.

Salut

Te pot ajuta eu.

Sau are Florin pe altcineva :D

Link către comentariu

Timpul trece , inventii apar, dar pana una alta este aparuta vreo modalitate de a monta ceas bord immo 3 canbus pe immo 2 noncanbus? 

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Va salut! Am si eu o problema...am pe golful meu(1,6 AKL,99) ceasuri cu minidot,banuiesc ca sunt immo 2 deoarece am martorul imobilizatorului in partea stanga,insa de cand am luat masina display-ul CB-ului e complet rosu...Am fost la niste baieti care se ocupa cu solutionari electronice de gen si mi-au spus ca modelul pe care il am eu pe masina are displayul lipit si nu se poate face nimic...Intre timp,am facut rost de ceasuri identice,la prima vedere,insa in momentul in care le-am dat jos pe ale mele,am constatat ca cele de pe masina sunt VDO,cele pe care le-am luat sunt MOTOMETER...Am fost la cineva sa le schimb insa imi spune ca nu le poate pune pe cele motometer,deoarece o sa imi ramana IMMOB ACTIVE in display si martorul immob palpaind in bord!Rugamintea mea era deci,sa imi spuneti si mie daca au dreptate,daca pot totusi sa le pun sau daca nu merita sa fac atatea modificari...Precizez ca sunt din Pitesti,poate aveti cunostinte care se pricep sa le monteze...Va multumesc,astept raspunsurile voastre! 

Link către comentariu

1. le putem adapta si pe cele Motometer - nu are imp ce marca sunt,. imp e sa fie compatibile - da-mi codurile lor pe PM

2. se poate inlocui afisajul la cele vechi.... normal ca sunt lipite - asa sunt toate la Golf 4, Passat B5 si B5,5, Audi A3,4,6,,,, din perioada respectiva.

Link către comentariu

marius1982.11

Timpul trece , inventii apar, dar pana una alta este aparuta vreo modalitate de a monta ceas bord immo 3 canbus pe immo 2 noncanbus? 

Puteam sa-ti raspund sapt asta. Zicea la o shrot ca are maxidot, insa s-a dovedit a fi tot minidot :D. Mi-l dadea de test, eram curios. insa pana la urma nu cred ca merita, cer si mult pe el, plus ca nu vei avea functionalitatea, asa ca nu ma ajuta mai cu nimic. a, range? bine frate uita-te pe litrometru. Nu iti merge displayul de navi.radio, usi deschise, tempomat, nimic in plus fata de minidot, ba poate mai pierzi si din functionaliatea actuala. De exemplu beculetul de la airbag sigur nu-l mai ai pe bord canbus.

Link către comentariu

va salut , a mai pațit cineva la golf 4 sau bora sa i se opreasca ceasurile in mers (immo 3 maxidot)

Link către comentariu

verifica-i alimentarile, lipiturile de la conectorii de pe placa.

Link către comentariu

te salut florin ,am o intrebare ceasurile 1j5920925c sunt immo 2 sau 3 ? multumesc .

Link către comentariu

sunt immo 2.

la Bora/Golf - doar cu 6 sau 7 la final, sunt immo3.

Link către comentariu

Salutare!Am un Golf 4 din 12/1998 1.6sr si aceste ceasuri de bord.Pot sa le schimb sa pun modelul care imi arata consumul si range-ul? 

post-112510-0-78846600-1377727348_thumb.

Link către comentariu

daca postezi o scanare sau dai jos ceasurile - sunt prinse doar in doua suruburi - si imi postezi codul lor (trebuie sa fie de genul 1J0 xxx xxx) iti pot spune daca suporta sau nu.

masina ta este la limita... se poate sa da, se poate sa nu... deci, astept codul ceasurilor sau scanarea.

Link către comentariu

Fara sa demontez sau fara sa pun testerul nu  pot sa aflu?Dupa seria de la sasiu...

Link către comentariu

nu se poate.

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!