Jump to content

Schimbare ceasuri bord

pitbulltm
 Share

Postare recomandată

Da, merg adaptate pe masina ta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut baieti , am schimbat in sfarsit ceasurile pe masina , merge si buzerul de la lumina , e activat si range , merge si senzorul de la portiera la sofer si arata daca e deschisa.

Insa am o nelamurire , la range , de la 210 km cat imi zicea ca fac cu motorina care o am in loc sa scada a urcat la 260 km. Sunt cam necunoscator in chestii de genu imi poate explica cineva de ce ? 

robert r.   :  Da am inteles , mersi de explicatie :D.

IMG_0114.JPG

IMG_0115.JPG

IMG_0116.JPG

IMG_0117.JPG

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

IC calculeaza cat mai faci pana la peco in functie de consumul pe care il afiseaza instantaneu.

Daca te plimbi prin oras ai consum mai mare si automat mai faci pana la alimentare 220 km.

Daca iesi la un drum lung consumul instanataneu scade si automat si pana la alimentare faci mai mult.

Informatiile sut cele instantanee.

:)) Sper ca ai inteles.

Modificat de robert r.
Link către comentariu

cred ca am mai scris pe undeva.....

calculeaza in functie de consumul instantaneu, cantitatea de carburant din rezervor, distanta parcursa, durata deplasarii..... formula tine cont de toate aceste variabile.

Link către comentariu

Salutare la toata lumea.Poate sa ma lamureasca cineva si pe mine....se gaseste doar folia pentru ceasurile de bord ca ale colegului
pepsy 89?Adica Sportedition.Si daca da merita efortul de a le schimba?10x

Link către comentariu

folii originale, doar de pe ceasuri.... daca le scoate cineva si le vinde - au mai fost cazuri, chiar eu am pus unele la vanzare, pana la urma le-am pus pe fostul meu Passat.

altfel, exista mai multe site-uri din strainatate, care confectioneaza tot felul de folii... dupa cum iti plac - banuiesc ca si pe astea.

daca merita efortul - asta tu decizi ... eu zic ca da, avand in vedere ca mi-am pus pe fosta masina.

Link către comentariu

Salut, am vazut pe piese.ro niste ceasuri tuning cu cadrane albe si lumina verde/ albastra. A montat cineva asftel de model? Ideea este ca, daca nu sunt plug&play imi iau gandul la cata inginerie electronica am citit in 20 de pagini de topic. Merci!

Link către comentariu

marius1982.11

Zici de folii cu plasma? cerasurile cu totul nu are sens sa le cumperi.

Link către comentariu

Salut Marius. Sunt si folii cu plasma si ceasuri cu totul, ambele variante costa 160 lei (fiecare). Faza cu montajul altui ceas mie imi pare foarte complicata. Eu imi inchipuiam ca il mufezi si gata treaba, dar ce am citit mi-a facut paru' maciuca. Prea complicat si riscant totodata! Asa ca ramane intrebarea: cum se monteaza foliile cu plasma si cat de greu e? Merci Marius.

Link către comentariu

marius1982.11

sincer, n-am montat niciodata, nu stiu, dar nu cred ca e complicat, dupa ce e bucati bordul

Link către comentariu

Poate a comis-o un coleg si ne zice si noua... Si mai ales daca merita toata dandanaua si designul este superior celui original. Multumim anticipat.

Link către comentariu

Salut, am vazut pe piese.ro niste ceasuri tuning cu cadrane albe si lumina verde/ albastra. A montat cineva asftel de model? Ideea este ca, daca nu sunt plug&play imi iau gandul la cata inginerie electronica am citit in 20 de pagini de topic. Merci!

acum, dupa gusturile fiecaruia - dar mie imi pare ca strica aspectul... am montat, nu-mi par cine stie ce.....

de montat se monteaza usor, doar ca trebuie date jos ceasurile, scoasa carcasa, limbile la ceasuri, conectat montajul care ti-l da (in functie de model), dupa care recalibrate ceasurile si montate la loc.

Link către comentariu

Merci Florin, o sa folosesc banii pentru un schimb de ulei. Mai putin aspectuos dar mult mai sanatos!

Link către comentariu

salut. cine ma poate ajuta cu montarea ceasurilor si a manetei pentru bc. contracost . multumesc.

Link către comentariu

Nu cred ca ai in Hunedoara.... altfel, iti trebuie ceasuri (fabricate pana in 31.05.2006), maneta de stergatoare - si calculator de coloana, daca masina ta nu are tempomat - pilot automat

Link către comentariu

Salut baieti , recent am schimbat ceasurile din bord la masina. Ieri am fost am pus masina pe tester si baieti mi-au zis ca senzorul de la motor (cel incercuit din poza cu rosu - doar ca la mine e diesel.) are eroare , atunci cand pun contactul ce e drept nu se aprinde. Banuiesc ca din cauza la ceasuri nu se aprinde.... ce pot sa fac, eu unul as vrea sa il fac sa mearga .. deoarece nu se stie niciodata cand ai nevoie.

images.jpg

Link către comentariu

Bravo pepsy89, arata bine! Sa ne impartasesti si noua care au fost pasii de montaj. Merci!

Link către comentariu

Inca astept un raspuns de la voi o parere ceva de ce nu se aprinde acel martor in bord. 

Asa arata ceasurile care le-am montat.

IMG_0146.JPG

De montat , le-am montat la cineva care stia cum sta treaba cu ele, desi am stat cu el acolo cand a facut toata treaba ( a durat cateva ore ) , nu recomand nimanui sa se apuce de asa ceva daca nu are macar un pic de habar.

Link către comentariu

Cu ceasurile vechi se aprindea acel bec ?

Link către comentariu

Masina e din 2000, sincer sa fiu nu mai stiu sigur daca se aprindea ...  dar din cate vad aici tot un golf 4 din 2000 nu se aprinde nici la ei.

Se poate cumva monta acest senzor ? sau ma las pagubas ?

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Salut baieti , recent am schimbat ceasurile din bord la masina. Ieri am fost am pus masina pe tester si baieti mi-au zis ca senzorul de la motor (cel incercuit din poza cu rosu - doar ca la mine e diesel.) are eroare , atunci cand pun contactul ce e drept nu se aprinde. Banuiesc ca din cauza la ceasuri nu se aprinde.... ce pot sa fac, eu unul as vrea sa il fac sa mearga .. deoarece nu se stie niciodata cand ai nevoie.

images.jpg

Masina e din 2000, sincer sa fiu nu mai stiu sigur daca se aprindea ...  dar din cate vad aici tot un golf 4 din 2000 nu se aprinde nici la ei.

Se poate cumva monta acest senzor ? sau ma las pagubas ?

Nu e vb de senzor..... la diesel, immo 2, nu aprinde martorul motor.

Link către comentariu

@ Florin - Si nu pot face cumva sa se aprinda ?

Link către comentariu

Nici la immo3(din cate vad in poza asta ai tu acum pe masina) diesel nu se aprinde martorul(senzor e altceva). Nu trebuie sa te necajesti pe treaba asta, daca ai vreo eroare pe motor, iti palpaie martorul de bujii (spirala aia) si dupa caz iti apare mesaj pe bc. S-ar putea face sa se aprinda,prin modificarea unei adrese, sa -l treci din diesel in benzina, dar nu stiu la ce te ajuta.

Modificat de hremus
Link către comentariu

Remus - depinde de masina, de anul fabricatiei..... la Passat parca din 2003 il aprinde.

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!