Jump to content

vw touran 1.9 tdi

claudiuxxl

Postare recomandată

am acest touran din 2009 si sunt tot de atunci pe acest forum.m-am gandit sa il prezint si eu. VW TOURAN fab 2004,motor 1.9 ,74 kw8cam putini pt aceasta masina).masina a fost luata de mine din germania la 136000 si acum am 171000.ca dotari nu sunt prea multe:jante aliaj de 16,dublu climatronic,oglinzi electrice si incalzite,geamuri electrice fata,10 airbag-uri,piele dar nu este originala.a fost facuta de neamt. modificari dupa ce am cumparato:navigatie mfd2(pt ca nu dau bani pe chinezarii),bare deasupra cromate,stopuri de cross touran,fusta spate de facelift,am avut si grila cromata fara sigla dar mi-a zburat din schema la craciun ca am avut un mic incident si singura dauna a fost grila si o zgarietura pe spoiler,am schimbat sapt asta si maciuca de la schimbator cu una de golf v imbracata in piele.in scurt timp asi vrea sa imi schimb ceasurile si asi vrea sa imi pun cu maxidot(ceea ce cred ca va fi cam greu pt ca eu nu am computer de bord).

post-56428-0-01377300-1305266518_thumb.j

post-56428-0-88774500-1305266536_thumb.j

post-56428-0-20752400-1305266558_thumb.j

Link către comentariu

imi poate spune vreun coleg de unde imi pot lua niste proiectoare din alea galbene si daca se gasesc pt touran.si mai vreau o parere:asi vrea sa imi iau iarasi grila fara sigla si asi vrea un sfat sau o parere cu care ar sta mai bine,neagra sau cromata cu am avut care e si in poza

Link către comentariu
lucian_90tud

Pentru proiectoare ori pui folie galbena, ori becuri de 2500-3000k. Cel mai bine merge grila neagra si reuntat la griul de la grilele de jos. La bara fata,jos, ai putea vopsi partea de jos si stalpii dintre grila in culoarea masinii si grilele negru. Bafta.

Link către comentariu

asta si urmeaza sa fac.eu asa am luat masina.deja a inceput sa sara vopseaua gri ca nu a fost vopsita la meserias ,a fost vopsita in garaj :( .si pragurile sunt la fel si fusta din spate a fost dar am pus de face lift.oricum in cel mai scurt timp o sa vopsesc fusta fata si pragurile.o sa revin si cu niste poze din interior ca astazi am reusit sa imi montez leduri albastre la picioare

Link către comentariu

cand am luat masina avea puse niste ornamente cromate pe bandouri care urma sa le scot si sa fac bandourile la culoarea masinii.dar din pacate am fost asearra la cineva in vizita si au avut altii grija sa incerce sa mi le scoata.datorita faptului ca nu au reusit sau gandit sa strice cate ceva.si a tras de alea din partea dreapta pana mia rupt la ambele si clemele care vin in portiere.imi poate spune cineva de unde imi pot lua un set de bandouri noi?:angry:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

asi vrea si eu un sfat de la colegii de pe forum.am o navigatie mfd2 varianta cu taste argintii si dvd cu harti pe care asi vrea sa o vand si sa o inlocuiesc cu o chinezarie.ce ati face in locul meu?nu vrea sa dau gres.ast sfaturi si pareri

Link către comentariu

Sicer ma uit cu dorinte magice la un vecin care are o masina ca a ta. mi se pare ideala, spatioasa si un look foarte special. Drumuri bune, si pastreaza navi.

Link către comentariu

mersi.dc zici sa pastrez navigatie? daca vrei ti-o vand

Modificat de claudiuxxl
Link către comentariu

Nu exista harta sau vreo interfata prin care sa bagi muzica/filme in ea?

Eu nici intr-un caz nu as inlocuio, pt ca nu suport meniurile facute in dos, arata ca naiba!!! Si tot timpul vei privi acele iconite si interfata grafica nu tocmai reusita :)

Link către comentariu

este interfata,dar pe langa ea mai trebuie luat si dvd si costa putin cam mult.o sa tin cont si de parerile voastre si voi vedea

Link către comentariu

imi poate spune vreun coleg ce imi trebuie pt ami monta tempomat pe masina?se poate monta daca nu am computer de bord?

Link către comentariu

imi spune cineva ce imi trebuie pt a monta pilotul automat pe masina?am un prieten la dez care ma poate ajuta dar ma intrebat ce piese imi trebuie pt montarea lui

Link către comentariu

Maneta si mufa cu cabluri care intra in ea. Cand taie firele sa iti lase 5-10cm ca sa te poti lega la ele si apoi la ECU. Se codeaza din vagcom si asta a fost...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

se potriveste si maneta de la golf v pt pilot automat?sau trebuie sa fie neaparat originala de touran?

Link către comentariu

imi poate spune cineva daca se potriveste maneta pt pilot automat de la golf v la touran?astazi vreau sa o iau si nu vreau sa dau bani degeaba.

Link către comentariu

Mai astepta o parere ca sa fii 100% sigur. Eu stiu ca arata la fel, si partea electrica este la fel la Golf5-Touran

Link către comentariu

daca mai ast sar putea sa nu mai gasesc mufa.ca dupa cum se vede e cam greu cu parerile.am vazut si in alte arii de pe acest forum.mi-a fost inchis si un topic fara nici o explicatie.cand am intrebat cate un moderator toti aruncau de la unu la altul.da na asta este

Link către comentariu

Claudiu nu inteleg de ce nu cumperi pentru touran?Daca nu este momentan poti astpeta un pic pina apare sa faci lucrurile cum trebuie decit sa iti para rau dupa .(e doar parerea mea)

Link către comentariu

am gasit un compresor de aer conditionat de la firma delphi cu codul 5n0820803.imi poate spune cineva cum pot afla daca este bun pt masina mea?ca ma sunat un prieten de la dezmembrari si mia dat codul sa vad daca este bun ca eu trebuie sa il schimb

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

imi poate spune cineva daca se potriveste navigatia originala de golf 6 pe touran?

Link către comentariu

Cred ca se potriveste tinand cont ca cel de G6 merge pe G5 ... :-??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!