Jump to content

Un Passat 1.9 TDI AHU reconstruit

wolksmanT4

Postare recomandată

Multumesc! In primul rand vreau sa spun ca a fost un vis al meu inca din liceu sa am un "cocosat"!Intodeauna priveam cu jind in trafic o astfel de masina.Este o masina care in ciuda anului de fabricatie inca intoarce priviri pe strada.Costurile ar fi urmatoarele:

1.1500 ron masina

2. motorul a fost luat intr-o combinatie(costuri 0) cotat insa la 500 euro

3. 1000 ron consumabile +distributie si pompa de apa

4.1000 ron colant+folie autorizata

5.alte cheltuieli pe piese interior +exterior aprox 1000 ron

La interior am schimbat cam 60% din piese(ceasuri cu inele cromate, nuca schimbator,volan,fete usi spate,plastice bord,guri de ventilare,plastice stalpi,chedere...etciar la exterior bara spate noua, faruri,semnalizari aripi,stopuri spate foliate,jante wellington(le-am avut pe t4 )

Urmeaza un kit xenon si inmatricularea!

Link către comentariu

Incredibil cum ai readus-o la viata..sper sa te tina mult de acum inainte..incearca sa-i aduci stergatoarele la baza parbrizului..vor arata mai bine.

Link către comentariu

Nu pot sa zic decat...felicitari. Si eu visez la un cocosat dar nu cred ca as avea puterea sa il iau chiar asa de la aproape zero :)

Link către comentariu

Sincer eu cand m-am apucat de ea am vazut-o in starea in care este acum, niciodata nu am privit masina cu pe o epava. Cred ca si asta a fost unul din motivele care m-au determinat sa nu o abandonez

Link către comentariu

Da, oricum ai cumparat ieftin masina.....asa merita sa te bagi. Trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare ?

Link către comentariu

Bv ..Felicitari.Am vazut masina cum arata la inceput si nu imi venea sa cred ca ,vrei sa bagi bani in asa ceva ...dar acum dupa cum arata e de apreciat..Multi km cu ea .

Link către comentariu
  • 6 months later...

1.am si eu un passat din 98 si am lumina in bord verde, la tn cum de e albastra..??

2.ai reusit sa dai km inapoi?

3.cum ai scos gurile de ventilatie din locasurile lor ca eu ma kinui si mie frica sa nu stric ceva pe acolo..??

4.e motorul de 90 hp din cate am vaz scris, cat iai dat maxim si cum se prezinta masina la drum lung, motorul cum se aude, ai ceva batai?

5.ai gasit ceva de recarosat, si eu am un gand..??

poate pastram legatura sa ne ajutam reciproc.

o zi placuta!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

albastru este din fabrica si pentru ca are 260 banuiesc ... is mai multe tipuri ... eu de exemplu tot din 98 am avut , 1.6 benzina ... majoritatea erau cu 220 in bord , dar versiunea ce o aveam eu , era de fuga

Cum ai rezolvat problema cu directia ? Ai schimbat caseta de directie ?

Link către comentariu
F l o r i n

Cele fabricate in 1997 - chiar daca sunt 1998 pe acte - au iluminare verde

Cele dupa 1998 - au iluminare rosu-albastra.

Atentie - niciuna dintre cele doua variante, nu au CAN

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!