Jump to content

Superba mea

nsm

Postare recomandată

• 9 months later...
  • Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nsm

66

• 75NOR

17

• Quino

11

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ptr amatori de interior gri la Superb (e lipsa mare de poze oficiale pe site), postez cateva poze suplimentare

post-11675-0-66864300-1359407029_thumb.j

post-11675-0-79728800-1359407055_thumb.j

post-11675-0-49837300-1359407168_thumb.j

Link către comentariu

Iti multumesc mult de poze !

Eu sunt unul din amatorii de Ambition cu interior gri si, din pacate, e lipsa mare de poze, inclusiv la dealer :(

Inca o intrebare: cum ti se pare tapiteria ca si calitate ? Partea mediana a scaunlui, griul acela, e genul de sintetic pe care se transpira din greu vara ?

Stiu ca minusul scaunelor de la Ambition fata de Elegance este zona umerilor, unde scaunele de Elegance au ca un "guler" de sustinere. In viata reala, la Ambition, obosesc umerii la drum lung ? Simti vreun disconfort la drumuri gen 4h condus ?

Merci

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Partea gri este similara ca textura si culoare cu cele cu interiorul negru... Mi se pare ok calitativ, similara cu cea Elegance de pe Octavia 2.

Eu nu am simtit disconfort in zona umerilor...

Masina mi se pare incredibil de comfortabila la drum lung (si eu fac drumuri lungi in fiecare luna/2 sapt)

Singurul minus este forma consolei centrale pe care o ating cu genunchiul drept daca nu o pun pe tempomat dar nu pot sa spun ca ma doare genunchiul... Problema asta o am si la Polo 6R, probabil depinde de gabaritul fiecaruia. I'm big. :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am implinit o varsta rotunda :) 40000km

Dupa 1 an si 3 luni in care am parcurs 22000 km, au urmat 7 luni in care am facut tot 22000 km.

Abia acum am inceput sa imi justific alegerea motorului tdi de 170 de cai in loc de tsi 160 cai. La drum lung e economic, silentios, iar bagajele extra nu se simt inpedala de acceleratie

Modificat de nsm
Link către comentariu

faină maşină ;) , fă-i cadou nişte preşuri textile.

ahahah ce am inceput să mă oftic. la mine pielea volanului a inceput să lucească de la frecuş iar când am vazut pozele tale imi era ciudă si intram la bănuieli dar am observat kilometrajul ... 74 :D m+am mai liniştit. deja imi făceam planuri de "repieluire".

Modificat de Quino
Link către comentariu

Te referi la consola centrala?

Am 2 butoane: ESP si TPM. Dar cand am dat comanda ma asteptam sa mai am 2: dezactivare senzori parcare si dezactivare Hill-hold.Dar vad ca nu sunt si practic nu pot dezactiva aceste 2 functii :(

Alte butoane nu stiu sa mai pot pune pe sedan... Pe break exista un buton ptr inchidere/deschidere portbagaj complet electric.

Modificat de nsm
Link către comentariu

Frumoasa,dar cam saraca in dotari...vad ca ai multe butoane "moarte"

No offence dar asta e exact genul de comentariu de "chibitz".

Pe stanga schimbatorului nu poti avea mai mult de 2 butoane. Exista varianta GreenLine care are si start&Stop acolo, dar nu stiu sa se fi adus la noi.

Pe dreapta poti avea maxim 3: buton dezactivare senzori parcare fata-spate, buton activare park pilot si, doar pentru break - buton deschidere electrica portbagaj.

Deci...nu o poti defini ca fiind saraca in dotari, nu se respecta principiul de la Passat

Link către comentariu

Nu inteleg cuvintul pe care l-ai folosit,asa ca pastreaza-l pt tine !

Puteau fi mult mai multe butoane active. La asta m-am referit....putine dotari.

Modificat de S-tronic
Link către comentariu

Probabil ai tu colgu' si pentru acest Superb si poate imi dai si mie 3! :tuktuk:

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

@nsm din cate ştiu eu nu există posibilitatea (din buton) sa dezactivezi hill-hold-ul , nu inţeleg cum de nu ai butonu de senzori ! (in dreapta).... poate nu vrei să iţi ţiuie in cap mereu cand esti in R.

Link către comentariu

Probabil ca trebuia sa comand senzori fata + spate. Eu am comandat doar spate pe principiul ca in fata vad :)

Link către comentariu

Buton de dezactivare vine doar pentru senzori fata + spate, am intrebat si eu chestia asta....

Kit senzori OEM fata + buton = 300Euro + montaj.

Link către comentariu

Si nu trebuie comandata si o bara noua de protectie? Sau se poate gauri cea existenta?

Ce ma intereseaza sa-i fac, este sa pun niste folii de protectie pe faruri.

Stiti cumva daca e legal si unde se aplica/cumpara asa ceva?

Link către comentariu

folia pe faruri e legala, cu conditia sa fie transparenta. Cei de la Expert Detailing fac asta, Mr. Cap si altii, si eu am pus!

Link către comentariu

Dar de Detail Protekt din Bucuresti stie cineva daca e ok?

M-am uitat pe harta si sunt aproape de serviciul meu si au program rezonabil de lucru cu publicul...

Link către comentariu

@nsm: nu trebuie alta bara !

Comanzi asta:

http://www.carsystems.pl/skoda-super-b-2-park-pilot-front-upgrade-set-with-ops,id584.html

229Eur senzorii OEM + buton + cablaje aferente si tot ce trebuie pentru montaj.

Poti alege sa vina direct vopsiti la culoarea masinii - 30Eur

Transportul e 12 Eur.

Total: 272Eur pentru tot pachetul OEM.

Montajul + codarea aferenta ca sa-ti afiseze pe Bolero, il poti face la reprezentanta.

De exemplu, in BV costa 500Ron montajul pentru kit complet fata-spate la Octavia.

Am comandat si eu un set complet pentru Octavia din familie, astept sa vina.

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Pai ceva nu e in regula la senzorii astia... Cei OEM sunt in numar de 6. Astia sunt doar 4... Ma intreb care dintre cei 6 lipsesc... Probabil cei de pe lateral...

Link către comentariu

Pai ceva nu e in regula la senzorii astia... Cei OEM sunt in numar de 6. Astia sunt doar 4... Ma intreb care dintre cei 6 lipsesc... Probabil cei de pe lateral...

Nu e nimic in gresit. Asta este kitul de ParkAssist.

Aia cu 6 senzori sunt ParkPilot. Parcarea automata e altceva si are alt buton pe consola, al doilea de sus in jos cum te uiti. Poti sa-ti faci retrofit si asa ceva, tot OEM, dar e obligatoriu sa ai pe masina ParkAssist mai intai.

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

E pe dos. Park pilot sunt senzorii,park assist este parcarea automată.

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Da, la park pilot tu pilotezi nava iar la assist esti asistat de computer care dirijeaza directia/volanul.

Link către comentariu

E pe dos. Park pilot sunt senzorii,park assist este parcarea automată. Sent from my S500 using Tapatalk 2

Corect, my bad ! Tot timpul ii incurc :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!