Jump to content

Superba mea

nsm

Postare recomandată

Dupa o asteptare (comanda noua PBA) mai scurta decat m-am asteptat am intrat si eu in posesia masinii:

Skoda Superb Ambition 2.0 TDI CR 170 caluti Manuala 6 trepte

Dotari standard principale:

- climatronic

- scaun sofer electric cu trei memorii

- ESP

- jante aluminiu pe 16"

- portbagaj twindoor :icon_thumright:

- oglinzi electrice pliabile electric

- senzori de lumina

- lumini de zi + faruri ceata cu functie cornering

- geamuri electrice fata spate

- inchidere cu telecomanda

- computer de bord

- lumini la picioare fata si spate

Dotari optionale:

- Bixenon adaptive

- senzor ploaie

- CD-changer + touchscreen Bolero (similar cu RCD 510)

- Tempomat

- Hill hold

- TPM

- Comenzi pe volan computer+radio

- parbriz incalzit

- sunset (geamuri inchise la culoare heliomate)

Urmeaza sa-mi vina si bandourile laterale cromate (standard la Elegance)

Am sa mai pun niste poze din unghiuri mai interesante dupa ce o spal

post-11675-0-25801900-1305195514_thumb.j

post-11675-0-09545600-1305195524_thumb.j

post-11675-0-23199500-1305195533_thumb.j

post-11675-0-00204300-1305195543_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nsm

66

• 75NOR

17

• Quino

11

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa, sa te folosesti de ea cu placere.

martorul de combustibil aprins din bord e o "facilitate" nelipsita cand ridici masina noua :))

Link către comentariu

Arata "Superb". ;)

Culoarea o prinde foarte bine. Sa te bucuri de ea cat mai mult. :Driver:

Link către comentariu

Cumva ai ridicat-o luni dupa-amiaza pe la aprox. 16-17? :D Eram acolo si tocmai ce iesise un superb pe usa de la livrari exact ca a ta.

Sa te bucuri de ea fara probleme

Link către comentariu

S-o conduci sanatos! Si mai pune poze :D

@oldhit Macar asa vezi ca-ti functioneaza avertizorul, ca sa nu ramai in pana prostului :))

Oricum din ce vad eu, toate reprezentantele se plaseaza langa o benzinarie...si ai benzina doar pana acolo :))

Link către comentariu
barcea_mare

ne place,ne place,ne place,place,place :D deja s-o murdarit,de trebuie spalata? :P

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am ridicat-o marti in jur de 15:30 de la Porsche Aviatiei.

Avea cam 7 litri de motorina (multa as putea spune). Poza cu bordul am facut-o in drum de la Porsche pana la MOLul de langa Podul Grant.

Abia acum mi-a picat fisa ca au schimbat modul de afisare a indicatorului de low fuel. La Octavia precedenta afisa in partea superioara a maxidotului, peste ceas.

Masina am ridicat-o curata si la 30 min m-a prins in trafic o ploaie torentiala si s-a stropit rau de tot.

De atunci nu s-a mai miscat din garaj de la serviciu ptr ca asig casco are valabilitate incepand de sambata :angry: (5 zile de la plata) ptr ca la Allianz nu le merge altfel sistemul informatic :vaidecapulmeu:

Mai am o zi si un pic si pot sa o conduc fara stres. :Driver:

Modificat de nsm
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos fara probleme :icon_thumright:

Daca eram in locul tau o luam cu cutie automata...in rest :Driver:

Link către comentariu

Am facut drive test cu una cu DSG si nu m-a incantat la capitolul rafinament. Cand o lasi in drive la relanti are niste vibratii pe care la manuala nu le are. Se cunoaste ca nu are convertizor de cuplu.

Eu am condus Chrisler Sebring automata, Chevrolet Tahoe auto, Toyota Camry 1996 si 2002 automate si Scion TC coupe automata - toate pe benzina cu cutie cu convertizor de cuplu. Mi-a placut cat de smooth plecau de pe loc dar nu mi-a placut cat de lente in reactii.

Daca era pe benzina se potrivea mai bine o automata cred eu... Dar pe diesel...

Sunt curios daca o sa regret ca nu am luat 4x4... Sper ca masina fiind relativ grea (1550 kg la gol) sa nu rupa aderenta usor asa cum face Polo 1.2tsi

Link către comentariu

Frumoasa masina si dotata bine; motorul este superb, am facut si eu un drive-test cu un motor ca al tau si ma impresionat f. tare. Polita ai facut-o pe Allianz direct? Daca mergeai la sucursala aveai termen de plata 5 zile de la intrarea in valabilitate. Multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Absolut superba masina! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.

La ce pret te-a dus masina cu optionalele respective?

Link către comentariu

Pai masina a costat 22200 EUR cu TVA si 3 bonuri de remat pe care am dat 1200 EUR.

Deci am dat din buzunar 23500 EUR.

Pret promotional de lista 26000 EUR (am avut 900 EUR discount fata de pretul promotional)

Pret ne-promotional (la care nu cred ca mai cumpara nimeni de 1 an de zile) este 29000 EUR TVA inclus.

Link către comentariu

astea cu preturile promotionale imi lasa mereu un gust amar, strategie de marketing de 2 bani.

in fine topicul nu e sa discutam pretul masinii, ci masina in sine, dupa ce faci rodajul si faci un "trip" in exterior te rog sa postezi cam ce consum are noua achizitie.

Link către comentariu
barcea_mare

interesanta tapiteria gri.de departe e mai dust proof decat cea neagra.nu te-ai pacalit deloc cu ea ;) asa vine masina din fabrica,cu evacuarea cromata? :scratch: pe perioada verii,poti incerca niste covorase de mocheta,daca gasesti pe undeva :blah:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am lipit bandourile laterale pe care le-am comandat din catalogul de accesorii.

Sunt cele de pe Elegance.

Poze inainte si dupa...

Am mai facut cateva poze dupa ce am spalat-o :blah:

@barcea_mare

Da, asa a venit evacuarea din fabrica. Covorasele au fost cadou din partea dealerului.

Inainte am avut interior negru la Octavia si se vedeau imediat urmele de picioare pe usi.

post-11675-0-36136300-1305373843_thumb.j

post-11675-0-14457600-1305373854_thumb.j

post-11675-0-02815200-1305373951_thumb.j

post-11675-0-88504700-1305373971_thumb.j

post-11675-0-84797900-1305373986_thumb.j

post-11675-0-18661700-1305373999_thumb.j

post-11675-0-09692400-1305374008_thumb.j

post-11675-0-22282000-1305374018_thumb.j

post-11675-0-76555300-1305374029_thumb.j

post-11675-0-75280500-1305374046_thumb.j

post-11675-0-02626800-1305374063_thumb.j

post-11675-0-76196500-1305374080_thumb.j

Modificat de nsm
Link către comentariu
octavia 4ever

E frumoasa , are acceasi culoare ca octavia mea , gri satin .Motorul ala face toti banii , l-am condus pe octavia rs tdi. Cum e fata de octavia in afara faptului ca e mult mai mare ? ce nu imi place e noul capac al bateriei care e din carton ....

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Eu am mers cu RS-ul 2007 cu motor PD.

Asta este CR si are un comportament diferit (e mai liniara) si mai silentioasa.

Fata de Octavia 2 (pe care am avut-o 4 ani) diferenta este ca face tot ce stia sa faca si Octavia 2 doar ca o face un pic mai bine.

Ex

- manerele de pe plafon la Superb revin usor fata de brusc la Octavia

- capota are amortizor in loc de tija

- portbagajul se deschide in 2 feluri

- are lumini in parasaolar

- are bricheta si scrumiere fata si spate + priza portbagaj

-CASCO mai ieftin la Superb fata de Octavia (Allianz) Nu ma intrebati de ce....

ALte plusuri fata de Octavia sunt in privinta spatiului fata+spate + portbagaj si dotarile muuult mai numeroase si mai ieftine (Ex bixenon adaptiv, scaun sofer electric cu 3 memorii, parbriz incalzit electric)

Am identificat si cateva minusuri fata de Octavia 2 Elegance

- nu se poate comanda stergator luneta

- nu se poate comanda scut motor de tabla

- parcarea mult mai dificila din cauza lungimii.

Modificat de nsm
Link către comentariu
barcea_mare

de ce e mai ieftin casco la superb,ca la ocatavia? :D glumeam :blah: probabil ai facut si rca tot la ei si ai prins promotia de o au acuma ;)

Link către comentariu

Si anul trecut la Octavia am facut casco+rca la pachet si a costat 3200 caso + 1050 RCA

Acum e 3140 casco si 750 RCA in conditiile in care suma asig e fix dubla si cap cil e mai mare :blink:

Probabil promotia e de vina ...

Link către comentariu

M-a prins si pe mine noaptea in masina in sfarsit si am putut observa luminile ambientale...

Am ramas surprins si placut impresionat :) de: lumina difuza la picioare fata + spate, lumina ambientala in fata, clantele iluminate (alb discret), rotitele de la distributie aer luminate fata si spate, afisajul spate (ora si temperatura) de mare efect.

La inceput nu am fost impresionat de interior (in afara de marime) asa cum am fost impresionat de Octavia 2 in 2006... Dar dupa cateva zile am inceput sa-l inteleg si sa-mi placa din ce in ce...

Link către comentariu

Daca ar renunta si la verdele acela o data cu evolutia modelelor, ar fi de 10. Am rugamintea daca poti face o poza orificiului care dfuzeaza lumina din clanta usii. Multumesc

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Va urasc :blah: ce fain se vede verdele la rotitele de la gurile de ventilatie. oare pot sa imi fac si eu pe fabia?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!