Jump to content

vw nu doar un vis

buggy19

Postare recomandată

Dupa dacia, renault, peugeot, ford..a venit timpul pentru ceva ce imi doream de mult si nu il puteam gasi: Golf V

Am placerea sa ma alatur voua cu a mea Black Mamba:

1.9 TDI DSG 2007

pachet sport

pachet crom

jante 17'..lista poate continua

Fiind un novice sofer de volkswagen astept cu interes propuneri de schimbari/imbunatatiri ale aspectului fizic al masinii.

Ce mi-am propus:

-volan gti

-faruri cu lupa si xenon

-probabil stopuri smoked r32 look sau led de la dectane

-bara fata si spate + evacuare r32 look

Rog cei in cunostinta de cauza sa ma ajute cu o posibila modificare a casetofonului masinii, in sensul ca doresc o interfata USB in care sa pot introduce un stick, undeva langa butonul de decuplare ESP.

Atasez cateva poze, faceti va rog abstractie de logo-ul 4tuning (nu am apucat sa ii fac propriile poze pt ca a plouat zilele acestea), masina am achizitionat-o deja, urmand sa o inmatriculez in perioada urmatoare pe numele meu..pur si simplu nu am mai avut rabdare sa vi-o prezint :D

post-51176-0-67591600-1305054273_thumb.j

post-51176-0-14969300-1305054283_thumb.j

post-51176-0-65207800-1305054288_thumb.j

post-51176-0-09861000-1305054295_thumb.j

Modificat de buggy19
Link către comentariu

f frumos golful...poate putin mai lasat...bafta pe mai departe!!..:)

Link către comentariu

sa-ti traiasca :) foarte potrivita cutia dsg cu motorul diesel . daca folosesti "search" pe forum cred ca gasesti ceva despre usb,eu am gasit cam tot ce am avut nevoie, sunt multi colegi priceputi . daca nu gasesti si nici aici nu iti spune nimeni, fa un topic in aria audio si sigur vei primi sfaturi

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai multi km fara probleme. cutia DSG face toti banii, din poze se observa ca masina are si dotari

:icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc pt urari, deocamdata i-am comandat un volan gti ca sa aiba "cerc" nou :) acum mai trebuie doar sa gasesc pe cineva in buc sa ma ajute sa il montez

Link către comentariu
eclesiastVW1

Foarte frumoasă maşina! Să o stăp

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea fara probleme 783481674671 de km ! E combinatia ideala diesel+DSG, dupa mine. Poti sa-mi spui si mie cat te-a ajuns ? Un consum i-ai facut ?

Link către comentariu

Faina masina, s-o conduci sanatos :)

Eu personal as lasa-o asa cum e la exterior, fiindca pachetul crom i se potriveste foarte bine (am avut si eu una la fel).

Ce modificari i-as aduce eu:

- comutator de lumini cu functia "auto" (ar fi super-tare cel de pe Golf VI)

- oglinda interioara cu anti-orbire si senzor de lumina & ploaie

- suspensie sport (upgrade la discuri+placute+amortizoare) si niste cauciucuri bune

- senzori de parcare pe spate (eventual un RNS510 cu camera la marsarier)

- activare auto mirror down la oglinda dreapta (geniala treaba)

In locul tau n-as pune xenon OEM sau similar. Marea majoritate sunt innebuniti cu csenoane-csenoane, insa personal n-am constatat o imbunatatire majora a vizibilitatii pe Golf 5 cu/fara "gzenoane" si, lasand la o parte faptul ca se vede prost (de banii aia), e incontestabil mai greu si mai scump sa schimbi un bec de xenon decat sa dai 2 lei pe bec si sa-l schimbi tu singur in maxim 2 minute.

Referitor la stopuri, cred ca singurele care arata mai bine decat cele stock sunt cele de R32. Restul, inclusiv cele cu LED-uri, sunt niste mizerii ordinare si arata a chinezarie.

Epic fail 1: post-16418-0-79628900-1305213601_thumb.j

Epic fail 2: post-16418-0-78774200-1305213627_thumb.j

Link către comentariu

multumesc de urari&indicatii, momentan o voi lasa asa cum e, are doar "cerc" nou de aseara, nu pot sa spun decat...jucarie! :)

post-51176-0-09261500-1305268248_thumb.j

post-51176-0-45148400-1305268256_thumb.j

post-51176-0-84816500-1305268264_thumb.j

Link către comentariu

cand vad stopuri AM montate pe masini imi pare rau mai mult de munca inginerilor care au proiectat masina originala.

AM=99% esec total!

xenon AM= nu esec, ci catastrofa+deranjarea exagerata a celorlalti participanti la trafic..

lasa masina asa cum este si daca ai de gand sa modifici, modifica cu piese originale de calitate si dupa ce te-ai consultat de 10 ori pui in practica.

frumoasa masina detii!

Link către comentariu
  • 9 months later...

salutare all

din pacate m-am despartit intr-un mod neplacut de masina de mai sus

i-a luat locul TSI-ul din poze, care este mai frumos si mai dotat, revin cu poze cand o inmatriculez pe numele meu si primeste o spalare ca la carte

intre timp rog cei in masura sa ma ajute cu o info de unde pot procura stopurile din poza atasata

multumesc frumos

post-51176-0-33097000-1330338846_thumb.j

post-51176-0-34592400-1330338855_thumb.j

post-51176-0-10673700-1330338861_thumb.j

Link către comentariu

pot sa te intreb ce a patit masina de mai sus? in legatura cu stopurile alea cu led...parca sunt facute de Valeo si am impresia ca sunt niste useri pe forum care iti pot face rost la un pret mai avantajos decat de pe ebay.

Link către comentariu

accident, nu din vina mea

am cautat pe forum in prealabil si nu am gasit decat link-uri catre site-uri din afara\

apreciez toate informatiile folositoare venite din partea useri-lor ce comercializeaza aceste stopuri

Link către comentariu

Sunt OEM R32 stopurile...

Sa te bucuri de masina. Cum e trecerea de la TDI la TSI? DSG isi face treaba la fel de bine ca pe TDI, ma gandesc...

Link către comentariu

pot sa spun ca sunt placut surprins de trecere, consuma putin mai mult decat cel pe motorina,dar evident si performantele sunt pe masura, plus silentiozitatea motorului pe benzina

mai jos sunt si cateva specificatii ale masinii:

BI-XENON cu spalator de faruri

NAVIGATIE INCLUSIV RO (+TV)

PACHET ORIGINAL GT

JANTE DE ALIAJ CU ANVELOPE M+S

SENZORI PLOAIE+LUMINI+PNEURI+PARCARE(+camera marsarier)

PADELE PE VOLAN

DETECTOR RADAR IN BARA

SCAUNE INCALZITE

KM reali: 44.000

CARTE SERVICE NUMAI LA DEALER VW

etc

@ circoloco: stopurile oem r32 nu sunt astea?

post-51176-0-92948400-1330350000_thumb.j

Link către comentariu

Foarte frumos GT. Sa-l stapanesti sanatos si sa te poarte cat mai multi km fara probleme!

Ai luat masina la putini km, cu dotari multe si TSi :icon_thumleft: . Camera este retrofit in emblema sau langa numar?

Stopurile cu led sunt OEM facute de Valeo.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Stiu ca sunt si pe LED.

Ce consum ai la motorul acesta 1.4TSI 140cp + DSG. Asa la prima vedere cat ai apucat sa mergi cu ea. Urban/extraurban daca se poate te rog

Link către comentariu

Foarte aproape de un diesel. Vorbesc mai ales de 1.9TDI de pe MK4 ca e asta il am :). Isi face toti banii benzina, evident daca nu faci km ff multi de genul 60-70k si asa mai departe...

Sa te bucuri de ea :icon_thumleft:

Link către comentariu

@ The_Ego: camera este pusa in interior,undeva in spatele lunetei langa stergator

Foarte aproape de un diesel. Vorbesc mai ales de 1.9TDI de pe MK4 ca e asta il am :). Isi face toti banii benzina, evident daca nu faci km ff multi de genul 60-70k si asa mai departe...

Sa te bucuri de ea :icon_thumleft:

la 1.9 TDI de pe fosta, aveam un mixt de 7, dar evident ca nu am luat benzinar gandindu-ma la economie de carburant :icon_confused:

Link către comentariu

Este eficienta? Pana acum nu am mai vazut asemenea amplasament.

Poate faci o poza sa vedem cum se vede.

Link către comentariu

Este eficienta? Pana acum nu am mai vazut asemenea amplasament.

Poate faci o poza sa vedem cum se vede.

facem cu placere

apar ceva interferente pe imagine, probabil mai trebuie ajustat semnalul cumva ma gandesc...

Link către comentariu

Unde e amplasata in luneta? F ciudata amplasarea, banuiesc ca e sus, sub stop. Se vede bara de acolo sus?

Ai putea sa faci un retrofit cu camera de g6 si scapi de interferente si nici nu se mai murdareste.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!