Jump to content

VW Bora

undan

Postare recomandată

Pai cel mai probabil nu va fi asta pretul, totusi daca nu ma insel masina lui Circoloco avea peste 200k rulati, chiar daca era diesel e cam mult totusi....eu unul ma uit la km prima data, si asta ar fi prima mea impresie, la cumparare. In fine, o sa vad care sunt preturile de pe piata si ma conformez, am tras linie si am considerat ca nu are sens sa investesc in modificari, mai ales ca la motor nu pot interveni, jante mai mari nici vorba, doar la caroserie daca e.

Merci.

Modificat de undan
Link către comentariu
  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• undan

70

• Laurentiu_LWR

11

• Circoloco

7

• Robotelu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Laurentiu_LWR

adevarat...avea peste 200k...dar avea un motor capabil...undeva la 160cai parca...si cam asta este motivul pentru care si vrei sa te desparti de a ta din cate am inteles:)

Link către comentariu

Categoric motivul principal este raportul consum/putere....consuma prea mult pentru ce imi ofera, plus ce spuneam mai sus, nu pot interveni la motor. Ma orientez dupa un A4, dar nu ma grabesc, lucrurile astea trebuie facute cu rabdare si gandite bine :)

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

corect...trebuie sa te gandesti foarte bine si sa analizezi toate variantele...si pe langa asta...trebuie sa mai ai si o suma cu cateva zerouri...pentru o alta masina

bafta sa iti indeplinesti visele:D

Link către comentariu

170.000km avea masina mea si era cumparata de noua din 2001.

Eu aveam ca tinta sa obtin 5500

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pai tocmai de aia am dat si eu pe ea 5000, neinmatriculata, pentru dotari si faptul ca a fost foarte bine intretinuta. Dar acuma vezi, ca si la telefoane, calculatoare, se devalorizeaza de la an la an. Daca primesc 4500 pe ea as fi multumit, sub 4500 nu cred ca o sa o dau, mai bine o dau la buy-back...zic si eu. Multumesc, sa fie !

Link către comentariu

Da, cam asa...am fost la Honda si cam 3000-3500 ar fi evaluat-o daca cumparam o honda civic, noua evident.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

3500...si daca o dezmembrezi iesi mult mai bine...dar nu cred ca este cazul...

Link către comentariu

Pai ei evalueaza dupa varsta masinii, a mea e cam batrana :) oricum daca ofera cineva 4500 o dau si punct :)) daca nu, mai astept, nu ma grabesc.

Link către comentariu

Am cautat si eu Bora ARL sau ASZ, dar preturile de 5k+ mi se pareau prea mari pentru un VW de 10-12 ani. Avand in vedere spatiul, confortul din Bora, eu mai mult de 5000 pe un ARL sau ASZ intretinut, nu neaparat cu multe optiuni, nu dau. De aia m-am si orientat catre un A4 B6 AWX sau AVF, mi-e indiferent, care costa mai mult, dar e si alta treaba. Doar ca oferta din tara e slaba tare.

Inteleg ca Guvernul are in vedere modificarea taxei de poluare si astept sa vad ce cuantum va avea un diesel A4 B6 si poate plec in Germania.

Link către comentariu

Pe la ce pret ai gasit A4 ? Ce an si cati km....este intradevar diferenta mare intre ofertele de la noi si cele din DE...

Link către comentariu

Stai ca nu e treaba batuta in cuie cu A4. Daca e sa iau asa ceva, va fi minimum 2002 ca an de fabricatie. Pretul il face starea tehnica si estetica, dar si piata. Tot vad anunturi cu A4 B6 cu 7500+ sau chiar 8000+, ca e intretinuta, ca bla bla. Unele si chele. Ridicole. Nu poti cere pe o masina de 9-10 ani atatia bani...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pana una alta am mai facut un drum de 915km, prin frumoasa noastra patrie. De pe Transfagarasan:

066ii.jpg

068qz.jpg

panorama2y.jpg

panorama3ws.jpg

Link către comentariu

Frumoss...uite nu mi-a trecut si mie prin cap sa fac poze "panaramice" cand am fost :D

Link către comentariu

Alte 2

Frumoss...uite nu mi-a trecut si mie prin cap sa fac poze "panaramice" cand am fost :D

Mi se par cele mai reusite poze, cele panoramice.

post-90737-0-76977200-1348323856_thumb.j

post-90737-0-95204100-1348323942_thumb.j

Link către comentariu

Nu crezi ca i-ar sta mai bine fara dunga neagra de pe marginea numerelor? :blah: Trebuie doar acetona/diluant, o carpa si ceva rabdare.

Frumoase pozele panoramice, in special a 2-a. :coolpics:

Link către comentariu

Asa-i doar ca n-am avut rabdare si stau si cam prost cu timpul, poate incerc cat de curand cu o carpa imbibata in acetona sau diluant, dar nu merge greu ?

Mai trebuie sa demontez bara fata, pentru a schimba spalatoarele de faruri ca pierd lichid pe la ele si nu gasesc timp pt asta.

Merci.

Link către comentariu

Greu n-ar merge, doar ca trebuie atentie. Numerele astea cu steagul U.E. au un mic sant pe mijlocul dungii negre si ala e mai greu de sters(cel putin asa au ale mele). Trebuie avut grija sa nu insisti mult intr-un loc, ca risti sa iei si vopseaua alba(eu am ciupit-o un pic pe spate).

La tine o sa fie mai greu un pic ca ai apucat sa le lipesti deja, dar nu e operatie pe cord. :lol:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi de ziua de nume mi-am facut cadou un set de stergatoare aero twin de la Bosch :D este.....altceva :P poze nu am ca le-am montat acum seara.

Modificat de undan
Link către comentariu

Merita. Arata mult mai bine, sterg destul de bine si sunt si mai silentioase. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pai normal, cica la un an s-ar schimba toate, da' merg si mai mult. :icon_cheesygrin: Ale mele cred ca au mai bine de un an si inca sterg bine.

Link către comentariu
  • 2 years later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!