Jump to content

VW Bora

undan

Postare recomandată

frumoasa masina...

sa o stapanesti sanatos:)

Multumesc, si a ta e frumoasa, insa te invidiez mai tare pentru motorizare :) ce n-as da sa am si eu motorul acela...

Pana la urma am rezolvat problema cu farul celalalt. Era o siguranta arsa, am schimbat-o si acum merg toate becurile/ledurile, insa am fost nevoit sa scot iarasi farul, doar ca de data aceasta am desfacut bara doar pe partea cu farul in cauza si pe mijloc, ca sa am acces la suruburile de sub far.

Din pacate nu pot inca sa-mi indeplinesc dorintele in ceea ce priveste esteticul, atata vreme cat apar alte prioritati....Vreau sa pun folie pe geamuri in primul rand, apoi ma gandesc la bandouri cromate, jante pe 17(desi mi-e teama ca solicita prea mult motorul in sensul ca va creste consumul si asa in oras imi ia 10), sau tot pe 16 dar alt model, mai spitate, sa se vada discurile si etrierii....dar pe rand fiecare :)

Modificat de undan
Link către comentariu
  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• undan

70

• Laurentiu_LWR

11

• Circoloco

7

• uhu10uhu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma uit la masina ta si nu i-mi vine sa cred ca arata leit cu masina mea.Vad ca ti-ai trecut in profil cluj cu toate ca masina e de mures,eu sunt din cluj si ''activez'' in mures.asa ca poate ne vedem ori prin cj ori prin mures.Si as vrea sa te mai intreb unde ti-ai spalat interiorul si la ce pret,ca vrea sa-i fac si eu ''un mic cadou'' la a mea.

Modificat de neag
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

daca iti place a mea...cand te intalnesti cu @neag pune numerele tale pe a lui cand nu e atent si esti un om fericit :)) ai aceeasi motorizare ca si mine :P

Link către comentariu

:)) mda...nu le poti avea pe toate, asta e :) ma multumesc momentan si cu ce am, consumul mare si cuplu, asta ma deranjeaza cel mai tare.

In ceea ce privesc orasele, eu locuiesc in ambele :D(desi dau cam rar prin mures), adica parintii imi sunt in tg-mures, acolo am facut generala si liceul, apoi de la 19ani am revenit in cluj, orasul in care m-am nascut si in care probabil am sa mor.

Cu interiorul am fost la un coleg de pe forum, florentz este nickul lui aici: http://vwforum.promo...tapiterie-auto/ . Este foarte meticulos si atent la detalii, recomand.

Modificat de undan
Link către comentariu

Daca reusesc sa imi fac masina sa arate asa, voi fi cel mai fericit :)

post-90737-0-09531500-1341177298_thumb.j

Modificat de undan
Link către comentariu

asa cred ca vor toti posesorii de bora sa arate masinile lor :icon_thumleft:

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

daca dispui de o suma cu cateva zerouri...nu este ceva irealizabil:D

e poza de la un anunt de dezmembrari de pe okazii nu?:)) m-am uitat si eu de mult la ea...

Link către comentariu

Pai am un folder cu zeci de poze cu bora modificata :) da cred ca de pe okazii, ma uitam la jante si zicea unu acolo ca dezmembrez vw bora, cand ma uit era masina asta, apoi o poza cu masina in cauza

Uite si pe culoarea mea :P, mai mult de atat nu as merge, in ce privesc modificarile exterioare. Stii cumva bandouri cromate, se gasesc cu tot cu crom sau vine separat ?

post-90737-0-36797900-1341178417_thumb.j

post-90737-0-80080300-1341178429_thumb.j

post-90737-0-26055700-1341178440_thumb.j

Modificat de undan
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

@ nemtzalau...nu chiar toti...eu o vreau asa:D

post-14266-0-36640400-1341178469_thumb.j

bandourile vin cu tot cu crom...dar cica daca vrei sa le cumperi noi...sunt o tona de bani...

Link către comentariu

Si poza asta o am :D. Orice modificare costa, atata vreme cat vrei pe original, daca sunt alternative after market si arata bine...nu zic nu.

Eu mor dupa jantele alea BBS, din poza cu bora de pe okazii.

Astazi am vopsit rama de la numere in alb, mi se pare ca arata mai bine asa.

LE: am gasit un site, prima data cand il vad, insa au ceva chestii interesante, acum nu stiu cat de calitative : http://www.bullbar-praguri.ro/vw/volkswagen

Modificat de undan
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

sunt bestiale jantele alea..."problema" lor este ca se vad bine de la 17 in sus si cu o suspensie pe masura...si la ce drumuri avem...le strici repede:-(

Link către comentariu

aia prima neagra e ca a mea doar ca nu are eleron.ti-o dau pe a mea si aia e:)))glumesc.spor la modificari si sper sa ajungi sa o faci sa arate in (halu) ala..nu e imposibil atat timp cat pasiune exista,bani sa fie:P

Link către comentariu

Asta e cea mai mare problema la noi, drumurile....altfel cred ca multi si-ar pune jante mai mari.

aia prima neagra e ca a mea doar ca nu are eleron.ti-o dau pe a mea si aia e:)))glumesc.spor la modificari si sper sa ajungi sa o faci sa arate in (halu) ala..nu e imposibil atat timp cat pasiune exista,bani sa fie:P

Daaaa...stiu masina ta, e superba, e USA style :) si ei ii spun Jetta, motor de motor 180hp. Asa e, bani sa fie, altfel raman cu visu.

Modificat de undan
Link către comentariu

da intradevar asa este.dar incet incet o sa ajungi sa ofaci.toti pasionatii facem asa

Link către comentariu

Da, numai ca la cum decurg lucrurile o sa ajung la 200.000 km pana o sa arate masina cum vreau eu :D. Oricum inainte de toate vreau sa o pastrez "sanatoasa", orice problema tehnica, oricat de mica vreau sa o vad rezolvata, si cum e o masina de 11ani iti dai seama ca mai pica cate o piesa, ca nu sunt facute sa tina o viata.

Link către comentariu

Salut, poti pune o poza cum lumineaza noile tale faruri noaptea, te rog, vreau sa-mi schimb si eu farurile si inca nu m-am hotarat de care sa-mi iau.

Mersi mult, numai bine.

Sebi

Link către comentariu

O sa incerc sa fac cateva poze. Problema e ca telefonu meu nu face poze bune pe timp de noapte, iar aparatu foto desi face super poze ziua, noaptea nu ies prea bine.

Pana una alta am reusit cu ajutorul unui amic sa schimb ledurile in cluster, ultima moda in materie de leduri :D. Arata incredibil de bine, am vrut sa schimb si la climatronic, insa acolo sunt alte tipuri de leduri din pacate.

Cam asa arata in poza, in realitate arata muult mai bine si desigur intensitatea se poate reduce, daca e cazul, la drum lung:

post-90737-0-19393900-1341488177_thumb.j

post-90737-0-77936900-1341488183_thumb.j

Modificat de undan
Link către comentariu

Cred c-ar trebui sa le schimbi si la panou, sa fie o simetrie. ;)

Asta arata intr-adevar foarte bine.

248695856-3392474-700_700.jpg

Link către comentariu

Da, am vazut si eu, stiam ca vrea sa renunte la crom, o sa iau legatura cu el, insa bara pe spate la variant e diferita, decupata.

Am reusit vineri sa inlocuiesc ledurile atat la radio, cat si la climatronic, sunt foarte multumit de cum a iesit. Voi revini cu poze

Modificat de undan
Link către comentariu

Poze cu ledurile albe si cu o lovitura tip "fluture" in parbriz :))

Ca sa nu mai intru pe imageshack mai pun cateva poze facute cu tel acum o luna pe valea oltului:

Acum nu mai am suportul de numar, am lipit numarul cu banda dublu adeziv, arata mai ok.

post-90737-0-48833600-1341775866_thumb.j

post-90737-0-20983500-1341775873_thumb.j

post-90737-0-92133900-1341775885_thumb.j

post-90737-0-63026600-1341775900_thumb.j

post-90737-0-62575400-1341775919_thumb.j

post-90737-0-70925500-1341776079_thumb.j

post-90737-0-07975500-1341776119_thumb.j

post-90737-0-59066300-1341776176_thumb.j

Link către comentariu

Merci, am si muncit ore bune. Cam atat cu modificarile de interior, ar mai merge niste pedale si footrest de TT dar ...nu e cazul acum, cand nu o sa am ce face cu banii poate :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

M-am hotarat sa vand masina, vreau o alta masina cu ceva mai multi caluti. Nu m-am gandit inca la un pret, insa nu stiu daca mai primesc banii cu care am luat-o, cu toate ca am investit mult in ea de anul trecut.

Masina are acum 140.000km, are schimbate discurile si placutele fata spate (ATE), de vreo 2luni, in primavara am schimbat bujiile, anul trecut am schimbat sonda lambda...si cam astea au fost costurile mai mari, in rest "maruntisuri", filtre, ulei schimbate la 10.000km cu MANN si ulei Liqui Molly.

Nu cred ca sunt nesimtit daca voi cere 5200euro....dar mai astept pareri ?

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

cam la banii astia a dat-o si Razvan(Circoloco) pe a lui...si de aici poti trage singur concluzii...

oricum..bafta la vanzare:)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!