Jump to content

VW Bora

undan

Postare recomandată

@undan tin sa te anunt ca farurile angel eyes depo pt golf 4 sunt cu geam de sticla deci exista, nu bag mana in foc ca toate sunt asa.

iPhone.Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• undan

70

• Laurentiu_LWR

11

• Circoloco

7

• uhu10uhu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Spre centrul masinii sunt pentru verticala, iar reglajele dinspre aripa pentru dreapta stanga. Sa stii ca reglajele nu sunt f stralucite. E bine sa le fixezi o data bine si asa sa ramana. Tin minte de cand am avut si eu faruri cu angel eyes. Rotita aia metalica ajunsese sa dea in gol la cat am invartit de ele. Erau slabe la reglaj, lupa statea stramba...

Posibil si in cazul meu lupa de la farur stang sa stea stramb. Rotita din centrul farului, ridica si coboara lumina, acolo e ok, insa la cealalta rotita, dinspre exterior, nu am vazut nicio modificare, desi am invartit de ea, cu degetele ca nu aveam loc cu altceva. Ce tip de becuri ai avut pe farurile cu angel eyes ? Ti-am urmarit topicul, dar nu mai retin la cate faruri ai avut :P ....

@undan tin sa te anunt ca farurile angel eyes depo pt golf 4 sunt cu geam de sticla deci exista, nu bag mana in foc ca toate sunt asa.

iPhone.Tapatalk

Foarte posibil, insa problema mea nu e asta, daca geamul e sticla sau plastic, in fond si la urma urmei, farurile matuite se pot polisa si arata ca noi.

Link către comentariu

Depo cu lupa spre centru si faza lunga spre exterior. Sunt pe prima pagina primul post :censur: Aveam xenon H7 6000k. Ca sa faci reglajul fara sa te doara sau sa iti tai degetele in zimtii aia ... intre rotita si capacul din spate al farului interpui o surubelnita stea mai groasa. Dai stanga-dreapta pana sper sa o rezolvi. Sa dai cu mila ca sa nu strici reglajul.

Edit: la tine lupa este una cu oglinda, e prinsa in 4 suruburi de oglinda. Tu prin reglaj practic misti oglinda nu doar lupa.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Cu mila am incercat si in seara asta, am tot invartit de rotita dinspre aripa, insa fara rezultat. O sa mai incerc, cu surubelnita asa cum zici tu, poate n-am invartit destul acum. Adevarul este ca am invartit doar spre dreapta, invers nu am reusit nicicum.

Link către comentariu

Roteste intr-o parte si in cealalta sa iti dai seama ce fel se muta oglinda. Punctul acela cetral pe care-l focalizeaza lupa cel mai puternic ar trebui sa fie directionat drept. Ambele faruri sa fie paralele. Daca vrei sa te uiti la aspectul asta in detaliu, tragi masina mai aproape de un perte si cu un bat/coada de matura sau ce iti mai trece prin minte pui un capat in dreptul lupei si unul catre perete. Oricum se poate face si cu ochiul liber...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

La farul drept se vede foarte clar ca lumina e directionata drept, dar la stangul e problema, nu e nicicum focalizata lumina, e imprastiata aiurea. Sper sa reusesc sa reglez farul zilele astea. Merci de ajutor.

Link către comentariu

Eu mi-am modificat casetofonul original beta si mi-am adaugat mufa aux. Am asadar un jack de 3.5 cu care ascult muzica de la orice care are mufa jack.

Faina masina, cat mai multi km fara incidente (a mea e acum saracuta, cine stie pe unde, asteapta sa o ridic maine de la vopsit.), ma bate gandul sa-mi caut si eu un volan cu

comenzi ca sa ma pot lega la ipod sa schimb melodiile de pe volan + volum :love:

Modificat de logitec2777
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cum e cu xenon?:D ''S-a facut lumina-n sat''? :D Nu de alta dar m-ar cam tenta si pe mine :)

Link către comentariu

Pai 130euro au fost doar farurile, fara becuri, apoi am luat provizoriu 4 halogene, 20lei bucata. Instalatia xenon a fost 180lei cu tot cu becuri. Asta a fost asa, cadou de ziua mea, pe care tot eu mi l-am facut :))

Acum sa vad cat vor tine becurile, cei care folosesc spun ca se ard destul de repede....40lei e un bec xenon.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi am spalat masina, iar la o privire mai atenta, am descoperit urme lasate pe bandouri, vopsea sarita, si astea doar dupa iarna asta:

Aripa spate, partea stanga:

photo1156.jpg

Bandou spate, stanga:

photo1157.jpg

Mai sunt si alte zgarieturi insa nu le-am facut poza, totusi daca dupa o iarna m-am ales cu atatea "atentii", ma gandesc in 2-3 ierni cum va arata ...

De la distanta masina arata ok:

photo1154.jpg

photo1155.jpg

Link către comentariu

Azi am spalat masina, iar la o privire mai atenta, am descoperit urme lasate pe bandouri, vopsea sarita, si astea doar dupa iarna asta:

Aripa spate, partea stanga:

photo1156.jpg

Bandou spate, stanga:

photo1157.jpg

Mai sunt si alte zgarieturi insa nu le-am facut poza, totusi daca dupa o iarna m-am ales cu atatea "atentii", ma gandesc in 2-3 ierni cum va arata ...

De la distanta masina arata ok:

photo1154.jpg

photo1155.jpg

Frumoase masinile cu numarul asta :icon_bounce:

12102010255.jpg

Link către comentariu

Ha ha ! Tare :)) preferential sau la nimereala ? :D

Ce bine arata cu rama alba !!! Hmm...

Modificat de undan
Link către comentariu

Ha ha ! Tare :)) preferential sau la nimereala ? :D

Ce bine arata cu rama alba !!! Hmm...

nimereala..... :lol:

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Astazi, masina mea a fost igienizata in interior, tot ce inseamna material textil si plastic, piele, cauciuc, dar si o igienizare a instalatiei de clima, iar ca si "bonus", m-am rasfatat sau am rasfatat-o cu leduri in portbagaj, sa fie lumina, caci lumina stock era doar o tentativa de iluminare.

photo0439b.jpg

photo0440f.jpg

photo0442i.jpg

photo0444a.jpg

Pentru cei interesati de spalat interior, luati legatura cu florentz sau vizitati topicul dedicat. Recomand cu incredere

Modificat de undan
Link către comentariu

S-a rezolvat, nu e chiar la ce ma asteptam eu, dar oricum mai bine decat cu cele stock.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi m-am apucat de mesterit la faruri, cum becurile de pe angel eyes, cu care vin farurile Depo din fabrica se incing foarte tare si se ard destul de repede, le-am schimbat cu leduri. Am dat bara jos sa pot lucra mai bine, e destul de migaloasa treaba si iti trebuie rabdare de chinez. Problema e ca la un far nu merg becurile, cand le-am schimbat, ma gandesc ca poate s-a facut un scurt si s-a ars o siguranta ( sper sa fie asta si nu ceva mai complicat), oricum inca nu stiu care siguranta e, o sa verific...

Cam asa arata, un far :D

photo0472j.jpg

Link către comentariu

Siguranta iti scrie pe capac, daca nu e din siguranta e posibil sa fie nevoie sa inversezi ledurile deoarece merg intr-o singura pozitie nu ca becurile normale

Link către comentariu

Asta stiu, le-am tot inversat si nimic. S-a intamplat si la farul la care merg, sa nu nimeresc corect pozitia din prima, insa am schimbat pozitia si voila. Dincolo nicio sansa, e o problema electrica sigur. Doamne da sa fie doar o sigurata. Oricum eu am montat ledurile, daca cumva reusesc sa remediez problema fara sa mai dau farul jos, s-ar putea totusi sa fie leduri care sunt puse in pozitia gresita :)) si atunci iar data bara jos...si iar de la capat...

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

frumoasa masina...

sa o stapanesti sanatos:)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!