Jump to content

VW Bora

undan

Postare recomandată

De la colegul "tzaga" dar nu stiu cat mai activeaza pe forum. Oricum am vazut ca sunt multi pe forum care vand astfel de leduri, eu am apelat la el ca este din CJ.

Luminile din bord asa erau, alea nu le-am schimbat, doar la plafoniera, usile din spate si numar.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• undan

70

• Laurentiu_LWR

11

• Circoloco

7

• uhu10uhu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poze noi, de astazi, de la iarba verde, ma rog...aramie, cam selenar peisajul, doar e octombrie.

photo0273p.jpg

photo0275j.jpg

photo0277w.jpg

photo0278v.jpg

photo0279m.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am incaltat masina cu bocancii de iarna (originali VW), dar vai saraca cum arata :icon_cry: . O sa-i iau niste capace mai incolo. Interesant cat de aproape este etrierul de jantele astea.

post-90737-0-48063800-1318688353_thumb.j

post-90737-0-82675700-1318688405_thumb.j

Link către comentariu

La mine sunt de 288 discurile pe fata si am pe 15 de iarna :). Pe 15 ai pus? Niste capace OEM gasesti cam la 100-150 de lei un set daca cauti bine.

Link către comentariu

Yep, de 15 sunt, capace stiu ca sunt pana in 150 lei, chiar acum vroiam sa ma pun sa caut ...dar mai tre sa strang niste cascaval :D

Da' tot asa apropiate sunt si la tine de etrier ?

Link către comentariu

Cred ca da. La mine pe 15 pot sa pun minim din cauza franelor de pe fata.

Link către comentariu

Am renuntat la ideea de capace OEM, riscul sa raman fara ele e prea mare, asa ca am fost azi prin Cora ca tot era caravana de la Unix si am facut o diagnosticare la amortizoare si frane gratis si am luat un set de capace pe la 37 lei. Mie imi place cum arata, le-am si asigurat sa nu sara la vreo groapa sau curba mai stransa :D

post-90737-0-55195500-1318795367_thumb.j

Link către comentariu

Ar fi aratat mai bine cu un set de capace originale, pe care le-ai fi putut asigura tot asa, cu 2 soricei. Daca e vorba de bani, astea mi se par OK.

Daca vrei sticker, sa-mi zici, ca-ti aduc miercuri. Am tot vrut sa-ti zic, insa n-am apucat, e foarte ingrijita.

Am citit tot topicul de la un cap la celalalt si n-am gasit pretul. Cat ai dat pe ea?

Link către comentariu

Da, era vorba in principiu de bani dar nu numai, cum am mai spus, imi era teama de un eventual furt, stiu ca se practica "meseria" de furat capace oem prin cartiere. Un unchi de-al meu recent a patit-o la passatul lui. De astea daca le fura nu e asa mare paguba, dar la 100-150 lei deja miroase a paguba :).

Am iesit la 4950 neinmatriculata, de la 5200 cat cerea pe ea.

Da, as vrea un sticker sa intru si eu in rand cu lumea. Un singur model exista, pe alb, bine am inteles ?

N-am mai fost sambata in piata, n-am uitat de tine, insa de jante am facut rost din alta parte, prin cineva.

Link către comentariu
  • 2 months later...

La multi ani tuturor!

Acum ma adresesz in special celor cu Bora. Vreau neaparat sa schimb farurile, am condus destul de mult pe timp de noapte iarna asta, insa calitatea luminii lasa de dorit, pe drumuri neiluminate creeaza probleme, mai ales in privinta pietonilor de pe marginea drumului, de gropi nu mai vorbesc.

Am tot citit pe forum in sectiunile dedicate, insa tot nu m-am lamurit care sunt mai ok, dectane sau alti producatori. Eu in principiu vreau sa contina lupa pe faza scurta si/sau lunga, si becurile pt ceata, dar sunt foarte multe combinatii si nu stiu ce sa aleg. Ca si pret, pana in 250euro.

Link către comentariu

eu iti recomand cele Depo cu angel eyes (140euro/set cu atat le aduc eu) au lupa mai mare fata de cele cu DRL care sunt de la Sonar si au un pret mai mare 200euro. toate au proiectoare de ceata incluse.

apropo..dectane nu sunt producatori!!! pentru detalii da-mi un buzz pe mes si discutam acolo

Link către comentariu

Eu am luat FK/Depo si sunt multumit de ele. Bat mai bine decat cele originale in combinatie cu becuri osram nightbreaker. Nu am vrut sa pun Xenon pentru ca nu am nici spalator de far si nici autolevel. Le am cam de 4 luni, deci nu mi-am format inca o idee de fiabilitate.

Au insa si ceva dezavantaje:

1. Lupa (si implicit lumina) tremura cand pun motorasele originale de reglaj- asa ca am lasat reglajul manual.

2. Capacele din spate sunt din cauciuc si se monteaza destul de greu cand schimbi un bec.

3. Angel-eyes se ard repede. Eu am scos siguranta de la ele si nu le folosesc.

Link către comentariu

Cu aburirea farurilor nu aveti probleme ?

@dox99 cred ca am vorbit cu tine despre faruri pe messenger, weekendul trecut.

Link către comentariu

Nu se aburesc pt ca le-am sigilat inca o data cu un strat de silicon, inainte de montaj.

Link către comentariu

@uhu10uhu ce n-am inteles ce faruri ai avut pana la urma: FK sau Depo ? sau ai folosit de la ambii producatori ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am schimbat farurile, intr-un final am ales Depo. D.p.d.v estetic sunt foarte multumit insa la calitatea luminii mai trebuie sa intervin. Becurile de pe farurile vechi nu se potriveau, la Depo mufa este H7, asa ca am luat urgent 4 becuri de 55W, ceva obisnuite, Varta (20lei bucata).

Trebuie sa intervin si la reglarea farurilor in curand. Acum nu stiu ce becuri sa aleg pentru o lumina mai calitativa, ma refer in special la faza scurta. Sa pun un kit xenon ? Ce marca, model, si ce intensitate ?

photo0485c.jpg

photo0486o.jpg

Link către comentariu

Depo la face pentru FK.

Sa le stapanesti sanatos. Ale mele-s la fel numai ca au fundal negru.

Link către comentariu

Eu sunt multumit, avand in vedere ca sunt total impotriva xenoanelor chinezesti.

Trebuie insa sa mergi la un servvice si sa le reglezi pe aparat daca vrei sa bata bine.

Link către comentariu

Absolut, trebuie reglate, insa sunt multi aici pe forum care au folosit nightbreaker si spun ca se ard destul de des, la 6-7 luni de utilizare. Nu ai avut problema asta ?

Link către comentariu

spune-mi si mie te rog frumos geamul farurilor daca zici ca sunt depo, este din plastic dur sau sticla ? Sunt ok, eu am FK de vreo 4 ani si sunt foarte multumit de ele doar ca la mine geamul este din plastic ceea ce nu prea ma incanta dar m-am obisnuit cu ideea.Xenone gasesti pe toate strazile eu am cumparat chiar de aici de pe forum de la un baiat Baracuda parca era, si am luat de 2 ori de la el, s-a ars un bec dupa vreo 2 ani, am un coleg care a luat de la el si are mai mult de 2 ani la ele fara nici o problema. Bafta

Link către comentariu

Far cu geam de sticla nu cred ca o sa gasesti aftermarket, doar oem, de fapt si farurile originale care erau pe Bora, sunt facute de Hella dar geamul tot din plastic e :), din cate stiu eu la masinile mai noi nici nu se mai fabrica faruri cu geam de sticla (poate ma insel).

Prin urmare la farurile Depo singurul sau singurele componente care sunt din sticla sunt lupele de pe faza scurta si proiector. Din cate am auzit la Fk sunt de plastic lupele, asta a si fost unul din motivele pentru care am ales Depo.

Am incercat in seara asta sa reglez farurile din rotitele din spatele farului insa oricum am invartit de ele n-am reusit sa gasesc o simetrie intre farul stanga si farul din dreapta. Farul din stanga nu are decat jumatate din intensitatea luminii pe care o da farul drept.

Link către comentariu

Spre centrul masinii sunt pentru verticala, iar reglajele dinspre aripa pentru dreapta stanga. Sa stii ca reglajele nu sunt f stralucite. E bine sa le fixezi o data bine si asa sa ramana. Tin minte de cand am avut si eu faruri cu angel eyes. Rotita aia metalica ajunsese sa dea in gol la cat am invartit de ele. Erau slabe la reglaj, lupa statea stramba...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!