Jump to content

VW Bora

undan

Postare recomandată

Imi poti spune unde as putea merge pentru o colantare ?

Din pacate nu stiu ,colegul cu bora si-a colantat singur !

Link către comentariu
  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• undan

70

• Laurentiu_LWR

11

• Circoloco

7

• uhu10uhu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Colantarea o faci singur lejer.Dupa ce faci rost de folie(daca te'ai hotarat la modelul carbon,se gaseste mai peste tot acum si pe forum vinde cineva) te poti apuca de treaba.Daca ai o dupa-amiaza libera,ai demontat plasticele,seara le cureti si le colantezi iar a2a zi sunt pe masina.Eu am facut asta de vineri dupa-amiaza pana sambata pe la 12.Bineinteles trebuie sa stai bine cu rabdarea(nu ca mine :) ) si sa ai sculele esentiale:surubelnita in cruce,lata,torx de 20 si de 15.La colantat ai nevoie de burete scotch-brite pt curatat,un pic de diluant pt vopsele acrilice,un cutter/lama,servetele/carpe si un foehn(parca asta e denumirea corecta).Numai bine!

Link către comentariu

Va multumesc baieti, dar dupa cum spuneam, bricolajul nu e o calitate forte a mea, decat sa fac o prostie mai bine platesc pe cineva priceput...poate se ofera cineva cu ocazia asta ? :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Astazi mi-au sosit filtrele, am ales sa fie toate MANN

dscn0932p.jpg

Se pare ca doar pe cel de benzina scrie "Made in China".

Ca si ulei voi merge pe Liqui Moly Leichtlauf High Tech 5W-40.

Ce parere aveti de alegerea facuta ?

P.S: filtrele m-au costat undeva la 140lei

Link către comentariu

Sincer si eu am patit la fel cu filtrele mann,cel de benzina e made in china si cel de aer"spain" in rest germany,oricum sunt calitative pana la urma tot mann sunt :lol: si ai o masina foarte frumoasa si super dotata sa te poarte sanatos cat mai multi km si sa va bucurati unul de altul! :) In legatura cu perdeluta stie cineva la ce pret ajunge una OEM din dezmembrari sau ceva,nu stiam ca exista OEM si as fi interesat :D apropo ce cod are motorul..AZD sau BCB?Aceleasi jante le am si eu si sunt super si ca design si practice ;)si computerul MAXidot e super!Mi-as fi dorit si eu,dar...e bun si cel mini :D

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

Cel mai potrivit ulei pentru acest tip de motor (din proprie experienta) si care respecta norma producatorului este Castrol Magnatec C3. Eu ti-as recomanda sa il folosesti acela. Mie nu mi-a mancat gram de ulei niciodata cu acel ulei.

Frumoasa masina , bafta sa ai la ea :lol: .Motorul isi face treaba excelent, nu e chiar sportiv dar trebuie turat peste 4000 rpm sa traga mai vioi.

P.S. Ia-ti o bobina de inductie de rezerva sa o ai la tine. :rolleyes:

Modificat de vladmury
Link către comentariu

Referitor la ulei pot spune ca si eu am folosit tot la fel Castrol Maganatec 5w=40 dupa unele sfaturi ale colegilor de aici,si sper sa-si faca treaba bine :)in legatura cu filtrele nu-ti face griji chiar daca scrie made in china cred ca sunt cat de cat calitative pana la urmatorul schimb.Numai bine!

Link către comentariu

@alecsandru19 motorul este AZD. Merci la fel iti doresc si tie.

Referitor la ulei, din ce am citit si eu pe forum am inteles ca nu mai e Castrol ce a fost candva, si la fel se spune si despre celelalte uleiuri de top. Acest liqui moly macar e made in Germany 100%, si rau n-are de ce sa fie...dar ramane de vazut, la test :) plus ca pretul e super ok, undeva la 130lei un bidon de 5 litri, dar asta direct de la producator, in magazine este de la 200 lei in sus parca.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare,

Pentru ca ma pregatesc din timp pentru iarna, ma intereseaza un set de jante pe 15" din tabla, daca imi poate recomanda cineva de unde le pot lua si totodata si o recomandare pentru anvelope iarna (producatori, dimensiuni, calitate, etc.)

Merci anticipat.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina sa te bucuri de ea cat mai multi km fara incidente

este sora cu a mea, doar ca a ta e mai dotata

cat despre roti de iarna, eu mi-am luat 4 cu cauciucuri Dunlop Winter Sport cu 600 ron second

sper sa-ti gasesti si tu cat mai ieftin si repede

apropo, si eu am perdeluta din aceea pe luneta, tot OEM

BAFTA!!!

Link către comentariu

jante de tabla 5x100 am eu un set dar sunt pe 16, daca te intereseaza putem discuta; jantele sunt bune sunt de pe Variantul meu, motivul pentru care le dau este ca nu are sens sa tin 2 seturi, mai am un set de table tot 16 de la GTi.

Link către comentariu

@sebax, merci, la fel.

@DeathRider ai pm.

P.S: stie cineva daca se poate conecta un iPod Classic la modelul meu de sistem audio ? Am cautat pe net dar nu am gasit decat la modelele mai noi, generatia a 2a ...

Modificat de undan
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Sau varianta mai ieftina, un astfel de adaptor care il poti lega la cd player si il vede ca pe o magazie. Eu folosesc modelul acesta de vreo 2 ani

http://www.cauti.ro/produs--CarSystems-catalog-Car-audio-video-Playere-de-Bord-Componente-Solutii-pt-Playere-din-Fabrica-Interfete-Intrare-Auxiliar-CarSystems-catalog-~~CarMate~~CarMate-AUX-CD-08-Adaptor-AUX-VW-CD-Mini-ISO-8pini-interfata-MP3-iPod--p--6401784.html

PS: cred ca il gasesti si sub 100 de lei daca te straduiesti

Link către comentariu

Va multumsc pt sugestii, cred ca am sa incerc varianta mai ieftina, cel cu aproape 400 lei e prea mult deja, ca vorbim de un moft pana la urma, nu o necesitate.

Link către comentariu
Claudiu Daniel

Superba Bora. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Merci Claudiu !

Ce parere aveti despre aceasta grila, ar arata bine ? Este metalica. Pret in jur de 200 lei...

fksg1073mkd.jpg

img26943.jpg

Am incercat ceva in photoshop, nu stiu cat de bine se vede, dar ca idee..

dscn0493qo.jpg

Modificat de undan
Link către comentariu

eu zic sa iti pui o grila simpla fara emblema cu 4 dungi,arata mai klumea decat aia de plasa,parerea mea :blah:

Link către comentariu

dscn0493copy2.jpg

Asa zici ? hmm... greu de decis, oricum merge mai bine parca cu partea de jos, dar mai astept pareri :D

Modificat de undan
Link către comentariu

da modelul ala zic,de aia am si eu si inca niste colegi pe forum

Link către comentariu

Parerea mea e ca de 200 de lei mai bine faci altceva la masina !T-eai scapat de mahon ?

Link către comentariu

In privinta mahonului, m-am razgandit...il voi pastra, a ajuns sa-mi placa sau ma rog, sa nu ma mai deranjeze vizual :D. Azi, cu ajutorul unui coleg forumist am pus si ceva leduri prin interior si la numere pe spate, arata tare bine albul ala rece.

Link către comentariu

si cateva poze, din pacate iar am prins vreme rea la pozat :frigbaitata:

dscn0993i.jpg

dscn0994au.jpg

dscn0998v.jpg

dscn1007ty.jpg

dscn1002ew.jpg

dscn1001f.jpg

Link către comentariu

Arata bine masina cu noile lumini. E o masina intretinuta. Sa ai grija de ea!

PS: Mie imi place mahonul.

Link către comentariu

De la ce coleg de forum ti-ai achizionat ledurile?De la B..."Jaf"?Stiu k el vindea pe aici,oricum arata super si m-ai convins ca urmatoarea modificare,sa schimb si eu luminile in interior...imi plac mult cele de la ceasuri(albastre) :D

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!