Jump to content

grasuna mea

ssnipes

Postare recomandată

post-62768-0-53908700-1304966402_thumb.jbestia mea din pacate de doar 55 cp. dar sunt fan fabia

fabricatie 2006

jante pe 15 avus 2

ac

geamuri electrice fata, lumini interior rosu cu alb,manere interior usa schimbate

Modificat de ssnipes
Link către comentariu

wow ce lunga descriere....acum stim perfect ce dotari si ce altceva mai are:)))

glumeam...super masinuta ta

Link către comentariu
lucian_90tud

O fi avand ea 55cp, dar merita o desccriere mai ampla :D . Frumoasa oricum buburuza.

Link către comentariu

Pacat de folia dark de pe stopuri, ca sincer ziua stopurile fie ele si de bmw se vad prost! Si apoi mai e si garda care abia asteapta.

Merita multa grija si eventaul folii pe geamuri daca tot ai pus folie pe stalpi :)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

post-62768-0-64691900-1304972440_thumb.jda sunt de golf 4

pe luneta am folie. nu stiu daca sa pun si pe laterale spate. cum adica sa o ingrijesc mai mult

Modificat de ssnipes
Link către comentariu

chiar da bine cu jantele astea pe fabia.

fa-i si o poza din lateral. si ceva interior...

nici mie nu imi place folia pe stopuri.

in rest masinuta e ok,la ce trafic avem,nu iti trebuie mai multi cai,plus ca ai si consum ok,nu?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

ar fi mers ceva cai in plus, mai ales ca nu consuma chiar atat de putin.post-62768-0-09731600-1305049162_thumb.j

cu folia pe stopuri depinde de gusturi. sa stiti ca se vad destul de bine si stopurile si semnalizarile

Modificat de ssnipes
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!