Jump to content

Audi S3 8L

OctavianB

Postare recomandată

salut , vroiam neaparat sa trec de la tractiune fata la integrala si atunci am ales audi S3(pentru ca am mai avut in trecut un a3) .masina am achizitionat-o de o luna si sunt foarte multumit de ea.mai urmeaza mici modificari

post-83680-0-18977300-1304951487_thumb.j

post-83680-0-68554700-1304951491_thumb.j

post-83680-0-33429200-1304951496_thumb.j

post-83680-0-72855000-1304951502_thumb.j

post-83680-0-22260400-1304951507_thumb.j

post-83680-0-51159400-1304951511_thumb.j

post-83680-0-16222900-1304951516_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Ce modificari are in prezent masina? Ce planuri ai de viitor?

Link către comentariu

multumesc , momentan are un gt2871,bmc cda,evacuare 3",injectoare 550cc,revo 3.sapt asta trebuie sa ajung pe la Adi sa montam wot boxu , pe viitor oz ultra/super leggera,2 scoici,un boost controller electronic si un ecu si neaparat un alt ambreiaj :)

apropo foarte frumos r20-ul , o sa iasa bestial , one of a kind :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si spor la modding! :icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc , momentan are un gt2871,bmc cda,evacuare 3",injectoare 550cc,revo 3.sapt asta trebuie sa ajung pe la Adi sa montam wot boxu , pe viitor oz ultra/super leggera,2 scoici,un boost controller electronic si un ecu si neaparat un alt ambreiaj :)

apropo foarte frumos r20-ul , o sa iasa bestial , one of a kind :icon_thumright:

Multumesc frumos. Poate faci si un dyno cand ajungi pe la baieti :P sa te bucuri de ea cat mai mult

Link către comentariu

dupa ce am cumparat-o am tras o fuga pana la Adi (REVO) in Oradea sa mai lucram putin la soft. masina pe Dyno a scos 347.7 caluti cu benzina de 95.dupa ce am venit la Cluj am avut un incident neplacut cu placa de presiune , moment in care masina fiind pe elevator ne-am dat seama ca turbina scapa presiune. garnituriile de la evacuare si de la turbina erau suflate. am schimbat garnituriile si acuma nu mai scapa presiune si merge mult mai bine

Link către comentariu

din cate bine imi aduc aminte ultimele trei poze sunt de 1 mai pe aeroport in Arad.stiu masina e super sa o stapanesti sanatos fara incidente.

Link către comentariu

multumesc frumos , da pozele sunt de la arad de 1mai

Link către comentariu

te-am vazut la arad pe 1 mai..;)..frumoasa masina..si puternica..:)..buna alegere!..care a fost cel mai bun timp la arad?

Link către comentariu

multumesc , 12.9 cel mai bun timp , sunt convins ca o sa pot scoate si mai putin , dar pt ca a fost prima mea cursa a fost mai greu pana m-am obisnuit cu masina si cu plecariile si conditiile meteo

Link către comentariu

welcome. sa o stapanetsi sanatos. am fost si eu la un pas sa pun GT28 pe ea..dar am preferat frane si swaybars. :)

Link către comentariu

multumesc , am vazut ce frane vrei sa pui , dragute :icon_cool: ,frane eu am niste ate de care sunt momentan multumit , eu neaparat trebuie sa montez wot box-ul sapt asta pentru ca am vazut montat pe masina unui prieten si chiar face minuni :icon_thumright:

Link către comentariu

daca ai etrierii stock, iti spun eu ca nu sunt de ajuns daca vrei sa mergi tare pe circuit. eu am incercat vreo 3 tipuri de frane cu placute si tot cedeaza :) si inca nu am ajuns cu ea pe circuit :)))

Link către comentariu

multumesc corad0 , bogdan ai dreptate , toate la timpul lor :Driver:

Link către comentariu
Adrian@revo

Welcome Octavian :)

12.9 este un timp foarte bun pentru conditiile meteo din acea zi, dar cum ai spus si tu, se poate mult mai bine. Suntem doar la inceput de drum :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc Adi pentru suport si pentru sustinere :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

f frumos..;)...felicitari!...al meu nu scoate "flacari"...:))..

Link către comentariu

Te felicit si aici ,pentru achizitie !.O masina foaarte frumoasa si puternica.pe care o admir cu placere de fiecare data cand o zaresc !Jantele care le-ai luat sunt convins ca o sa de-a cel putin de 3 ori mai bine decat cele de pe masina :)...deci si acolo excelenta alegere.

De fiecare data cand iti vad numarul ,la fel ca si ieri cand ne-am vazut in trafic(zona iulius mall),incep si fredonez ori in gand ori cu voce tare piesa celor de la LMFAO cu piesa YES :)

Modificat de mabial
Link către comentariu
Publicat (modificat)

f frumos..;)...felicitari!...al meu nu scoate "flacari"...:))..

multumesc , seara prin oras pe standute inguste suna bestial. atata ma tot joc cu el pana scot evacuarea de la loc :blah:

Te felicit si aici ,pentru achizitie !.O masina foaarte frumoasa si puternica.pe care o admir cu placere de fiecare data cand o zaresc !Jantele care le-ai luat sunt convins ca o sa de-a cel putin de 3 ori mai bine decat cele de pe masina :)...deci si acolo excelenta alegere.

De fiecare data cand iti vad numarul ,la fel ca si ieri cand ne-am vazut in trafic(zona iulius mall),incep si fredonez ori in gand ori cu voce tare piesa celor de la LMFAO cu piesa YES :)

multumesc , merge mult mai bine cu noile jante, trebuie doar sa ii pun niste distantiere sa le scot mai in exterior.masina o sa ramana tot cu acelasi numar , numai ca o sa inceapa cu CJ inainte

Modificat de OctavianB
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!