Jump to content

Zgomot ciudat in bord

Mama Omide
 Share

Postare recomandată

Cand am auzit acest zgomot prima data a fost in momentul cand am deschis portiera si am intrat in masina, neavand cheia in contact. E posibil sa fie de la altceva sau de la aceleasi motorase?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 years later...

Salutare colegi.De cateva zile dupa un drum la tara pe drum pietruit, a inceput sa-mi apara un zgomot ca un cloncanit in partea dreapta a bordului sus.Am grezut prima data ca ar fi de undeva de la oglinda, ca ar fi slabite suruburile care o fixeaza.Am fost la tinichigiu si a verificat  dar oglinda este bine fixata.A dat jos si fata de usa din dreapta, a verificat si acolo si totul este ok.Am scos din torpedou tot ce aveam dar zgomotul cand trec peste denivelari sau gropi , tot se aude ca un clanc , clanc .Precizez ca daca trantesc mai tare usa de la sofer se aude acle cloncanit dar mai slab.Ati mai intalnit aceasta problema ?

Oare ce poate fi ? Rulment flansa amortizor , care sa se transmita in habitaclu ? motorasul de la aeroterma sa fie slab si se auda cand trec peste denivelari ? 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am schimbat flansele si rulmentii , plus bieletele de directie dar zgomotul a ramas acelasi.

Link către comentariu

• 5 years later...

Salut, Passat B6, din 2010, CBAB, DSG, am niste zgomote ca de niste sobolani sub bord, undeva in spatele navigatiei aproximativ. Uneori face zgomote ca si cum ar picura pe capota, e ciudat.
Am vazut ca se amelioreaza daca scot ac-ul de pe off, daca e pe off face se aud sobolanii, sa fie ceva clapeta care este blocata si nu reuseste sa inchida si tot incearca? Tin sa precizez ca suna chiar si cu motorul oprit, totul oprit, inclusiv ac-ul, doar contactul pus

Am tot cautat si nu prea am avut norocul sa si gasesc ceva relevant

Link către comentariu

Fa o diagnoza. Posibil clapeta recirculare aer habitaclu.

Link către comentariu

Intr-un final am gasit exact aceleasi simptome: Citez:
"Cam greu sa descriu exact, dar am sa incerc cat mai bine:

se aude ca o ploaie marunta ce cade pe plafon"
Deci da, cam multa munca si bataie de cap in cazul asta

Aveam ceva eroare cu flap daca bine-mi aduc aminte, nu mai stiu daca ceva flap position sau ceva motoras etc, o sa ma mai uit o tura sa vad, dar tinand cont de ce a zis colegul in acel topic vechi, 100% aceeasi problema, adica multa munca

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!