Jump to content

VW Passat variant GL 35i(b3) 1993

alinluciano

Postare recomandată

Foarte frumoasa si intretinuta masina ! Am impresia ca am vazut-o mai demult in zona scolii 13 :)

Legat de jante , ar merge insa nu stiu daca merita sa ai talon pe 45 la rotile pe 15.

Link către comentariu

Mercic de apreciere, da masina este posibil s-o fi vazut si pe acolo merge zilnic prin oras...

Ma gandesc sa pastrez jantele si sa schimb anvelopele....sa pun 205/50/15 spate si 195/55/15 fata....
Link către comentariu

jantele merita, dar gandestete in privinta suspensiei ce vrei sa faci cu ea. daca circuli doar sau mai mult pe asfalt merita, daca nu nu merita. o sa devina foarte rigida si destul de joasa. eu am pe fata suspensie de -60 si spate arcuri sport de -40 si e foarte joasa, daca as fi gasit de -30 arcuri as fi cumparat din acelea.

Link către comentariu

Fara sa ma laud dar masina asta nu cred ca a mers 50km pe drumuri neasfaltate in 7 ani de cand o am si mai mult de 5 persoane nu s-au urcat in ea plus maxim 100gk porbagaj.....enervante sunt gropile din asfalt, trecerile de tranvai din oras si bordurile din parcari facute de 30 cm.....am patit-o cu o masina a unui coleg, nu puteam deschide portiera, lovea in bordura (adevarul este ca masina lui era prea lasata, nu puteai sa arunci un pachet de tigari sub masina) :D

Link către comentariu

atunci cumpara-ti o suspensie sport si monteaz-o pe masina. daca nu vrei ceva scump iti recomand ta-technix, are un prieten pe golf mk2 de 2 ani de zile si nu are nici o problema cu ea. o iei cu -40 fata spate si ai scapat de belele

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!