Jump to content

VW Polo 6n2 - denees

denees

Postare recomandată

se inlocuieste dulia becului de semnal cu cea de US/Mexic corect? Ii sta bine. Poza e mai veche sau ai continuat sa mergi cu ea asa joasa?

Link către comentariu

Asa este.

Poza e recenta. In seara dinainte de a o posta am facut-o. Continui sa umblu cu ea joasa. Altfel, as avea senzatia ca nu am coilovers. Diferenta e ca trebuie sa fii mai atent la sosea, la gropi...

Modificat de denees
Link către comentariu

Cred ca si un surub ti-ar atinge bratele de pe fata daca nu esti atent :P Arata excelent asa... motiv pt care iti doresc asfalt ca in palma

Link către comentariu

Felicitari ca ai curajul sa mergi asa low cu masina :icon_thumright: .

Iti doresc sa nu ajungi pe un drum ca asta :

unledwcn.jpg

Link către comentariu

super masina,sa ai noroc de ea, clean,,,arata bine si cu jantele din tabla da ti-as sugera sa le vopsesi din nou negre si o sa arate mult mai bine, eu am avut un lupo si le-am vopsi,negre putin mai lucios cu dunga rosie pe margine, ca ma saturasem de aspectul ala simplu, si bani de altele nu aveam:)... succes cu masina,daca vrei pot sa iti trimit o poza cu jantele care le-am avut:)

Link către comentariu

Va multumesc!

@Balooo_77: Jantele de tabla vor ramane asa, de iarna. De curiozitate pune, te rog, un link sau o poza cu jantele pe care le-ai avut.:)

Se poate circula cu ea, nu doar cu 30km/h... In curand, vin si ceva jante. Stay tuned!

Link către comentariu
  • 5 months later...

Revin si eu, dupa o perioada destul de lunga de timp. Intre-timp am mai facut cate-ceva la masina. Am schimbat MP3 Player-ul cu JVC KD-SH99R, difuzoarele cu MB Quart RCC 116 si amplificatorul cu MB Quart Premium PAB 4100. Sunt indecis in legatura cu subwoofer-ul.

th_IMG136.jpg th_IMG153.jpg th_DSC09741.jpg th_IMG137.jpg th_IMG135.jpg th_IMG124.jpg

Am gasit si ceva jante pentru masina. 16", 7.5/9j, et 20/15, Borbet A. Este putin de lucru la ele, dar le voi face.

Polonicul, va avea si el roti pana la primavara, cand incepe anotimpul cald.:)

th_DSC09896.jpg th_DSC09901.jpg

Modificat de denees
Link către comentariu

Sa le faci capace shaved....;) numa lucruri bune faci la polonic.....la anu pe vremea asta poate pui poza cu motor....;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am inceput lucrul la ele. Pe parcurs, voi posta pasii si detaliile despre progres.

th_DSC00669.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Astept sa se indrepte putin vremea, sa schimb si eu una alta la masina. Rotile, le voi pun doar la primavara.

Culoarea, nu m-am hotarat inca. Oricum, nu va fi una 'tipatoare'.

th_DSC09892_4.jpg

Modificat de denees
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Multumesc! Mai putin si le pun sus.

Am schimbat uleiul, filtrele si placutele de frana. Urmeaza sa schimb si flansele cap-telescop dar in momentul in care voi pune si jantele pe masina.

In ultima perioada, fiind vremea buna si mult soare, m-am apucat entuziasmat de jante. Fiind ajutat de cativa prieteni, rezultatul este unul mult peste asteptarile mele. In acest moment 'buza' jantei este polisata si spitele pregatite pentru vopsit. Farurile si proiectoarele, au fost si ele matuite iar pe urma, polisate.

Pe partea de muzica, am cumparat un subwoofer de 12" Rockford Fosgate P3. Urmeaza sa ii construiesc si incinta.

Atasez cateva poze din timpul lucrului.

th_IMG278.jpg th_IMG336.jpg th_IMG340.jpg th_IMG376.jpg th_IMG377.jpg th_IMG353.jpg th_IMG355.jpg th_IMG346.jpg th_IMG368.jpg th_DSC00109_1.jpg

Link către comentariu
Master_Blaster

Felicitari pt masinuta, arata super.

Jantele sunt clasice si daca tot mergi pe un look low & slow ar merge o culoare interesanta, daca le faci argintii sau negre o sa fie destul de banal.

Nu te gandesti sa-i faci farurile si semnalele, negre (joey mod), ca sa se asorteze cu emblema neagra?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc! M-am gandit si la joey mode dar nu sunt decis. In sfarsit am reusit sa termin jantele. Urmeaza sa pun anvelopele si sa le urc pe masina. Urmeaza si alte poze.

th_IMG521.jpg th_IMG593.jpg

Link către comentariu

Va multumesc!

Pasul I.

th_468060_350028788382732_526321983_o_1.jpg

Modificat de denees
Link către comentariu

Imi place proiectul pe care l-ai demarat.

Spor in continuare, drumuri fara gropi iti doresc :D

jantele arata senzatie pe Polo!

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Arata bine,nush ce sa zic despre culoarea jantelor,sper ca live arata mai bine decat in poze,hai ca acum o devenit tractor,nu mai e asa tranteala......astept sa o vad live ca deobicei la constructii in fata....;)

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!