Jump to content

VW Polo 6n2 - denees

denees

Postare recomandată

In primul rand, tin sa salut toti pasionatii de masini!

Ma numesc Denis, locuiesc in Timisoara si sunt pasionat, ca si multi altii, de automobilism.

In acest topic nou creat, voi pune poze si cateva detalii despre al meu Polo 6n2, achizitionat in luna iulie a anului trecut. Precizez ca este prima mea masina si sunt foarte multumit de ea.

VW Polo 6n2, 4+1 usi:

- culoare gri;

- an 2000;

- 1.4L MPI;

- 60 cp;

- 132.000 km;

- servo-directie;

- ABS;

- 4 airbag-uri;

- geamuri electrice fata;

- oglinzi electrice;

- trapa electrica;

- volan reglabil pe inaltime;

- scaune reglabile pe inaltime.

Cateva modificari minore:

'estetice:

- bandouri in culoarea masinii (urmeaza si manerele);

- embleme negre;

- proiectoare galbene;

- anulat stergator spate;

- folie neagra pe stalpii B;

- semnale clare pe aripi;

'audio:

- mp3: Apple iPod Shuffle;

- inalte si filtre: MB Quart Discus (120/50 watt max/rms), mid-bass-ii stock;

- amplificator: Raveland XAB 1200 (4 canale, 700/350 watt max/rms 4ohm, stabil 2ohm);

- subwoofer: Macrom 10" (500/250 watt max/rms);

- alimentare: Crunch 25mm2.

Statia fiind in 4 canale, sunt amplificati mid-bass-ii, inaltele si subwoofer-ul.

Cu timpul, cu ajutorul ideilor si banilor, vor veni si alte modificari.

Va doresc drum(uri) bun(e)!

th_IMG_00100.jpg th_IMG_00102.jpg th_dzk_8.jpg th_dzk_4.jpg th_dzk.jpg th_dzk_3.jpg th_DSC09342.jpg th_DSC09340.jpg th_DSC09341.jpg th_DSC09343.jpg th_denees_9.jpg th_denees_2.jpg th_denees_1.jpg th_dzk_15.jpg

Modificat de denees
Link către comentariu

Frumoasa buburuza,sa ai grija de ea :) si muuulti bani pentru modificari ca idei si daca nu sunt se gasesc aici pe forum ;)

Link către comentariu
IOJI 05 BLD

Arata foarte bine intretinuta,sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, ara super misto.. si eu vreau sa fac abndourile in culoarea masinii la fel si manerele ! (eu, ma org , sotia il are pe fratiorul Ploului tau )

hai noroc si la mai bine !

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,colegu! :icon_thumright:

Link către comentariu

foarte frumoasa si ingrijita masinuta. Sa o stapanesti sanatos si bafta sa ii faci ce iti doresti!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc baieti! Idei ar fi multe. Urmeaza sa le realizez, incet, incet...

Link către comentariu

De ieri, Polonicu' are suspensie reglabila pe inaltime, marca Raceland. In momentul de fata este aproape la ultimul filet. O voi ridica putin deoarece ating pe sub ea la toate limitatoarele de viteza... Distanta dintre suportul de evacuare si pamant este undeva la un deget...

th_lowpolo2.jpg th_lowpolo1.jpg th_lowpolo3.jpg th_lowpolo4.jpg

Link către comentariu

bro ... nu e prea lasata ?... aveti drumuri chiar asa bune in TM? ... arata bine dar parca totusi :) ...

Link către comentariu

You need more LOW! :blah:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

MUltumesc! Jantele, vor veni si ele.

O poza cu suspensia:

th_DSC09702.jpg

Modificat de denees
Link către comentariu

fain poloul . sa il stapanesti sanatos si fara incidente !

ps: am avut si eu reglabila dar am renuntat la ea pt ca nu intra nici o janta :(( doar jantele oem intrau ( mai ramaneau 3mm intre anvelope si piulitele de reglaj/arcuri la jantele originale 15" 6j et38 ) restul nu intrau de nici un fel (am incercat 16" 7j et42 , borbet t 16" 7,5j et35 ). asa ca ai grija la ce jante vei lua pt ca o sa fii nevoit sa iti pui distantiere .

Link către comentariu

Foarte bine arata asa joasa. Nu freci cu pragurile si spoilerele cand treci peste denivelari, sine de tramvai etc?

Am si eu o intrebare suspensiile stoc se pot coborai cu 1-2cm la skoda fabia?

Link către comentariu

arata bine masina, suspensia ii reglabila doar pe inaltime sau si pe duritate?

Link către comentariu

Raspund eu in locul lui.....suspensia este reglabila doar pe inaltime..:P

Link către comentariu

De suspensiile standard indiferent vw, skoda, seat, audi nu stie nimeni daca se pot cobori? Foarte bine arat polou :icon_thumright:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc! Nu se poate. Eventual cumperi arcuri sport care o coboara vreo 3-4cm si, va fi putin mai rigida. Dar nu recomand pentru telescoapele originale.

Modificat de denees
Link către comentariu

Mersi. Si cat te-a costat suspensia reglabila?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ca noutati ar fi Mp3 Player-ul Alpine 9827RR si pozitia pe care am pus-o in semnal.

Momentan este ok Player-ul.

Un mic

cu semnalele.

th_266642_230713573627533_100000666751949_759222_921306_o.jpg th_265393_230713073627583_100000666751949_759221_7470312_o.jpg th_lowpolo6.jpg th_lowpolo10.jpg

Modificat de denees
Link către comentariu

Frumos :icon_thumright: treaba cu smenalele e adevarat ca se poate seta din vag com? :blink: Parca asa auzeam pe cineva odata

Modificat de B0gdy-
Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!