Jump to content

VW MK3 benzinara

kendoo

Postare recomandată

NU face improvizatii la suspensie,nu o sa ai pic de stabilitate cu un amortizor din alt film...mai bine strange si pune 4 odata si gata. Eu nu sunt fanul suspensiei second,pentru ca nu stii cat te mai tine,eu am dat 8 milioane pe un TA-TEchnix fixa anul trecut,4 arcuri+4amortizoare,asa ca gandeste-te :) acum sunt sigur ca dai pana in 8 milioane pe o reglabila tot de la ei...

Link către comentariu

Am pus pe spate telescoape pe gaz cu arcuri sport.Pe faţă e bine dacă pun arcuri şi telescoape sport?

Link către comentariu

Poze cu maşina spalată şi cu arcurile sport pe spate, urmează montate şi pe faţă.Cum e mai okay pe faţă?Arcuri sport plus telescoape sport, sau telescoape normale plus arcuri sport?Pe spate am telescoape normale pe gaz cu arcuri sport.

http://shareimage.ro/images/1mvuzi2oja7hde543gvm.jpg

http://shareimage.ro/images/t69055fkuhzlapc11zu0.jpg

http://shareimage.ro/images/3mhdak9z978otneu0cqi.jpg

Link către comentariu

Ti s-a mai recomandat dar o fac si eu spre binele si in principal ...siguranta ta. Ori pui toate amortizoarele OEM cu arcuri OEM, ori pui amortiozare sport cu arcuri sport.... Nu mai fa "combinatii" de arcuri de un fel cu amortizoare de altfel pentru ca s-ar putea sa nu se termine bine. Intotdeauna cand vei dorii sa faci ceva la masina nu te gandii neaparat cum e mai ieftin si grabit, hai sa fac neaparat ceva... mai ales cand e vorba de siguranta si viata ta. Ori strangi bani si faci o treaba ca lumea si sigura ori umblii cu cioara vopsita si masina nu merge bine si sigur.

PS: nu te supara pe mine. Din partea mea poti sa incepi si cu taiat din arcuri asa cum se facea "pe timpuri" dar am considerat ca ar fi bine sa ti se atraga atentia ca ce faci nu e tocmai ok... :salut:

Link către comentariu

Faza e că nu vreau să tai din arcuri sau ceva de genul.

Dar de banii care dispun vreau să fac şi distribuţia şi garda.Vreau să fac ambele nu una.

Link către comentariu

De ce sa nu faci distributia ca e mai importanta in momentul asta. Ulterior strangi bani si iei suspensie completa. Faza cu taiat arcuri era doar o ironie...

Faci cum crezi sunt banii tai dar o sa platesti de 2 ori parere mea.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

La repezeala am facut si eu o mare greseala, am vrut masina mai jos,am vrut sport si am dat la schimb suspensia mea stock,foarte buna de altfel,pe una sport,joasa intradevar dar extraordinar de proasta...am ajuns in 2 sapt sa nu mai pot merge cu masina ca amortizoarele erau curse,arcurile praf si a trebuit sa cumpar suspensie si arcuri noi si flanse,cam tot ce tine de suspensie.

Cam asta e despre improvizatie,conteaza functionalitatea masinii.

Link către comentariu

Ce ziceţi, merită să dau golful pe un merecedes c klasse 180 cutie automată din 94?

Link către comentariu
  • 6 months later...

eu zic ca da.

nici macar nu are aer :). la 2000 cat ai dat pe ea din 93 si sa nu aiba aer mi se pare cam mult.parerea mea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!