Jump to content

VW MK3 benzinara

kendoo

Postare recomandată

Salutare tuturor.Mă numesc Cosmin şi sunt din Arad şi sunt şi eu pasionat de automobilism.Am început de curând sa citesc acest forum, si sa cumulez cât mai multe informatii din el asa ca am ajuns sa ma îndragostesc de el, si asta m-a adus aici, sa-mi prezint masina.Masina o am de aproape 1 an.Am cumparat-o cu 900 de euro iar înmatricularea a fost 1100 de euro.Am luat-o cu 181 de mii de km şi acuma am 183 de mii.

Model: VW Golf 3 Coupe

Culoare: Albastră.Poate şi un pic de verde e pe acolo. :D

An fabricatie: 1993

Motorizare: 1.8 ABS 90 CP

Dotari: 2 airbag-uri, geamuri electrice, oglinzi electrice şi retractabile, trapa electrica, ABS, închidere centralizata, scaun la sofer reglabil pe înaltime, servo.Cam atât...daca mai îmi vin în minte, va spun.

Ce am făcut la ea:Schimbat uleiul, filtrul de aer, filtrul de ulei, o baterie nouă, am făcut ABS-ul, cumpărat jante OZ Racing Superturismo GT silver 15" + anvelope de vară Continental 195/50/R15 (Jantele + anvelopele au fost 900 de RON).Cumpărat ştergătoare noi, cumpărat şi nişte anvelope mixte pt iarnă pe 13" care vin montate cu jantele de fabrică care desigur sunt pe 13.Am dat maşina cu polish, după am dat-o cu silicon pe interior şi exterior(doar la plasticurile negre pe exterior).Schimbat radiatorul, spălat motorul.Cam atât presupun...dacă îmi mai vine ceva în minte, vă spun.

Ce urmează să fac la ea: Schimbare distribuţie + pompa de apă + ceva curele la servo, poate şi ferodourile şi termostatul.

Ce ar urmă să fac dacă mai dispun de bani după operaţia de mai sus: Suspensie sport reglabilă, ceasuri de bord cu turometru.

Şi nişte poze cu bătrâna:

http://shareimage.ro/images/75033798a07w3l4856g.jpg

http://shareimage.ro/images/vqvlnc718998wromk0xd.jpg

http://shareimage.ro/images/nt1yuic414l5ssaab2xf.jpg

http://shareimage.ro/images/rysfqy4dg90nd7dg7an.jpg

http://shareimage.ro/images/wn3oi25nt4959xd6kcgy.jpg

Scuzaţi dacă e un pic murdară. :D

Modificat de kendoo
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mulţumesc! Dar mai necesită multe modificări până să fie pe gustul meu pe deplin.

Am uitat să adaug că maşina are şi un CD Player cumpărat recent care se aude okay cu boxele kenwood. :D

Apropo, aştept aprecieri şi critici.;)

Modificat de kendoo
Link către comentariu

foarte frumoasa "batranica" ta. sa te bucuri de ea cat mai multi km !!!

Link către comentariu

Mulţumesc băieţi!

Tracto, da, aşa cred şi eu.Dar am spus că mai bine bag banii

Link către comentariu

Pai depinde ce vrei sa ii faci - restaurare sau sa storci cat mai multi cai din motor ?

Daca e ok motorul las-o jos jos jos ! :P

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mulţumesc ar99wob!Apreciez.

Tracto, vreau să-l restaurez.Mai trebuie schimbat distribuţia, filtrul de polen, ceva curele la servo şi de abia atunci eu zic să cumpăr şi suspensia.Am cumpărat şi jantele că am zis că altele mai bune şi frumoase nu prind la 900 de ron plus gumele Continental dar trebuie şi suspensia schimbată că pe faţă-s praf telescoapele.E cam bărcuţă pe faţă.

Eu zic să mai bag banii în motor, să nu am griji.

Modificat de kendoo
Link către comentariu

Mai sunt persoane care modifică mai mult estetic, dar nu sunt adeptul.Prefer să fie totul okay la motor, dec

Link către comentariu

Cel mai mult conteaza sa functioneze in parametrii si apoi sa arata bine,usor usor le faci pe toate :)

Link către comentariu

DA ! repet,sa mearga masina bine si apoi o faci good looking :) distributia e foarte importanta cand iei masina SH,schimbul de ulei si-asa mai departe.

Link către comentariu

Nu merita vopsite,mai bine cauta la dezmembrari un set de stopuri de gti negre,ar da bine pe a ta.

Link către comentariu

Tocmai ce am vazut pe alt forum un anunt cu stopuri negre gti la 120 de ron daca imi aduc aminte,deci e diferenta mare pana la 100 de euro :)

Link către comentariu

Pe culoarea asta asa de frumoasa si deschisa nu ar arata bine stopuri inegrite. Parerea mea.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Okay, mă iau după voi.Stopuri= out cu ele.

Mulţumesc tracto de compliment!Şi mie îmi place de culoare.

Mai spuneţi-mi ce cheap tuning să-i mai fac?Imediat se apropie 10 şi iau banii şi mă apuc de distribuţie.

au banii şi mă apuc de distribuţie şi de curele la servo.

Modificat de kendoo
Link către comentariu

Sau tot asa tuning ieftin si de efect schimba semnalizatoarele din bara si din aripi cu unele albe.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!