Jump to content

Golf V BXE

eugen1979

Postare recomandată

Salutare, a sosit momentul si pentru golful meu sa fie prezentat:

Golf V confort line, alb candy, fabricatie 2007;

Dotari suplimentare:

Climatronic pe zoua zone,

Esp,

Senzori de parcare,

Jante aliaj Misano,

Pilot automat, cam atat imi vine-n minte.

Masina a fost achizitionata de la Quark Motors Arad in 2007 si avea la bord 17 km. Acum are 77.000 si nu a creat nici un fel de problema, am schimbat doar consumabile (ulei, filtre,lichid de frana, placute frana si discuri frana pe fata).

Saptamana trecuta masina a fost vopsita in totalitate, avea o multitudine de zgarieturi atat pe dreapta cat si pe stanga, ciupituri de la pietre, etc. A trebuit schimbat si parbrizul si ambele proiectoare de ceata.

Cu aceasta ocazie am facur prima modificare vizuala: semnele VW si litere negre (literele inca nu le-am lipit).

post-45937-0-81336300-1303976188_thumb.jpost-45937-0-07479800-1303976151_thumb.jpost-45937-0-49110900-1303976158_thumb.jpost-45937-0-99901600-1303976163_thumb.jpost-45937-0-07308700-1303976174_thumb.j

Modificat de eugen1979
Link către comentariu

Mare pacat ca n-ai vopsit si bandourile daca tot ai facut o treaba din asta complexa, o schimbai cu totul sa stii. In rest masina buna, motor criminal ! Numai bine si un milion de km iti doresc !

Link către comentariu

Foarte bine arata, iar literele poti linistit sa nu le mai pui! Apropo unde ai facut vopsirea masinii?

Link către comentariu

Multumesc de urari.

Vopsirea am facut-o in Floresti la service-ul unui prieten.

Bandourile nu le-am vopsit pt. ca voi pune praguri negre de GTI.

Am vopsit si literele negre iar acum ma intreb daca sa le pun sau nu. Imi place si asa fara litere, dar ma gandesc ca ar arata si mai bine cu litere negre.

Am uitat sa precizez la descriere ca masina are o "mica" resoftare de la TCM multumita lui Mihai Nistor si Dragos Voinea.

Modificat de eugen1979
Link către comentariu
costyserbanescu

in primul rand felicitari pt masina si un milion de km cu ea . cat te-a costat resoftarea ca sunt si eu interesat ? numai bine

Link către comentariu

Resoftarea a fost 900 ron, am beneficiat de reducere de membru si de reducere cu ocazia sarbatorilor (am facut-o in luna decembrie).

Link către comentariu

Man, plusez si eu spusele colegilor care zic sa nu-i pui literele la loc, arata mai bine asa, curatica si frumusica :)

In plus, sunt de acord ca masina arata tare bine asa, cu elementele negre, ca ii dau un contrast foarte fain masinii, mai ales daca ii pui si praguri.

S-o folosesti sanatos si sa ai drumuri bune pe unde umbli. Te asteptam la intalniri.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Pana sa ma decid eu daca vreau sau nu litere, cei de la service au rezolvat problema si iata ce a iesit:

post-45937-0-04609100-1304355498_thumb.j

post-45937-0-30635200-1304355517_thumb.j

post-45937-0-60786500-1304355528_thumb.j

post-45937-0-58613100-1304355536_thumb.j

Link către comentariu

Frumusica masina asa alba, dar la treaba cu literele vopsite negre am ramas masca :eek: , toti se chinuie sa dea literele jos si sa curete adezivul de la ele, iar tu le-ai mai si vopsit negre, sfatul meu este sa le dai jos ca se dau usor iar referitor la vopsitul siglei, am avut asa ceva la ex Mk5 si nu a tinut, cu toate ca am matuit bine sigla, mai bine cauta si colanteaza-o.

Felicitari pentru praguri, dar cum a zis si colegul de mai sus, daca tot ai revopsit masina, pacat ca nu ai vopsit si bandourile si pragurile si trebuia sa schimbi si fusta spate cu una de Gti si sa ii vopsesti doar partea de sus si sa lasi difuzorul negru.

De asemenea recomand si o folie neagra discreta, de transparenta medie pe geamuri ca o sa schimbe foarte mult aspectul si alte jante pe 16 sau chiar 17.

Spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente :Driver:

In rest nu vreau sa fiu rautacios cu colegii de mai sus, dar nu inteleg de ce ai intitulat-o racheta alba si ce e asa de criminal la motorizarea asta :vaidecapulmeu: , este bun la consum si nu te lasa in drum(aceeasi motorizare am avut-o si pe ex Mk5), dar pana la racheta ai de bagat bani multi in upgrade-uri gen turbo, injectoare, ambreiaj, soft, intercooler si lista poate continua, bani sa fie

Modificat de Auras
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Intr-adevar, vopseaua nu sta pe sigle si nici pe litere, am cautat si cred ca am gasit pe cineva care sa le colanteze.

Cand am lasat masina la vopsit am avut dilema asta: sa vopsesc sau nu pragurile, bandourile si manerele. Am preferat sa nu le vopsesc pentru a avea contrastul alb-negru (pe viitor ma gandesc sa fac ceva si cu stopurile poate o folie gri sau ceva de genu... nu stiu inca).

Pe haion sigla VW mi se pare foarte singura fara litere, parerea mea este ca arata mai bine cu litere. Daca as vrea un look clean mi-ar trece prin minte sa renunt atat la sigla cat si la litere, nu stiu cu ar arata, o sa fac o simulare in photoshop.

Urmeaza achizitionarea unei fuste spate gti si a unei bari fata gti-look speciala pt. golf V CL (astea ca sa mearga cu pragurile :) )

Geamurile latelare-spate si luneta vor fi trase in folie neagra, nu prea inchisa, daca voi avea timp poate chiar saptamana viitoare.

Jantele sunt in plan, de 17 dar inca nu m-am hotarat la model.

L.E.

Porecla de "racheta alba" i-a pus-o un prieten care are un golf 4 cu 90cp, inspirat fiind (sper) de modul cum am "zburat" de langa el si nu de norul de fum lasat in urma :)). Sincer vorbind, pe langa loganu de la firma 1.4 mpi golful meu chiar este racheta. Daca la firma as conduce un Q7 W12 tdi rolurile ar fi complet schimbate. Punctul de referinta, zic eu, este foarte important.

Cat despre modificari hard, anu asta nu cred.

Modificat de eugen1979
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

Contrar spuselor din postul precedent, am optat pentru folie cu trasparenta 15% pe spate. Nu sunt hotarat daca sa pun si pe fata sau nu.

Scuze de calitatea pozelor, au fost facute cu telefonul.

post-45937-0-97994600-1306346048_thumb.j

post-45937-0-44772500-1306346062_thumb.j

Modificat de eugen1979
Link către comentariu

Mie imi place cum arata, felicitari! Unde ai pus folia?

Link către comentariu

La Masterfoll (cred ca asa le zice) pe Dorobantilor.

Garantie 10 ani, 410 ron cu tot cu tva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!