Jump to content

Golf 1 foarte galagios in habitaclu


IdaMK1
 Share

Postare recomandată

Problema a inceput sa devina foarte enervanta de acum cateva luni si consta in faptu ca daca dau in gropi cu masina sau daca merd pe drumuri de tara troncane in bataie de joc... nu am telescoape sport... SI BANUIESC CA BUCSELE IS PRAF ... voi ce ziceti? cate bucse is si cat de greu se schimba

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu sa schimba greu de loc(o cheie de 13 mm) si daca nu ma inseala memoria sunt 1 linga fiecare roata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi intai sa n-ai telescoape curse sau desfacute din aia in care intra ( am uitat cum ii zice! ). Bucsele sunt cate 2 la fiecare roata la Mk1, eu asa tin minte! O sa vezi la capetele basculei cate sunt. Din cate stiu, una din ele(parca cea mica) iese mai greu. Oricum o sa trebuiasca sa dai bascula jos. S-ar putea sa poti face asta doar desfacand surubul care tine prins pivotul in bascula si cele 2 suruburi care prind bascula de puntea fata, unde se afla si bucsele. Probabil ca o sa ai nevoie si de ceva forta bruta(un ciocan).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

BULLDOG_razvan

Sunt 2 bucse la mk1 pe fiecare parte. Una cilindrica si una cu o suprafata plana, prima mica si celalata mare. Sunt ieftine si nu sunt dificil de schimbat. Pe mine m-au costat 30-35 lei pe o parte, bucse febi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

uita-te si la flansele telescoapelor, si de acolo se aud zgomote urate cand mergi pe drum prost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

salutare, acum cateva zile ma m uitat asa la bucse care par ok, si la telescoape care nu sunt scurse acuma... probabil ca bucsele nu se vad numa daca le dau jos... insa par ok ce sa zic:) In alta ordine de idei va multumesc pentru inplicare dar deocamdata nu fac nimica:) ma pregatesc sa plec la bucuresti si am alta problema cu pompa de injectie daca cumva va pricepeti la pompe de injectie la un MK1 16diesel cod JP as vrea sa va intreb cate ceva. curge motorina din ea pe la soc ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!