Jump to content

Zogmote ciudate

EmilianPop
 Share

Postare recomandată

Buna,

Pe parcursul celor 3 ani de cand am masina, multumita drumurilor noastre am intampinat anumite probleme. Doua mai exact: Prima problema ar fi un zgomot care apare cand iau viraj la dreapta la viteze de peste 70 km/h. Ca o descrie a zgomotului, suna ca un vajait. Am fost la un mecanic care a verificat jantele iar una din ele era putin ovalizata. Dupa ce a fost dusa la un service de echilibrare roti nivelul zgomotului a scazut foarte tare insa nu a disparut. Insa cu timpul a aparut din nou si acum parca se aude si mai tare decat prima data. Si nu am mai luat nici o groapa sanatos incat sa zic ca are un motiv acel zgomot sa fi aparut din nou :D . Ar putea sa fie alta problema? :) Masina are in jur de 45 000 km. Iar cea de-a doua problema apare la drumurile mai denivelate cand plasticul de pe usa soferului scartaie. Zgomotul nu este foarte sesizabil dar la un drum mai denivelat foarte lung cu mp3-ul oprit incepe sa fie putin stresant. Si rareori se intampla sa se auda un zgomot ciudat din spatele gurilor de aerisire de pe consola centrala. Aceste zgomote au aparut de vreo 1000 de km. Ati mai intampinat aceste zgomote? Iar daca da ce ati facut ca sa scapati de ele? :D

aaaa si scuzati greseala din titlu. Graba strica treaba :D

Modificat de emi_arad
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stai sa vezi cand or incepe greierii din bord.La drumurile noastre nu ai la ce sa te astepti.Cat despre vajait,nush ce sa-ti zic,la km tai e prea devreme sa fie de la rulment.

Link către comentariu

tocmai la asta ma gandeam si eu :) probabil ma voi duce din nou cu janta respectiva sa vad daca tot aia e problema. Zilele astea am fost cu un BMW 525D de vreo 200 000 km facuti toti in Romania. Ma asteptam la ceva mai deosebit fata de a mea dar acolo greierasii sunt peste tot. Sunt curios daca aceleasi probleme apar si la SUV-uri sau la masinile din clasa de lux cum ar fi Phaeton sau altele din clasa ei.

Link către comentariu

Problema cu fata de la usa soferului se poate rezolva. Te duci undeva sa-ti dea fata jos si probabil ca se prinde cu niste cleme de plastic fata de usa, in tabla de pe usa si cu timpul s-au tocit clemele si si-a facut loc sa joace in lacasele din usa. Nu stiu exact daca asta e sistemul la Superb, dar cred ca e la fel ca la majoritatea masinilor. Vajaitul e posibil sa fie totusi si de la rulment. Poate a avut un defect de fabricatie sau poate a ramas fara vaselina pe-acolo...incearca sa-i bagi niste ulei sau vaselina cumva si vezi daca mai face. Zgomotul care se aude din bord e ca un fel de scartait/"tziuit care apare la anumite ture si creste in frecventa direct proportional cu turatia motorului? Ca asa facea si la Octavia unchiului meu, dar ii dadea o palma pe mijlocul bordului si omora greierul. :))

Link către comentariu

Nu depinde de turatia mototrului.Doar de drumul pe care merge. Am folosit si eu metoda asta odata dar nu a functionat. I ciudat ca apare rareori, nu intotdeauna. De ceva vreme nu a mai aparut. Sper sa nu citeasca greierul postu si sa isi faca prezenta din nou. :))

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

• 1 month later...

Revin cu o intrebare: stie careva de unde mi-as putea achizitiona elemente de interior de Superb Edition 100? M-ar interesa in special elementele de culoare negru lucios. (de pe consola centrala, usi etc.) Astazi am fost cu un Superb Edition 100 si am ramas impresionat de cat de bine arata aceste elemente de decor in special in combinatie cu scaunele de piele alba. Dupa mine arata mai bine si decat lemnul de pe L&K. Atasez si un link cu modelul respectiv :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!