Jump to content

O2

gisal

Postare recomandată

Marca: Skoda

Model: Octavia Elegance MPI 1Z33G4E8

Motor: BSE

Putere: 75kw/102cp

An de gratie: 2008

Culoare: Negru Magic

Locul nasterii: Cehia

Km actual: ~50500 :Driver:

Dupa 10 ani de Dacia/Renault (permanente) si ceva VW & Skoda (de ocazie) am facut pasul catre o Skoda Octavia cel putin interesanta zic eu. Iar zilele acestea m-am decis sa si deschid un topic in care sa o prezint si sa tin un jurnal de bord (cu scuzele de rigoare pentru intarziere ;) ).

Ce-mi place la aceasta masina: stabilitatea (desi are PDG se tine mult mai bine in curbe fata de Renault); cruise-control (pana sa il am n-am stiut cat de util poate fi, mai ales pe autostrazi bune); incalzire scaune (desi il consider un moft, imi place f mult)

Ce nu-mi place: motorul (merge f bine, insa eu sunt fan diesel... dar a fost o situatie mai speciala la momentul achizitiei); lipsa xenon (poate e un moft, poate nu... nu am mers cu masini cu xenon foarte mult si nu stiu care sunt diferentele in practica)

Ce urmeaza: senzori parcare (pentru lenea din mine si pentru binele masinii cand o conduce sotia); un senzor lichid parbriz si cateva feature-uri activate din UC. Si poate (inca nu sunt decis) un eleron.

si cateva poze...

post-82964-0-12180900-1303808556_thumb.j

post-82964-0-61306900-1303808722_thumb.j

post-82964-0-48391200-1303808813_thumb.j

Modificat de gisal
Link către comentariu

foarte frumoasa masina sa te poarte cat mai multi km ..pune si poze cu interiorul :)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos sute de mii de km! :D Apropo si mie imi place dieselul dar de 1an decand sunt in posesia subsemnatei m-am obisnuit si cu benzinarul,un minus fata de diesel turbo este consumul si cuplul dar acum a aparut noua tehnologie tsi,tfsi si cred ca sunt senzatie de motoare :D.Interiorul este foarte frumos si eu il am la fel,dar trebuie sa ai mare grija cu praful din tara noastra... :angry: este foarte pretentios la murdarie.Bft cu eventualele modificari si drumuri bune!

Link către comentariu

Frumos interior ai..sa o stapanesti sanatos! Motorul e cam gurmand pt ce ofera in rest masina mi se pare superba.

Link către comentariu
costyserbanescu

este foarte frumos interiorul . sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme :Driver:

Link către comentariu

Pfff nebunie interiorul. Mai pune si tu poze. Sa o stapanesti sanatos. Foarte frumoasa

Link către comentariu
  • 1 year later...
Publicat (modificat)

Moderator edit:

Aceasta nu este arie comerciala.

Urmatoarea abatere va veni insotita de warning si inchiderea topicului

Mersi

Modificat de dudu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!