Jump to content

Elefantelul Utzu - Skoda Octavia 2 - 1.9 tdi BXE

Sincap Bey

Postare recomandată

Dupa 8 ani de afectiune pentru o marca de masini frantuzesti ( intai fiica - Dacia si apoi mama - Renault), cu destul momente cand am condus si alte marci ( germane, nipone) ma aflu in momentul cand am " tradat" marca franceza si am dat fuga la o iubire mai veche: o masina care o stiu inca de la primii kilometri - Skoda Octavia 2.

Prima intalnire a fost in 2007 prin octombrie, cand ea avea aprox 2000 km cand eu tocmai ma angajasem la firma actuala si ea era acolo cuminte in parcare si imi facea cu ochiul. Initial am condus o sora a ei mai mica ( skoda fabia combi 1.4 tdi - MY 2006), insa am cochetat cu ea mai multa vreme, pana cand in iarna asta am aflat ca va parasi firma fiind scoasa la vanzare. Dupa cateva ocheade prin garaj si ceva discutii cu soata am decis sa o adoptam. De cand am vazut-o ma atras prin suplete, eleganta si agilitate.

Fostele jucarii au fost pe rand: dacia 1410, dacia solenza 1.4 mpi, renault megane 2 bicorp - 1.5 dci.

O descriere pe scurt a masini ( multumesc pe aceasta cale colegului Kostas pentru unele informatii)

Skoda Octavia 2 Elegance - MY 2007, 1.9 TDI - BXE - 105 cp, 4 geamuri electrice, maxi dot, jante aluminiu, unitate multimedia steam mp3, dublu climatronic.

Sper ca pe viitor sa incep sa o customizez, pentru confortul meu si al pasagerilor: tempomat, cornering proiectoare, daytime light running si poate in viitor un mic chip tuning.

Pun si cateva poze...

post-89113-0-78957300-1303753934_thumb.j

post-89113-0-02881200-1303753926_thumb.j

post-89113-0-75918800-1303753930_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! km multi, fara probleme !

Link către comentariu

Mersi frumos Florin.

In clipa de fata masina are 161.900 km iar de marti de cand a intrat in posesia mea am facut impreuna vreo 500 km.

In prima faza mi s-a parut ca 161.000 km din martie 2007 pana acum ar fi mult, insa stiu cum a fost condusa masina, reviziile i-au fost facute cum trebuie si sunt reale.

Link către comentariu

Mersi frumos Florin.

In clipa de fata masina are 161.900 km iar de marti de cand a intrat in posesia mea am facut impreuna vreo 500 km.

In prima faza mi s-a parut ca 161.000 km din martie 2007 pana acum ar fi mult, insa stiu cum a fost condusa masina, reviziile i-au fost facute cum trebuie si sunt reale.

Nu sunt multi km, pentru un Diesel. Important e ca, tu cunosti masina si ai garantia ca sunt reali.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Dupa aprox 5.000 km si 3 luni de posesie au aparut si unele mici imbunatatiri:

Am montat dupa instructiunile de pe forum maneta tempomat, am activat-o si merge foarte ok.

S-au activat unele functii care nu erau puse ( inchiderea automata a geamurilor, DRL pe faza scurta)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!