Jump to content

turtlewax vs nigrin wax

blordc
 Share

Postare recomandată

Am tot cautat produse pentru masina ca sa obtin o protectie cat mai buna a vopselei fiind 2 marci distincte. La mine in oras am gasit cel mai raspandit Turtle (http://www.turtlewax.ro/ceara.html) si Nigrin (http://www.nigrin.ro/). Nigrin am folosit la masina care am avut-o inainte si foloseam "Color Wax" foarte multumit insa acum nu mai gasesc pe piata acelasi produs. Am gasit ceva asemanator:

1. "NIGRIN Wax Art.-Nr. 73908" sau "NIGRIN Hard Wax Polish Art.-Nr. 73909".

si

2. "Color Magic Polish" sau "Original Car Wax - pasta" sau "High Gloss Car Wax" de la Turtle

Cine a folosit si e foarte multumit de produsele expuse mai sus. Functie de asta o sa fac si eu o alegere si poate altii vor face la fel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Amandoua sunt slabute.

Trecand peste asta. Ai inceput fix cu ultimul pas in ceea ce priveste intretinerea vopselei.

Vezi ca sunt o gramada de info cu detailing auto, citeste pe acolo si lamureste-te ;)

Link către comentariu

Aici te contrazic ("Amandoua sunt slabute") si cum am zis si mai sus am avut ceva foarte bun "Color Wax"care acum nu mai e sub aceiasi denumire sau deloc(am cautat la ei pe site si nu am mai gasit la fel, e ceva asemanator insa nu stiu daca e la fel de bun). Am atasat si o poza cu ce am folosit inainte si am fost foarte multumit. Am citit tot ce era in aria respectiva. Acum sper sa fie cineva care a folosit vre-un produs din cele enumerate sa avem un caz concret.

post-17944-0-11226200-1303555087_thumb.j

Modificat de blordc
Link către comentariu

nu vreau sa fiu rau dar produsele enumerate de tine sunt aproape degeaba , dupa 1 maxim 2 spalari nu mai ofera nici o protectie , o ceara de calitate poate sa protejeze lacul pana la 3 luni , dar inainte de ceara mai trebuie sa urmezi niste pasi , o spalare corecta , decontaminarea suprafetei cu clay bar si clay lube , inca o spalare ca la carte , dupa care poti aplica linistit ceara sau ideal un sealent si dupaia ceara

Modificat de power99
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!