Jump to content

VW JETTA

CND

Postare recomandată

Am uitat sa mai tin pasul cu acest topic :))

Jetta a primit Hella Xenon look

A ai primit o buza fata vopsita in culoarea caroseriei si fusta spate tot in culoarea caroseriei + o jucarie care mi-a placut destul de mult :)

post-16796-0-53592000-1324326018_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CND

19

• SosoASD

5

• Circoloco

3

• Muale

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opa, o transformi in safety car :)) , ca sa nu zic police car. Imi place cum arata, dar cand le vei folosi?

Link către comentariu

Am uitat sa mai tin pasul cu acest topic :))

Jetta a primit Hella Xenon look

A ai primit o buza fata vopsita in culoarea caroseriei si fusta spate tot in culoarea caroseriei + o jucarie care mi-a placut destul de mult :)

Partea din fata pe care ai vopsit-o(si arata foarte bine) este tot fusta.

Buza este cea care se monteaza sub ea si merge de golf 5 GTI.Vezi poza cu masina mea.

post-21205-0-73639600-1324484323_thumb.j

Link către comentariu

Eee daca tu zici :)) oricum arata foarte bine si a ta vreau si eu buza aia :))

Pai de folosit le folosesc cand am nevoie :))

Link către comentariu

Mai degraba a revelionului. Atunci se merge cu Sorcova :D

Mi se pare de prost gust sa te dai vreun SPP-ist sau MAI-ist sau ce se mai poarta romaneste. Am intalnit si eu asa ceva in trafic si avea pretentia sa ma dau la o parte, ceea ce nu am facut si a stat frumos in coloana ca noi, restul...

Link către comentariu

Cine vrea sa dovedeasca smecheria incaleca linia // si se duce pe contra-sens (nu pe sub tir ca e de porc sa dea de munca smurd-ului)

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Link către comentariu

eu oricum nu le-am pus degeaba sau sa ma cred vre-un spp-ist am avut 1 an jumate masina de la guvern cu tot ce trebuia pe ea ... asa ca... nu le-am pus degeaba :P

Link către comentariu

Cu siguranta masina de care vorbesti tu ar fi avut regim special ca orice ambulanta, masina de politie, pompieri etc. Au alte acte, apar intr-o evidenta etc. Faptul ca tu pui stroboscoape pe o masina de strada cu care te duci la liceu sau la suc cu prietentii nu o transforma in masina cu regim special sau batman-mobil.

Cunosc si eu un caz, in care fisu' se ducea la scoala cu masina de jandarmerie (Subaru Forester) cu girofar, sa nu stea in trafic. Din categoria bizon...

Eu iti doresc drumuri bune si misiuni usoare fara incidente :). Si nu in ultimul rand, Sarbatori fericite!

Link către comentariu

Am avut si eu stroboscoape d'alea pe masina..le-am dat jos ca mi-era jena sa le folosesc..chiar ma simteam ultimu cocalar cand se dadea lumea la o parte ca ma grabeam eu sa nu intarzii la film..

Link către comentariu

N-ai inteles..ai 18 ani..ce probleme de siguranta nationala ai putea avea a.i. sa dai peste cap traficul? :) Anyway, Sarbatori Fericite!

Link către comentariu

Multumesc la fel oricum sunt alte lucruri greu de inteles pentru persoanele de pe forum cativa dintre ei stiu despre ce e vb! Multumesc mult SOSO

Link către comentariu

Cine a zis ca le folosesc cand ma duc la film?

Fara suparare,dar esti penibil cu ledurile alea.Mai trebuia sa ai SRI/GUV pe numar si era tacam complet.

Mai bine ti le pui in portbaj,legate de ''sabufar'' pt o atmosfera disco.

Link către comentariu

subwoofer nu mai are :)) de ceva timp, lasand la o parte stroboscoapele (despre care nu zic nimic- nu e treaba mea - nu ma intereseaza - oricum daca il vad in trafic si recunosc masina nu ma dau la o parte :P ), masina arata foarte bine, mai ales cu geamurile fumurii

multi km colegu' si fara incidente

Link către comentariu

Felicitari goagie!! :)) masina arata foarte bine, e completa acum...ma rog, ai putea sa o lasi si sa pui jante :D cat despre faptul ca stroboscoapele sunt ilegale, penibile cum zic unii, etc., ele pot fii si de pe luna, e problema lui Dan ce face cu ele. Fiind prieteni buni, le-a pus doar de efect, asa ca vorbiti degeaba :D

Succes in continuare Danutz! :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!