Jump to content

VW JETTA

CND

Postare recomandată

Va prezint pe Jetta (GETA) :P

Vw Jetta 1.9 TDI 105 CP + soft undeva la 140... are 60.000 km

Dotari:

Incalzire in scaune

Spalatoare Faruri

Cruise Control

Jante(after market)

Climatronic

Cam atat ... nu prea mult ca strica :))

Urmeaza:

Xenon

Arcuri+Amortizoare

Alte jante 17-18 inch

Plus multe alte lucuri pe care le voi spune cand imi amintesc :)

Ultima poza este lucrata in photoshop(nu sunt profesionist) cam asa as vrea sa arate :)

:vwrullz:

post-16796-0-82994800-1303428638_thumb.j

post-16796-0-91704200-1303428951_thumb.j

post-16796-0-32312200-1303429000_thumb.j

post-16796-0-60530500-1303429008_thumb.j

post-16796-0-79124900-1303429016_thumb.j

post-16796-0-10807500-1303429040_thumb.j

post-16796-0-06096900-1303429085_thumb.j

Modificat de CND
Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CND

19

• SosoASD

5

• Circoloco

3

• Muale

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte frumoasa masina la cat mai multi km..ne zici si noua cat te-a costat masina? :rolleyes:

Link către comentariu

Superba Jetta!Ca posesor de bora cred ca next car va fi o jetta,este cea mai potrivita masina parerea mea,intre golf si passat :) legat de spatiu la interior,design,etc :D S-o stapanesti sanatos culoarea e superba,pune poze si cu interiorul! ;) Daca ai din 2culori interiorul, e vis,interior/exterior masinuta :D Km fara numar! :lol: ca este o bijuterie pe 4roti

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

Masina este cumparata pe 17 iulie 2007 de la MIDOCAR si am dat cam 21.000 Euro nu este in 2 culori interiorul dar o sa fac poze sa va arat Multumesc mult

Link către comentariu

banuiesc ca ultima poza este lucrata. inafara de jantele AM care dupa parerea mea nu prea dau bine masina arata foarte bine, pune-i jante OM ceva in multe spite si niste cauciucuri cu profil frumos cu late si protectie jante si e vis> sa o stapanesti santos!

Link către comentariu

Sunt jante OEM de Audi...in ultima poza. Daca o sa ai ocazia sa pui asa ceva pe masina, nu ezita nici o secunda :icon_thumright:

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos unde ai facut softul si esti multumit de el? ma bate si pe mine gandul sa o duk un pic la "sala"

Link către comentariu

Foarte frumoasa, mai ales culoarea. Iti doresc sa o faci sa arate ca in poza facuta in photoshop.:D

Cat mai multi km fara incidente si Paste fericit!

Link către comentariu

Cauta si tu pe forumuri de afara, sa vezi Jette facute superb. Golfmkv.com este un punct de plecare. Bafta cu tot ce iti doresti. KM intinsi.

Link către comentariu

mi-au furat-o nu am dat-o eu jos ca nu imi place cum arata dar imi e lene sa ma duc sa imi iau alta :))

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
buca_daniel

superba masina ... cati mai multi km fara probleme ...

Link către comentariu

mai bine mergi tu undeva si astupa-ti gaura de la emblema, fa-o clean, arata mai bine asa!

Link către comentariu

Multumesc mult!

soso m-am gandit si la varianta asta dar cred ca o sa ajung zilele astea sa-mi iau emblema aia :)

Link către comentariu

Cred ca multi soferi doresc sa vada sau sa vorbeasca de noua JETTA ..Am sa fac o mica prezentare pentru cine doreste ;

MOTORIZARE 2.0 /140 climatronic doua zone , scaune ancalzite jante 17 , culoare gri perlat , senzori..parcare..limina..ploaie...Dar ce este pentru mine , dar si pentru cei care stau forte mult an masina deosebit de inportant ..SCAUNELE SUNT SUPER DE OK. Am deja ceva km cu ea si pot sa spun ca nu obosesti mai deloc ,cobori din auto foarte relaxat :blah: Daca e cineva care doreste sa vorbim si de casetofonul din auto , pentru ca e foarte destept ..RCD 510.. SORY dar nu stiu sa urc si ceva poze cu ea , am MULTEEee..!1

Link către comentariu

@Niko68, daca vrei sa-ti prezinti masina incearca sa-ti deschizi un topic personal, aici ai scris pe topicul altcuiva si iese o varza...

@CND, s-o stapanesti sanatos, imi place foarte mult culoarea, spor la modificari.

Modificat de Thunder_b
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!