Jump to content

Consum (Touareg 7P)

Andrei2000
 Share

Postare recomandată

In vacanta de vara cu rulota ( 1350 kg ) in spate si fara rulota - in plimbari , dupa curatare galerie si toata mentenanta - f multumit de prestatie; si din nou surpriza, NU a consumat ulei deloc.  

cu rulota.jpg

fara rulota.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

în urmă cu 2 ore, tavitara a scris:

Bun consum , se apropie de 300k 

Cutia a schimbat insesizabil , perfect , nici un soc ( ma felicit ca i-am schimbat uleiul inainte )

Link către comentariu

Pe cam 560 km București - Eforie Nord - Constanța și retur a consumat 13%. Cu cutia în modul sport și ceva reprize de accelerație, viteza 150-160 km/h. 

Am fost la Călărași să fac ceva mentenanță, am curățat și galeria de admisie. Pe drumul de întoarcere cu cutia în drive, pilotul setat la 130km/h a consumat 11%.

Nu știu cum scot alții sub 10%, exclud probleme tehnice deoarece abia ce a fost verificată și testată și este totul în regulă. 

Ar putea fi stilul de condus, dar pe Călărași București, cu pilotul la 130km/h și cutia în drive chiar cred că a mers lejer și în general subturată. 

Pachetul off-road poate că mai adaugă 200 de kg, dar ar putea 200 de kg să justifice 1-2% in plus la consum? 

Link către comentariu

Apropo de cutie si scuturi , cel foarte gros si apropiat de cutie pe care l-am pus eu nu a mai lasat cutia sa se raceasca si de acolo posibil erorile care apareau doar dupa mult mers si cand era fortata ( in afara de nr de km )

Nu mai am masina sa il dau jos sa testez dar ca informatie poate fi utila pe viitor cuiva

@DeathArrow , avem niste limite legale , in rest consumul este normal ptr 7P , pe autostrada la 130 nu trebuie sa depaseasca 9.5 ~ 10 cu roti de 17 , cu cat rotile sunt mai mari cu atat consumul este mai mare

Cu cat viteza este mai mare... 

Link către comentariu

@Baxxon la aproape 300k i-ai facut distributia?

Link către comentariu

@tavitara anvelopele sunt 275/40 R21. 

Ar putea mari asta consumul cu 1-2%? 

Link către comentariu

da

Link către comentariu

în urmă cu 6 ore, acidone77 a scris:

@Baxxon la aproape 300k i-ai facut distributia?

S-a facut distributia la 210k . 

La ultima intrare in service doar s-a verificat starea patinelor , lantului si sunt in stare f buna, deci nu s-a intervenit. Au fost facute alte lucrari

Am dublat valoarea masinii :))

Modificat de Baxxon
Link către comentariu

E ciudat de mare consmul la 130km/h totusi

Azi la 33 grade cu rasnita mea de 1.5 cu roti de 20" am avut strict pe autostrada 8L/100 pe 125km/h pe tempomat ( 200km ) , mai are si forma de cutie de pantofi , nimic aerodinamic 

Cam asa aveam si cu 7P roti de 17" la 130k ... deci 11L/100 la 130k pe tempomat mi se pare mult chiar cu roti de 21" , 7P e totusi cat de cat aerodinamic ptr un SUV mare

Link către comentariu

@tavitara Ce mașină ai acum? 

S mea are 2490 kg în carte, deci e cu vreo 200 de kilograme mai grea decât standard. Ar putea explica un consum mai mare? 

Mecanicul zicea că după curățarea galeriei de admisie va scădea consumul dar nu pare. 

Altă chestie ciudată pentru mine, dar poate normală pentru 7P, e că îmi arată câteodată consum instant și 40%, fără să accelerez puternic, la plecare de pe loc, accelerare de la 20 la 50 km/h, sau pante de doar câteva grade. E drept, câteodată arată chiar și 4%, se schimbă extrem de repede consumul instant. 

Modificat de DeathArrow
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!