Jump to content

vibratie 1800-2000 1.6TD


Sebster
 Share

Postare recomandată

Salut,

Va cer parerea in legatura cu o problema ce a aparut la golful meu (1.6TD, JR) de ceva vreme, si care e destul de deranjanta la traficul in oras.

Se intampla ca in plaja de turatii 1800-2000 sa apara o accentuare a zgomotului de motor, a vibratiei, ceva intra in rezonanta si nu imi pot da seama ce. Incep chiar sa vibreze chiar si unele plastice de prin masina. Vibratia se manifesta atat la turarea pe loc, cat si in mers, la accelerare cat si decelerare. Cand trece prin 1800-2000 ...vibram.

De curand am schimbat distributia, deci rola intinzatoare iese din discutie (cea veche chiar era uzata), am testat si cu cureaua de la alternator scoasa, deci nu e de pe la vreun rulment de pe traseul asta. Vibratia tot apare.

Tampoanele motor fata si cutie sunt schimbate de curand. Cel din spatele motorului a fost verificat saptamana trecuta si se tinea bine.

E vreun posesor de diesel care i-a dat de cap problemei asteia ? in caz ca a avut-o.

Merci anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut,aveam si eu o vibratie urata cand statea la relatiu. si era din cauza protectiilor de tabla(din jurul tobei de evacuare) de prin dreptul scaunelor fata..

am ridicat masina pe elevator si am prins calumea tabla aia de aluminiu. si nu mai am nici o treaba. la fel am mai asigurat si toba pe unde trebuie,sa nu atinga undeva. e ca noua acuma :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Salut! Am aceeasi problema la Skoda Octavia I 1,9 TDI. Ai gasit rezolvarea? Eu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!