Jump to content

Vento GT

Ziggye

Postare recomandată

Trecand prin aproape toate marcile posibile si accesibile unui pustan de 19 ani ( ca atat aveam pe vremea aia)am primit cadou un Vento GT de ziua mea... bun, nimic ciudat pana atunci... obisnuit cu benzinare, am zis ca nu e problema...numa'ca..benzinarele mele ereau toate cu tractiune spate...deci va dati seama ce soc am avut cand am condus un Vento, Gt cu tractiune fata. Ma indragostit la prima scartzaitura de caicuic ( asta inainte sa o scap de sub control si sa pic cu ea in santz..

Ma rog, vreama a trecut , am jonglat cu Mercedes, BMW, Audi...dar tot la Vento GT am ramas cu gandul, pana cand...acum vreo 2 zile am reusit sa fac schimb cu un baiat din Tg. Mures care se pare ca s-a indragostit de Mercedesul pe care il aveam. El e fericit si eu sunt fericit :D deci..sa il prezentam pe "VEVO"

VW VENTO GT

- 2.0 Benzina

- 116 Gloabe ( pana ii fac cai iara... mai dureaza )

- Trapa Electrica ( FUNCTIONALAA !! yeee!! )

- LED-uri la interior cat incape, fante de aer, buton actionare trapa, bord ( deci, neamtzul a avut grija sa o puna la punct :D)

- Restul e ca la orice vento :D la interior...

- Jante Aluminiu de 16" si suspensii Sport ( da'sport nu gluma ca deja ma doare fundu numa' cand vad o groapa sau o denivelare, ca sa nu mai zic cat imi zdrangane creierii si plombele)

- Un fel de DRL basic facut din LED-uri, nu e cine stie ce da'e placut ochiului...bine, mie imi place :P

Ce i-am facut pana acum

- NIMIC ( inca)

Ce ii voi face

- Avand in vedere ca are 8 difuzoare instalate e clar ca ii voi monta ( adica un electrician ) un cd-player

- Reconditionare cablaraie, ca din cate vad ca are modificate la interior, sigur trebuie facut ceva la cabluri, inca nu stiu ce dar nu imi place cum arata toate ca niste matze pe acolo :(

- Cosmetizare , clar o cosmetizare ca pute in habitaclu a benzina de zici ca-i rafinarie...bleah

- Si, evident schimbat ceva furtune pe la motor, din nou, nu stiu ce, da'sigur trebuie schimbat ceva

- Indepartat rugina de la aripi ca una e cam varza si nu vreau ca si restul sa fie la fel

cam atat despre Vevo, sa vi-l si arat ->

imag0001b.th.jpgimag0002rs.th.jpg

imag0004f.th.jpgimag0006bn.th.jpg

imag0007gp.th.jpgimag0008ct.th.jpg

imag0009ddi.th.jpgimag0010l.th.jpg

imag0011un.th.jpgimag0012yn.th.jpg

imag0013sq.th.jpgimag0014gv.th.jpg

imag0018rc.th.jpgimag0020e.th.jpg

Modificat de Ziggye
Link către comentariu

frumos vento :D 2.0 ca al meu. cod motor e 2e??

niste sfaturi dai jos eleronu si ascunde emblema

pleoapa aia trimite-o la brasov sa o pun pe al meu e prea faina :blah_:

si mai ridicai putin toba

aa si punei si tu o buza :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!