Jump to content

Touran 2005, 2.0TDI BKD 140CP DSG

YoYo_man

Postare recomandată

am schimbat azi la masina asa:

- ulei cutie DSG plus filtru;

- bucse trapez, 4 bucati;

- burduf planetara stanga;

- rulment amortizoare fata;

- clapeta de admisie (am scapat in sfarsit de "emission workshop")

Pret total cu manopera 2375 Ron.

Faliment curat :)

Link către comentariu

"Faliment curat :)"... cu zambet, nu pareai tare trist cand ai zis-o. :lol:

Pentru banii care i-ai dat... masina e super, chiar daca are km multi.

Sa te tina mult si bine Touran-ul. :icon_thumleft: ...

Link către comentariu

gaura in buget nu gluma ... am un prieten are aceeasi masina si motorizare cu dsg ... si el tot pe acolo e cu bugetul :) ...

Link către comentariu

am zis-o cu zambetul pe buze pentru ca ma bucur ca am reusit sa le repar toate deodata...ca de mult vroiam sa fac asta dar am avut alte prioritati. Per total suma e mare dar pentru ca au fost schimbate destule. De exemplu numai clapeta de admisie a fost 1020 ron cu manopera cu tot, iar uleiul DSG cu filtru si schimb a fost aproape 700 ron...deci restul au fost mizilicuri...

Link către comentariu

La Ad Garage pe centura, in Grigorescu. Tot m-am gandit la care service sa merg...la un moment dat ma gandeam sa merge in Ungaria, pana la urma am mers aici si a fost ok...cel putin baietii care s-au ocupat de masina mea au fost priceputi.

Modificat de YoYo_man
Link către comentariu
  • 1 month later...

stie cineva ce trebuie sa desfac ca sa montez inapoi butonul de blocare/deblocare usi?

post-2003-0-35195000-1331050016_thumb.jp

Modificat de YoYo_man
Link către comentariu
  • 2 years later...
  • 3 years later...

Si s-a vandut in 2014 si acum 2 saptamani s-a cumparat unul din acelasi an, aceiasi motorizare, doar cu 7 locuri :)

Bine v-am regasit. 

27797981_10204199876954575_5513648421274574423_o.jpg

27788494_10204200341086178_871970482345361838_o.jpg

Asa ca topicul continua. Vreau sa repar tempomatul, prin inlocuirea manetei de semnalizare (daca gasesc unde sa faca cineva operatiunea cu simt de raspundere), niste jante de aliaj pe 16 si cam atat pentru moment. Am schimbat distributie, ulei si filtre si asteptam sa terminam cu RAR si politie sa luam numere definitive 

Link către comentariu

bravo man, foarte tare, cred ca esti primul de pe forum care continua cu acelasi model de masina...te invidiez pt dsg.Drumuri bune

brgds

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!