Jump to content

golf 6 tsi alb + 1 bucata in comunitate :)

mikhi

Postare recomandată

Ma bucur ca esti multumit, sunt baieti de incredere si au facut intotdeauna treaba buna. Sa stapanesti sanatos masinuta si sa te plimbe multi km !

Link către comentariu

Salut,

atat folia cat si cei ce pun sunt atestati de RAR.

Legat de montaj. nu mi-au dat jos fetele la usi. au luat modelul geamului pe exterior, au taiat folia si apoi au lipit-o

Link către comentariu

Salut tuturor,

Ma intrebam cum pot sa-i gasesc o utilitate mufei AUX IN din cotiera....mi-a venit ideea de a cumpara un HD Extern pe care sa-l folosesc pt a stoca muzica. Are vreunu din voi asa ceva?

imi puteti recomanda un hdd extern care sa stea in spatiul din cotiera, si care sa se alimenteze doar usd folosind un cablu jack-----(mini)usb?

Multumesc anticipat :)

probabil urmatorul pas este sa pun subwoofer. pe micul polo am deja un subwoofer crunch de 300W :)

Link către comentariu

Eu am un mp3 pe care il utilizez cu mufa jack-jack.

HD Extern nu cred ca se poate utiliza daca nu ai media-in cu USB(nu am fost atent daca ai media-in)

Ce ma bucura la mp3-ul pe care il am este ca reda formate lossles, are egalizator parametric si folosesc cu mufe aurite (ca sa nu zic galbene) pentru a pierde cat mai putin din calitatea sunetului.

Vis-a-vis de subwoofer iti recomand totusi mai bine o antifonare a fetelor de usa (in acest caz dispar si greierasii)si ulterior daca nu te multumeste poti sa continui.

Boxele nu sunt foarte puternice si poti sa te trezesti ca sub-ul iti acopera muzica.Eu am tot avut si nu mai ma intorc acolo niciodata.Oricum daca alegi sa mergi pe sub alege ceva cu incinta inchisa nu reflex.

Ca si mp3 nu iti recomand iPOD

Link către comentariu

Cu incinta inchisa este subwooferul actual, pe care nu l-am dat jos de la polo. statia vreau sa o schimb, si sa pun una care sa aiba comanda (ex hyphonics).

legat de hard extern, am renuntat la idee. o sa cumpar un SD CARD de 32 de GB care va fi mai mult decat suficient :)

Link către comentariu

astazi am depasit pragul de 1000 de km. pe aceasta distanta am un consum pt cb2 de 7.1

spre surprinderea mea, consumul este mai mic decat pe vw polo 9n3 cu motor 1.2 70 cp :)

cand mi-a spuns dealerul nu am inclinat sa0l cred, dar iata ca a avut dreptate. ma simt dator cu niste poze dupa ce ma pus folia pe geamuri. sper ca in weekend sa revin cu ceva poze.

Bafta!

Link către comentariu

Depinde si cum mergi si ce trafic prinzi.Eu pe ultimii 800 de km mers combinat am 6.2 Cand e liber uneori seara scot si sub 6,dar dupa cum spuneam,totul depinde de trafic si de talpa. La tine oricum e in rodaj.E un consum foarte bun!

Bafta! :icon_thumright:

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!