Jump to content

golf 6 tsi alb + 1 bucata in comunitate :)

mikhi

Postare recomandată

Salut,

Dupa 3 ani de configurari saptamanale, iata ca a venit momentul comenzii unei noi masini:

model: golf 6 Trendline

motor: 1.4 tsi

putere: 122 cp

culoare: Alb (asta era in stoc, cu livrare saptamana viitoare miercuri, joi)

Dotari suplimentare: Climatronic, CB+, Pachet sport (tapiterie Me 2, volan piele), Pachet secure (cotiera si lumini de ceata), oglinzi si manere in culoarea caroseriei, RCD 510 :)

La moemntul achizitiei urmeaza sa pun folie pe geamuri + jante aliaj. ma mai gandesc daca merita sa pun si subwoofer. la masina precedenta am pus in timpul garantiei, si multumesc Celui de Sus, n-am avut probleme electrice.

Am testat inainte de achizitie:

1.2 tsi 105CP + dsg : un motor fasnetz, cutia raspunde bine la acceleratie

1.6 tdi 90CP : consum bun, un pic mai lent decat 1.2 tsi, insa cu livrare imediata nu gaseam cu dotarile de mai sus

si avident

1.4 tsi 122CP : un motor care mi se pare fabulos de bun.

varianta testata azi (1.4 tsi 122CP) era masina de test drive, cu 1.100km la bord si condusa de personalul Midocar vitan + potentialii clienti.

Primul lucru care m-a interesat cand m-am urcat a fost consumul, iar supriza placuta: 7.9 consum mixt

Revin la momentul achizitiei cu mai multe impresii + consumuri. Oricum, trecerea de la Polo 1.2 70CP la acest motor e bine venita.

Nu mai spun, k am convins un coleg de birou sa-si comanda o masina identica cu a mea :)

PS: sper sa nu primesc precum topicurile anteriore mustrari ca nu mi-am pus o optionala sau alta, asa a fost sa fie :)

Link către comentariu

Felicitari ! Te invidiez ! Sa te poarte sanatos un milion de km ! Si nu uita sa pui poze cu masina cand intra in posesia ta !

Link către comentariu

multumesc pentru urari. cu siguranta nu voi uita sa pun poze. ma gandeac cum o iau sa merg sa-i pun folie pe geamuri. apoi facem si o sesiune foto. ma incanta tare mult RCD-ul 510. sincer, nu-l pusesem in configuratia initiala, insa cand am vazut cat am de asteptat m-am orientat catre o masina din stoc.

daca tot unst in bransa, ma gandasc sa-mi fac un site cu masina mea :)

de unde achizitionati jante la preturi mai mici?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos dupa ce o iei in primire!Si eu as vrea sa fac aceeasi trecere de la polo dar mai am ceva de asteptat :blah_:

Sa ne pui poze cand intrii in posesia ei.

Bafta!

Link către comentariu
costyserbanescu

sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii . cred ca stai ca pe ace pana sosesste masian . sa pui poze cand o sa iti vina :icon_thumright:

Link către comentariu

sincer, nu mai stau ace, am fost tare agitat pana acum 3 zile, insa acum stiu ca saptamana viitoare o conduc. ma uit dupa jante, si unde sa pun folie.

expertdetailing mi se par scumpi, voi unde v-ati pus?

de asemenea, va arat jantele la care ma gandeam. idei sunt multe, inca nu sunt convins, dar momentan la cele de mai jos m-am hotarat:

http://www.customwheels.ro/rial-lugano-p-480.html

Link către comentariu

Pentru folie iti recomand www.folierar.ro, este folie Llumar, cu garantie si autorizatie si te costa 400 lei toata masina, cei de la exoertdetailing sunt mult mai scumpi. Iar in legatura cu jantele, mai bine cauti pe forum un model OEM care va da mult mai bine pe masina, si cu care nu vei avea niciodata probleme gen indoituri sau greutate prea mare.

Link către comentariu

multumesc pentru recomandare. site-ul imi place cum prezinta serviciile :) daca recomanzi si calitatea lucrarii, mergem la ei.

legat de jante, nu am mai pus pana acum, sincer, ma uitam la design..nu stiu ce greutate trebuie sa aiba, sau care sunt diferentele. o sa ma mai interesez

Link către comentariu

In OEM in proportie de 99.99% merita sa investesti, dai niste bani mai multi pe moment, dar faci economie pe viitor.

After-market-urile majoritatea sunt facute sa iti ia ochii, un AM de calitate costa de vorbesti singur (gen BBS)...

Cu ocazia asta ne mai amintim si noi cum a fost clipa cand ne-am urcat prima oara in masina...frumoasa senzatie.

sa o conduci sanatos.

Link către comentariu

am tot sunat pe la magazinele astea online de jnate, anvelope, insa nimeni nu accepta schimb de cauciuc nou de vara de la 15 la 16" la care sa adaug diferenta. e careva intersat ? :)

Link către comentariu

Legat de folie iti recomand cu caldura KAF.ro Dani lucreaza cu tragere de inima si nu da peste ochi deloc. Pentru jante, am auzit ca le-ar vinde colegul Manate! incearca sa ii dai un PM ceva. Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Link către comentariu

dragii mei, zilele acestea am lucrat intens, si nu am mai apucat sa scriu pe forum. de fapt, nu prea am mai avut ce sa va spun. aseara am semnat contratul de leasing, azi ma platit avansul, maine poimaine (joia mare :) ) se va livra masina.

multumesc pentru link-urile cu jante auto, din pacate la ultimele calcule, am decis sa nu mai achizitionez jante. voi pune doar folie pe geamuri, urmand ca in viitorul apropiat sa achizitionam si o pereche de jante. am luat un apartament, iar fondurile sunt directionate catre acesta. sper sa castig la loto pentru restul de modificari :))

Link către comentariu

si in Joia mare, am primit mult asteptatul telefon ca pot sa-mi ridic masina :D

Poze nu am apucat sa fac, insa va pot impartasi cateva din concluziile celor 150 de km parcusi:

1. da, masina imi place. destula putere, desi nu am sarit de 3500 de ture.

2. daca bugetul va permite, va recomanda sa alegeti optiunea scaune sport invaloare de 260 euro tva inclus. scaune cu sprijin lateral bun + reglaj lombar, volan piele, material mai bun pe scaune

3. consum 7.9 pe traseul midocar vitan, unirii, calea giulesti, buftea, otopeni, buftea.

voi reveni cu poze maine :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! La cat mai multi km fara incidente. Asta da cadou de paste :)

Link către comentariu

Felicitari pentru alegerea facuta, interiorul si motorul merita toti banii! Folia unde ai montat-o in cele din urma?

Link către comentariu

folia am montat-o la d&c expert detailing. sunt niste baieti care s-au desprins de expert detailing acum ceva ani, si fac in continuare asta.

mi s-au parut profi, rapizi (unul din ei facea asta de 8 ani), iar preturile ok. 350 ron folie llumar, fara sa puna conditii la gradul de trasparenta.

Preturile de pe site nu sunt actualizate, asa ca cel mai bine este sa vb cu ei la telefon.

Cu o zi inainte si-a pus varul meu pe un RAV4 pret 400 ron, iar eu a doua zi. Ii recomand.

http://www.folierar.ro/

Multumesc pentru recomandarea primita :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!