Jump to content

Audi A4 - 2.0 TFSI quattro stronic vs 3.0 TDI quattro stronic

Vizitator
 Share

Postare recomandată

In special pe curbe si la franare, unde 2.0 TFSI e in avantaj, in sensul ca motorul este mult mai usor decat 3.0 TDI si nu ai senzatia ca masina este grea de nas cum e la 3.0 TDI (B7/B8).

De-acord ca, datorita greutatii, 2.0TFSI-ul are un avantaj aici. Insa la B8 nu-i asa neagra situatia ca la B7 pentru ca au mutat puntea fata mai in fata, astfel ca motorul nu mai "atarna" complet in fata puntii fata, ci e mai in spate, reducand astfel subvirarea. In plus s-au facut tot felul de alte artificii pentru a duce masina cat mai aproape de o distributie a greutatii 50-50 (gen mutarea bateriei in spate).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu zic ca orice ai alege dintre masinile astea, nu o sa dai gres. un pic esti dezavantajat la capitolul dinamica la diesel, dar la benzina te dezavantajeaza consumul de combustibil. pot sa mai zic ca 2.0 tfsi s-a demonstrat in timp un motor extrem de fiabil si a fost laudat ani la randul de presa de specialitate. despre dieselul de 3L VW eu sincer nu stiu prea multe, dar pot sa iti spun ca facturile mai mari in general sunt la diesel (consumabile si piese). benzinarul suna si f frumos. eu am fost cu un 1.8T si mi-a placut f mult...ia ce iti place mai mult, lasa deoparte prejudecatile si calculele. :Driver: :icon_cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!