Jump to content

Audi A4 - simple Styling II

CMG

Postare recomandată

Da, nu am avut experiente inainte, dar din ce am citit baietii de la Revo chiar fac treaba buna! So, the way to go!

Link către comentariu

saptamana trecuta am vazut un a4 ca al tau, si chiar ma miram ca nu am mai vazut interior recaro pe b7 pana la el. deosebirea ca la el era piele complet, nu era piele intoarsa pe mijloc ca la tine si mai avea vreo 2-3 maruntisuri pe la interior, in schimb nu avea buton de start :)

cel mai frumos interior posibil . chiar nu prea mai ai ce sa ii faci :icon_thumright:

Link către comentariu

Din cate stiu eu interiorul Recaro a fost pus pe B7 DTM Edition si S4. Si pe RS4 cel stock arata identic, doar ca nu scrie Recaro pe el, doar are un badge RS4.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

@mihai20 - ce maruntisuri avea? :) ma faci curios. Eu as mai vrea sa pun memoriile la scaune, homelinkul si cateva lucrusoare tip ornamente, etc :lol:

@volnick1986 - da, ai dreptate. Ca idee eu am avut ca referinta pentru ca mi-a placut enorm acest RS4 cu alcantara (diferenta e ca la RS4 marginile scaunelor sunt rosii- ca si masina de fapt).

post-7545-0-28852300-1302770062_thumb.jp

post-7545-0-97926300-1302770075_thumb.jp

post-7545-0-37456400-1302770085_thumb.jp

post-7545-0-95541000-1302770094_thumb.jp

post-7545-0-83483100-1302770114_thumb.jp

post-7545-0-86980800-1302770122_thumb.jp

post-7545-0-40372600-1302770132_thumb.jp

Link către comentariu

Dungulitele alea rosii in ton cu masina tin mai mult de pachetul Audi Exclusive, ca tot vad badge-ulala acolo pe usa. Din cate Audi-uri am vazut eu la pachetul Audi Exclusive au tot felul de combinatii intreioare interesante cum ar fi dugulite rosii, negre pe scaune crem, alb sau tot felu... Din cate am citit pentru piata americana doar modelul acesta de scaune a fost disponibil pentru RS4, deoarece modelul extra option Recaro adanci, cum este si pe R32, R, S3, RS6, etc.. nu a fost omologat din cauza aibagurilor.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

masina este superba...imi place chiar mai mult decat noul model...sa o stapanesti sanatos!...este deosebita!:coolpics:

Link către comentariu

@mihai20 - ce maruntisuri avea? :) ma faci curios. Eu as mai vrea sa pun memoriile la scaune, homelinkul si cateva lucrusoare tip ornamente, etc :lol:

daca homelink sunt butonasele alea de pe parasolarul soferului....avea 3 butonase care cica se pot programa, nu m-a interesat prea mult. mai avea trapa cu celule solare, care mi s-a parut foarte interesanta,pe fetele de usa avea piele la fel ca pe scaune cu badge-uri audi exclusive, incalzire in bancheta din spate-tot recaro....cam atat. cand ma mai intalnesc cu el ma mai uit, poate mai descopar ceva, si iti spun.

Link către comentariu

@mihai20 - Multumesc de informatii. Da, acela e homelinkul - butoanele de pe parasolar. Emblemele alea exclusive sunt faine - le am si eu in vedere (ebay). Trapa am avut la cea veche si nu mi-a mai trebuit - aveam numai praf in masina :lol:

Link către comentariu

@ Muale - Mie mi se pare chiar util. Din cauza butonului de start nu mai am loc unde sa pun telecomanda si o pun sub sau in cotiera si de fiecare data cand vin/plec o scot - am rupt si capacul la cotiera de atata frecus :). Mi se pare super sa ai niste butoane la indemana sa faca treaba asta :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu e aiurea deloc atunci cand umbli cu 2-3 telecomenzi in permanenta prin masina

Link către comentariu

decat oglinda aia, mai bine ai pune o clema pe telecomanda si sa o prinzi de parasolar.

ceva ca in poza asta:

41HHQUtWrnL._SL500_AA300_.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. :wub:

Ne-am intalnit azi in trafic, in Tudor, dar nu stiam sigur daca esti tu. Erai in intersectie, de la Castel.

Link către comentariu

Multumesc pentru urari!

Lucian- da, e posibil - am iesit de la birou spre seara pana in Tudor - scuze nu am fost atent daca m-ai salutat cumva si nu am raspuns.

Despre home link o sa merg pe original - sper sa nu fie probleme la montaj - teoretic este kit retrofit de vanzare in reprezentanta doar ca e destul de scump pentru acest moft.

Sper sa rezolv cu piesele din Germania si montaj in regie proprie :D

Modificat de CMG
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!