Jump to content

MY BEAST

berbecuculos

Postare recomandată

skoda octavia 2 1.4 mpi(cam slab dar nu mi amm permis mai mult) model ambiente culoare negru magic,cumparata in 2008 slab rulata nu sunt persoana care se plimba in fiecare zi cu masina.in 3 ani de cand am am am putin peste 8000de km.anul trecut miam pus si io geamuri fumurii ca sai dau un stil de mafiot si momentam caut niste jante pt ea.poate pe viitor o sai pun un filtru de aer sport si o toba finala sport

post-89156-0-42260800-1302541353_thumb.j

post-89156-0-78696000-1302541405_thumb.j

Modificat de berbecuculos
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si catzi mai multzi km cu ea..asteptam si poze cu interior :icon_thumright:

Link către comentariu

Km fara incidente.

PS. Nu vreau sa fac pe profesorul (nu sunt si nici nu as vrea) dar, foarte multe greseli in postul tau:)

PS2. Sa o stapanesti sanatos si ai grija la gropi.

Link către comentariu

pana acu taicamiu ia facut rulaju dar din vara cand o sa am permis o sai dau si io putin.

la gropi nam prb k am pachet drumuri romanesti :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!