Jump to content

Filtrul de motorina

AML
 Share

Postare recomandată

Unde este pozitionat filtrul de motorina la B8? Poate cineva sa ne lamureasca?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Diesel particulate filter obstructed 

 Particle filter. See Owner's Manual

When the symbol  lights up you can assist the self-cleaning function

of the filter by driving accordingly. You should drive at a speed

of at least 60 km/h (engine speed about 2,000 rpm) for about

15 minutes in 4th or 5th gear, or with the selector lever in position S

on vehicles with automatic gearbox*. As a result of the increase in

temperature the soot in the filter will be burned off. The symbol will

disappear once the cleaning process has been completed successfully.

Asta scrie in cartea masinii.

Adica din cate am mai citit eu masina ta are Diesel Particulate Filters...ce se curata singur iar in cazul in care se aprinde bec in bord asta ar trebui tu sa faci ca sa se curete!

Nu vreau sa te induc in eroare, sa vedem ce zic si alti colegi!

Modificat de blind
Link către comentariu

Multumesc de raspuns dar... nu de filtrul de particule intrebam ci de filtrul de combustibil. Trebuie sa aiba si un filtru de combustibil (= motorina) nu? De filtrul de motorina intrebam. Unde este?

Modificat de AML
Link către comentariu

poi asta e filtrul de motorina! care cica se curata singur si este situat langa rezervor!

Link către comentariu

Blind, din cate stiu, filtrul de particule si filtrul de combustibil sunt doua elemente cu totul diferite.

Masina e B8, 2.0 TDI 2009

Modificat de AML
Link către comentariu

AML copiaza ce am scris eu pe google da o traducere din engleza in romana si ai sa vezi despre ce vorbeam eu!

Link către comentariu

Filtrul de motorina (cel putin la 3.0TDI, presupun ca si la 2.0TDI este la fel) este sub masina, in partea dreapta putin in spatele rotii din fata (trebuie scoasa o aparatoare de sub masina pentru a se ajunge la el).

@blind Cel care se curata singur este filtrul de particule (DPF-ul), nu cel de motorina.

Link către comentariu

Domnule Blind, chiar asa? Nu am diesel dar intamplator am vazut ce ati scris. Nu se poate sa faceti confuzie intre filtrul de motorina si filtrul de particule. Filtrul de particule care se curata singur este filtrul de funingine pus pe esapament.(ca sa nu respiram fum cancerigen) Se curata singur prin ardere la temperatura inalta.( 500 grade) Asa reiese din textul in engleza. Nu mai recomandati traduceri cu google. Cand o traducere este f. proasta, neinteligibila chiar, se zice ca este tradusa cu google.

Link către comentariu

Multumesc Ice_2k.

Blind, e de apreciat bunavoita ta :beerchug: dar fi putin mai flexibil pt ca toti putem gresi/avea perceptii diferite asupra unor aspecte... :cool:

Modificat de AML
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!